Annem sevdiğim kızı istemiyor ne yapıcam ben?

Selamlar arkadaşlar şimdi başlıkta belirttiğim gibi annem sevdiğim kızı istemiyor ve nefret ediyor fakat ben tam 6 yıldır onunla sevgiliyim (ADIM-BERKE)(SEVGİLİMİN ADI AYŞEN) şimdi annem namaz falan kılar böyle dinine çok düşkündür bende hi düşkün değilimdir deistlik var biraz bende herneyse sevgiliminde vücudunda dövmeler var kolunda omzunda falan abartı değil ama kolunda boydan boya berke falan yazıyor şekiller falan var bendede var bir iki tane Herneyse işte birgün ayşen bana berke ne zaman yemege gelicen falan dedi bende sen gel dedim o geldi işte annem dövmelerini gördü normalde 6 yıldır annemle sevgilim hiç görüşmediler çünkü ben sevmem öyle fazla aile içine sokmayı bir iki kere aile içine soktum ondada dövmeleri gözükmeyen şeyler giydi bunda açık giydi dövmeleri gözüküyodu işte. annem dediki bununla evlenirsen sana 5 kurus ne para ne miras veririm ve hakkımı helal etmem bidaha bu eve gelemezsin falan demeye başladı ayşen gitttikten sorna dedi ama. Ben dedimki şimdi evine bıraktım arabayla geri dönüyodum ayşen seni çok seviyo falan dedim yalan değil ama evine bıraktıgımda anneni çok seviyorum çok iyi kadın falan dedi onla iyi gelin kaynana didişiriz falan dedi esprili şekilde güldük falan geri geldim annemin tepkisi az önce anlattıgım gibiydi sonra beni aradı ayşen annemle tartışırken çıktım balkona dediki annen ne dedi benim hakkımda falan dedi bende sevmiş seni falan dedim yediremedim çünkü kendime senden nefret etti diyemedim dememde. Herneyse işte annemin tepkisi bu oldu 4 gündür arabada kalıyorum geceleri sabahları işe gidiyorum babama söyledim babam beni annenle ugrastırma dırdırıyla o ne diyosa öyle yap dedi ondanda kar gelmeyeceğini anladım. fakat arkadaşlar ne yapıcam ben ne yapmalıyım yani söyleyin birşeyler bana ben ayşen olmadan yaşayamam sakın ayrıl falan demeyin ayşenin ailesi beni çok seviyor gerçekten muhabbet falan sürekli ediyoruz onlarla babasını arayıp hatır soruyorumçok yakınız. Ama ailem sıkıntı çıkardı daha dogrusu annem ne yapmalıyım sizce?
Annem sevdiğim kızı istemiyor ne yapıcam ben?