erkekler eşinizin açık dekolte giymesini istermisiniz ya da karşı gelir misiniz
kızlar eşiniz sizin giymenizi ister mi ya da giyerseniz karşı gelir mi
kızlar eşiniz sizin giymenizi ister mi ya da giyerseniz karşı gelir mi
Esım gunluk hayatya dekolteme karısmazsa güzel kardeşim mısın derım kımse esının mılletın ılgısını cekmesını ıstemez BEN NE GIYCEGIMI BILMIYOO MUYUM YEEAAA diye ciyaklayan kızlarımız analarına atalarına baksınlarda nereden geldıklerını unutmasınlar.
suanda kapalıyım da acıkken hafıf dekolte ıle sozlumun yanına gıtmıstım adam yanıma gelmemıstı evıne gerı donmustu senı o sekılde yanımda tasımam erkeklıgıme yedıremem demıstı küsmüştü
kadına insan gözüyle bakamayanlardan yani
kadına sahip çıkmak güzel ama kadının sahibi olmak bence aşağılayıcı
benım hosuma gıdıyo bır kısıye herseyımle aıt olmak. neden benm guzelliklerimi esımden baskası gorsunki? ben onun sahıbıyım sozlumde benm sahıbım.. ben bır bayan olarak karısına sevgılısıne acık gıyımı konusunda ızın verenlerı anlamıyorum. bence ınsan sevdıgını kımsenın gormesını ıstemez. sadece benım olsun ıster
yanında aşırı açık giyimini anlamadığım gibi kapatıp türban hatta kara çarşaf giydirerek gezenide anlamıyorum.
herkesin kendi görüşü elbet ama edebi ile giyinmek ile kapanmak arasında fark var ayrıca kıskanmak doğaldır. eşinin özgürlüğünü kısıtlamak bence büyük günah benim kıskançlığım yüzünden eşim kapanmamalı sadece giyimine dikkat etsin yeter
evde çırıl çıplak bile gezdirirm, ama dışarıda açık hiç bir yer bulamazsın
eyvallah
Ev içinde istediğini giysin isterse giymesin bile 😋😋😋
evin dışında nasıl giyinmeli
Cevap
14Cevap
Sevgilim bana açık dekolte hayatta giydirmez dar pantolon da öyle eğer belli ediyorsa çok giydirmezmez.. Ancak özel günlerde işte sevgililer günü ya da doğum günü falansa elbise veya biraz daha açok giyinebiliyorum :)
Sadece evimde eşime karşı giyerim.
Dışarda giymem!
Doğrusu ben eşimin böyle bişey istemesini anormal bulurum demekki kıskanmıyor sahiplenmiyor demektir. İstemem ben öyle.
Eşinin açık dekolte giymesinden hoşlanan erkek normal değildir.
Bak dekolte demiyorsun açık dekolte diyorsun farkındaysan.
Birtek eşime dekolte giyinirim. Diger erkeklerin pis düsüncelerine malzeme olmaya ne gerek var
bence bu tam anlamıyla öküzlük ben bu yaşa kadar gelmişim senden mi göremicem ne giyip ne çıkaracamı az biraz medeni olun beyler
kıskanırım
çok istiyorsa evde yemek masası kurarım istediği gibi dekolte giyinsin
Ben kendim giymek istemem ve bence bir erkeğin sevdiği kişiden açık giyinmesini istememesi gayet doğal. Sahiplenme duygusu işte
Kesinlikle istemezdim.
giyinirse tepkin ne olur
İstemesi gerekir.
Yani evde.
Kesinlikle HAYIR böyle bir genişlik bana ters
yakışıyorsa sorun yol
Cok karısmamalı.
çok karışmamalı derken
Ben izin vermem benim yanımda giyerse olur
Kesinlikle hayır.
gelmem sevgilim olsa da ciblak gezse keske
Ben karşı gelirim