Sinan Akçıl'ın röpörtajını izliyordum şimdi. Size bir sorayım dedim. Erkekler, eşinizin dekolte giymesine karışır mısınız; kadınlar siz eşinizin karışmasına izin verir misiniz?
Karışmasına gerek yok ben zaten öyle şeyler giymiyorum. Giyiyor olsaydım da karışmasına izin vermezdim erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum. Güzel güzel giyinmiş kızları görüyor dibi düşüyor, sevgili olabilmek için kırk takla atıyor sonra onu giyme şunu yapma bilmem ne. Madem giyim tarzı sorun olacak o zaman o kızla baştan görüşmeyeceksin. Herkes kendi yaşam tarzına göre insanlarla beraber olmalı, kimsenin kimseden değişim talep etmeye hakkı yok.
Çok karışmam, ama biraz dikkat etmesi gerek, yanık gibi bağrını açıp herkese göstermesini istemezdim mesela. Ben dikkat ediyorsam o da dikkat etmeli bunlara.
Eşimin cinsel arzuları dürtüleyen meme, dizin çok yukarısında bacak gibi bölgelerine bakıp abazan erkeklerin zihinlerinden mastürbasyon yapması beni rahatsız eder. Ha karışır mıyım? Karışmam çünkü dekolte giyinen birisiyle zaten evlenmem. Öyle biri denk gelirse en başından söylerim, kabul etmezse yol veririm ben kimsenin ayağına gitmem zira.
Karşınızdaki insanın sizin özgürlüğünüzü kısıtlamasının sonu daime mutsuzluğa çıkar çünkü insan özgür bir varlıktır. Kendi bedeniniz üstünde sadece kendi sözünüz geçmelidir bir başkasının değil.
Kızlar hadi eşiniz sevgiliniz yokken giyin ama yanınızda bir adam varken giymeyin size demese bile diģer erkeklerin size bakışı erkeğinizi rahatsız eder ayrıca çevredeki erkekler o adama saygı duymaz adam yerine koymaz İstediğimi giyerim olmaz yanınızda bir adam var gururu var adamın onu küçük düşürmeyin
Çok karışmam, zaten dikkat etmesi gerekir, heryerini heryerde açıp herkese göstermesini istemem. Ben sevdiğim insana güvenirim, O da beni üzmez anlar. Ben bile dikkat ediyorum, o da biraz dikkat eder zaten. 😎
Bir noktaya kadar karışmam. Ama kendisine gelen bir bakışta kontrol mekanizmamı yitirirsem bana kızmayacak. Ben o dönem kimle ilişkim varsa önden peşin peş uyarıyorum 😂