Oğlak erkekleri biraz ketum oluyor sanki.. O da bende burcumuzun tüm özelliklerini taşıyoruz oğlak erkeği akrep kadınını taşıyabilir mi? Ya da akrep kadını oğlak erkeği ile geçinebilir mi?
Cevabın nedir?
Sizinle Oğlak erkeği arasındaki en büyük fark, sizin duygularınızı herkese göstermeyi sevmeniz, onun ise içinde neler olduğunu nadiren belli etmesidir. Çok dikkatlidir ve gerçek duygularını saklamak zorun da olduğunu düşünür. Yani ikinci gecede fırtınalı bir ilan-ı aşk beklemeyin; iyi şeyler zaman alır.
Oğlağa biraz zaman verin, sabırsızlığınızı yenin, pişman olmayacaksınız. Sakin, biraz hantal görüntüsünün arkasında tutkulu ve akıllı bir erkek vardır. Size açıldıysa, ona tamamen güvenebilirsiniz. O, Zodyak'ın en sadık erkeğidir. Onu seks konusunda biraz hareketlendirmelisiniz, bu sizin için zor değildir. Oğlaktan harika bir âşık çıkabilir. Onu kaçamaklarla hayal kırıklığına uğratmayın, çünkü gerçek aşka inanır. Erkek Oğlak gençliğinde haşarıysa, olgun yaşta daha kuralcı olur ve hayatı, kendisi kadar ciddiye almayan insanlara kızar. Sizin için de hayat, ciddi bir konudur. Ama duygularınızın etkisinde kalınca her şeye göz yumabilirsiniz. Belki Oğlağı daha akıllıca hareket etmeye alıştırmayı başarırsınız.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltutkulu başlar
tutkulu devam eder
yavaş yavaş balon gibi söner
sonra tutkulu bir savaş başlar :D
dediydi dersin41 Yorumla- +1 yıl
kesssinlikle katılıyorum
+1 yıloglaklar ve akrepler zodyakın zorluklardan sonra hayatta kalan burclarıdır dolayısıyla bu cıft son derece dayanıklı olur devamı için ozele
32 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazamıyor musun?
- +1 yıl
burca ınanma burcsuzda kalma demisler
Cok zıt guruplar ya bnmle eski sevgilim aynı burclardadık ama yok hep fikirlerimiz birbirine tersti
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
49Cevap
+1 yılBende bir dönem öyle düşünüyordum ama öyle değilmiş mesela burcuma göre karşılaştırma yapıyordum mesela burçlarda ki mantığa göre boğa ve terazi burcu anlaşamaz ama evlenip mutlu olan insanlar tanıyorum mutlu olan insanlar gördüm onun için burcu falan bir kenara bırakın ortak yönünüz ve hoşlandığınız yönleriniz var ise devam ben burçlara bakarak bir sonuç elde edemedim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bende oğlak burcuyum ve şu dunyada ki en kendini beğenmiş ama bir o kadar da sahiplenen kıskanan burçtur oğlaklar. çok inatçıyız he bide bu var suyumuza gidilmesi her daim pohpohlanmak isteriz.. yani uğraşamazsın insanı yaşamaktan soğutur kendimi sevmıorum ya bencil olamamaya çalışıyorum... bencillik kanımızda yaşada gör.. ne diyim :D
10 YorumlaHiçbir şeyin burçlarla bir alakası olmadığı için herkes herkesle geçinebilir..
22 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğim. Karakterlerimiz burçlardaki anlatılan gibi. İkimizde baskınız falan. O yönden anlaşabilir miyiz olarak sordum. Saçma günlük burç yorumlarından bahsetmiyorum burda. Normal burç özellikleride karakteri etkiliyor.
- +1 yıl
Etkilemez. Bunu bir astrofizikçi olarak söylüyorum. Burç özelliği dediğin şeyler de genellemelerden ibarettir. Bazılarında ilk sıralarda yazılan özellikler bazılarında sonlara doğrudur. Veya yani herkes kendi içinde sinirlidir, anlayışlıdır, kıskançtır, uyumludur, dengesizdir. Sen sadece onun burçlarla ilgili olduğuna inanmak istiyorsun, hepsi bu.
+1 yılBence çok iyi bir ilişki olur çünkü ikiside duygusaldır, hassastır, en sevdiğim iki burç bu ve etrafımda ki bu iki burçlu insanlar hep tahmin ettiğim ve sevdiğim tarz insanlar karakter bazından.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. oğlak düzenli ve cizgisi inişli cikişli olmayan bir ilişki ister, akrepse heyecan ve ihtiras. zor bir ikilidirler. oğlak akrepi yatakta dizginliyebilirse, akrepte oğlağı güclü hissettirebilirse mümkün olabilitesi yüksek bir ilişkidir bu..
20 YorumlaBen oğlak erkeyiyim bence biz biraz sağlamcıyız (sağlamcıyızdan kastım seni çok sever senin için ölüp biter ama belli etmez hiç bir zama) taşıyıp taşıyamamak bence kişilik meselesidir.
10 Yorumla
+1 yılOglak burcu asiri kiskanc asiri inatci asiri kndini begenmis oluyo benim erkek arkadasimda oleydi oglak burcuydu yapamadim bn onunla ama sizi bilemem ☺☺deneyip gorceksin canim
30 YorumlaYa şimdi övünmek gibi olmasın ama ortalıkta bir akrep varsa, o istedikten sonra her şekilde istediğiyle olur :) Takma sen ve abartmayın bu burç meselesini :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yıldengesiz bir ilişki olabillir bir gün çok iyiyken bir bakarsın araları bozulmuş ama genelde uyumlu biebirlerini idare eden oglagın baskın oldugu akrebin baş kaldırdığı bir ilişki olur
20 Yorumla
+1 yıltek söyliyeceğim bir akrep yükselenim kova ve diyorum ki sadece akrep kova gerisi yalan 10 burçtan"da nefret ediyorum bilmem anlatabildim mi?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıloğlak düzenli ve cizgisi inişli cikişli olmayan bir ilişki ister, akrepse heyecan ve ihtiras. zor bir ikilidirler. oğlak akrepi yatakta dizginliyebilirse, akrepte oğlağı güclü hissettirebilirse mümkün olabilitesi yüksek bir ilişkidir bu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sonra akrep kaplumbağayı sokmuş bunun üstüne kaplumbağa niye soktun la demiş ben geçirmesem gebercektin demiş akrepte yapıştırmış cevabı naapim huyum kurusun demiş:/
20 Yorumla
+1 yılOğlaklar kendini beğenen ego yığınından başka birşey değil. Ağır abi görünümlü sincaplardır kendileri. Geçinebileceğinizi düşünmüyorum.
62 Yorumla- +1 yıl
Ağır görünümlü sincap mı? Oğlak burcundaki çoğu insan kodumu oturtur kadın , konuşurken ön yargılarını kendine sakla ve genelleme yapma. Yoksa önyargılarını sokarım bir tarafına.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrep kadını tehlikedir. Benim diyen Aslan erkeğini ayakta sker ruhu duymaz kimsenin. Akrep kadınıyla baş edebilecek tek burç yine Akrep erkeğidir. Yakma başını güzelim Oğlağın :/
50 Yorumla
+1 yılBen ikizler. sevgilim oğlak anlasamiyoruz zaman zaman
20 Yorumla
+1 yılOlurmu olmazmi bilemem ama 30 yılı devirdiler annemler 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiiin 😱 anlaşabiliyorlar mı hala aşıklar mı birbirlerine
- +1 yıl
Babam hala kıskanç annem hala babamı deli ediyo ve ayrı uyuyamazlar😉
+1 yılVallahi bende Oğlak burcuyum , her burçla anlaşabiliyorum :) Ketum hafif kalmış ayrıca ve bir o kadarda asabidir. Çalışmayı çok severiz ve para bizim için her şeyden daha öndedir.
20 Yorumlabir oğlak olarakk burçla falla beni kıyaslıyan kadına tekmeyi nasarım
20 Yorumla
+1 yılHarika olur hemde... Ne istediklerini iyi bilirler, sevdimi de tam severler :)
10 Yorumla
+1 yılPatlak verir bir yerden sonra ona göre, farklı karakterler
20 Yorumla
+1 yılOğlak kadını olarak akrep erkeğiyle anlaşmışlığım var, tam terside anlaşır heralde diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce
+1 yılOlamaz! O benim erkeğim 😠 @Öcüü_Öcüü (ben savaşla aşkı kafıştırmış olabilirim alttan alın bayan soran 😌)
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen oğlak burcu kadiniyim bütün erkek arkadaslarimin hepsini akrep ti akreple oğlak romantik olur sen soylenenlere bakma 😊😇😇😇
12 Yorumla- +1 yıl
Ya sizden yardım bekliyorum oğlak kadınını sevdim sizin için mahsuru olmazsa bana ipucu verebilir misiniz çok kıymete geçer ;)
Cevap sahibi+1 yıl@narkoteror tabi ki de fazla romantiklik sevmeyiz asırı sabırlıyız yüz ustu asla birakmayiz en ufacik şeyden mutlu oluruz ama belli edemeyiz uzuntumuzu sizin anlamaniz i bekleriz sıkıntimizi anlatamayiz içimizde yasariz en guvenebilicek burcuzdur sevdigimize sadık kaliriz dürüst olmamiz kotu yonlerimiz kotumseriz kararsisiz sevdik mi bırakamayiz çok zor asik oluruz çok zor begeniriz kiskanciz mutluyken bile sonunu düşünerek mutsuz oluruz 😇😊
+1 yılOlamaz diyenler oğlak burcu olmayanlardır
#Türkerkeğii10 Yorumla
+1 yılBeraberlikleri burçlar mı belirler? Çok saçma. Burçların esiri olmayalım..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen olmak istiyorum ben inanıyorum bu da kimseyi ilgilendirmez.
+1 yılKaderde Varsa Olur. Şu Burç Psikolojisinden Çıkın Gençler Sayenizde Bizim Yaşlılarda Dadandı..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi olanı da var kötü olanı da benim bildiğime göre çok tutkulu oluyormuş
10 Yorumla
+1 yılSevgilim ve benim burcum. Ben oğlak. O benim resmen kadın versiyonum. Çok iyi anlasirlar anlayacağın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOglaklar sülaleni taşır ne diyon.
Tam olarak yaşamına almadığı için sana ketum12 Yorumla
Soran+1 yılKetumluğu bile ayrı hoş ☺ annemde öyle seviyorum oğlakların bu yönünü. O ketumlugun altında pambık gibi bir kişilik var galiba ☺
- +1 yıl
Aynen öyle canım
+1 yılHayatınızı burçlara göre mi şekillendiriyorsunuz ya çok saçma
12 Yorumla
Soran+1 yılBurcumuzun tüm özelliklerini taşıyoruz dedim. Karakterlerimiz burçlardaki gibi dolayısıyla anlaşabilir miyiz diye soruyorum o baskın ben baskın. Herkes senin gibi saçma bulacak diye bişey yok kimsenin inancınıda saçma diyerekten yargılayamazsın sana saçma gelebilir ben inanıyorum arkadaşım gereksiz görüş paylaşma.
- +1 yıl
Çok saçmasın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOğlak erkeği akrep kadınını taşır da akrep aldatır :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSeversem aldatmamki :)
- +1 yıl
Akrep aldatmaz çünkü akrep severse tam sever 😊 ♏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılburc olayi yas canim anlasiyo musunuz ona bakin siz
10 Yorumla Eski sevgilim oğlak burcuydu ve aşktan soğuttu. Bende akrep burcuyum. O yüzden uzak dur aman aman
20 Yorumla
+1 yılEsas bunu akrebe sormak gerek oğlak çok zor burç kendimden bilirim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburçlara inanmak onların insanlar üzerinde etkisinden bahsetmek ulemalara ve hadislere göre ŞİRKtir.
15 Yorumla
Soran+1 yılGeleceği ona göre yönlendirmek yanlış ama şirk oluyor mu bilemem astronomi islamda da var bir araştır derim.
Soran+1 yılAyrıca ben bunu sormadım sadece soruma cevap istiyorum gerisi umurumda değil.
Cevap sahibi+1 yılburca karakter verıyorsunuz. ne olacaktı okadar kısının karakterını belırleyen kendınden haberı olmayan 12 burc mudur? ben dını hukmu soyledım. gerısı sızın uygulamanıza kalır.. ben arastırıyorum sızde arastırın.
“Ahir zamanda fala (burçların etkisine) inanıp, kaderi inkâr edenler çıkacaktır” (Hadis-i Tirmizi)
Soran+1 yıl12 karakter değil 12×12 karakter. Yükselende etkiliyor. O parantezdeki burçların etkisine diye bişey yok sonradan ekleme olayı olmasın. Fal kısmına katılıyorum görüşünü gereksiz yere savundun ama yinede teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıllan ne cahilsin ha oldugu gıbı yazdım ıste. aklın fesada calısıyor senın. mezarda da boyle dersın. burclarınla mutluluklar.
Hep şu burç saçmalıkları yüzünden ilişkileriniz pok gibi ilerliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Günlük yorumlara göre değerlendirmiyorum. Karakterimiz burçtaki anlatılan gibi diyorum. Bu durumda anlaşabileceğimizi sanmıyorum. O baskın ben baskın. Ama IQ seviyesi ayakkabı numarasından küçük insanların anlamasını beklemiyorum o yüzden yorumlarını kendine saklarsan sevinirim.
Ketum derken bende oğlak ♑ burcuyum ketum anlamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep arkadasim ve oglak arkadasim vardi. Ikiside birbirini cok cekici buluyordu. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılOglak burcu erkegi mi.. uzak dur
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kufur etcem ama olmayacak ama pustun onde gideni bu burclardan cikiyor benden demesi.
Soran+1 yılBende rastladım dediğin gibi iki kişiye ☺ dşkkat edeceğim..
olur ama akrep sıkıcı olabilir oğlak için
12 Yorumla
Soran+1 yılAkrep mi? Oğlak iş kolik akrep matrak esas.
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. @MonCheri3 olur mu dersin?
213 Yorumla- +1 yıl
@MonCheri3 zippoyu firlat üzerlerine :D
- +1 yıl
@MonCheri3 h. geldin canim
- +1 yıl
@MonCheri3 update level + bu kadar uzun kalma gittigin yerlerde :)
- +1 yıl
@MonCheri3 gimma?
- +1 yıl
@MonCheri3 i mach zu, schreib i dir bis dann Xoxo
- 1 yıl
@MonCheri3 Oğlak mı korkak?🤣🤣
+1 yılben oglak burcuyum soru varsa alim?
12 Yorumla
Soran+1 yılHuylarınız nasıl? Karakteriniz, neyi seversiniz neyi sevmezsiniz?
- +1 yıl
aşırı kıskancım sevdim mi allahına kadar severim cinsellik konusunda iyiyimdir kalbimizde kötülük yok iyi kalbligimdir utangacımdır sarışın kızları severım bide sert kızları yalancı insanları sevmem
+1 yıloladabilir olmayadabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılGüvenemiyorumda 😂
İnsan Olduğuna göre olabilir neden olmasın ki :D
10 Yorumla
+1 yılgeçinemez oglak şahsiyetsiz olur sinir olursun...
30 YorumlaYaa takma kafayaa yalan bunlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşabilirlerse neden olmasın
10 Yorumla İkisinde hayvandır
Olur bu iş10 Yorumla
+1 yılYrngec olur oglak olmaz
20 Yorumla
+1 yılOglaklar bir tanedir üzmeyin asjsjsj
10 YorumlaOğlaklar tuhaf gerçekten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. oglak erkegi sadıktır
20 YorumlaBurçlar burçlar olur olur neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep aldatır oglak sadıktır.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma onu aldatma. Bir daha hicbir insana guvenemez. Bende oglagım kendi kardesimden bile şüphe duyar oldum
+1 yılOlmaz çünkü hep baskın olacaksın oğlak bunalır
20 Yorumla
+1 yılAkreple sadece akrep olur nokta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep kadınını tanımıyorum
10 Yorumla
+1 yılOlduğu kadar olmadığı kader.
10 Yorumla
+1 yılOglak burcu tanidigim yok
10 YorumlaYa kardeşim yil olmus 2016 hale burca inaniyon
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi