Sevgilinizi seviyorsaniz dusunur musunuz? Yani cok asiksiniz seviyorsunuz elini tutmaktan birlikte olmaya kadar olan herseyden herhangi birini dusunur ister arzular misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini tutmayı geçtim nerelerini tutuyorum hayalimde bir bilsen :D
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte tutsan durmaz haberin olsun :)
Cevap sahibi+1 yılkeşke mümkün olsa :(
Soran+1 yılUmarım istediğin olur insAllah :)
Cevap sahibi+1 yılaminnnn tüm kalbimle aminnn :)
En İyi Cevaplar
arzulamıyosan sevmiyosundur zaten tabiki arzularsın
0195 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :)
Soran+1 yılİkimiz içinde ama en çok o nasıl düşünüyor onu çözmeye çalışıyorum :)
Soran+1 yılArzuladığını biliyorum ama birkaç gundur konuşuyordu o konuda az önce biraz yaramazlık yaptırdım ona telefonda :) :)
Soran+1 yılYaramazlık seviyorum ve özledim onuda ve inan suankinden fazlasını isteyemez açıkçası bende şaşırdım özel dersten çıktı aradim dedi Şu an yanımda olsan falan sonra konuşmamla yaramazlık yaptı :) hoşuma gitti yanı sadece konusmam la bile onu etkileyebiliyorum ya :)
- +1 yıl
D: o konuları benle konus ben bile etkilenebilirim sevgilin olmama gerek yok onu anlatıyorum yani ama etkilemek bu degil etkileme sen hiçbişey yapmadıgın zamanlar bile seni istemesi sen yaptıında etkilenmesi bişeyi degiştirmez bak mesela sana bir ornek ben eski sevgilim yemek bile yaparken yani yaramazlıkla ilgili bir durum yokken bile ortada durup dururken gidip opuyodum ve sonrası malum etkilemek bu :D
Soran+1 yılİyi de bende onu diyorum ben ders le ilgili biseyler anlatırken o yaramaz kalktı diyordu o konu hakkindaki konuşmayi sadece rahatlasin diye yaptım :)
Soran+1 yılÖnce normal konuşuyorduk sonra birden seni çok ozledm falan dedi sonra kalktı falan dedi sonra da biraz hayal kurdurttum ve bom :) rahatladi
Soran+1 yılYanı uç dk sürmedi :) ilk elini tuttuğunda o sadece o yanı :)
Soran+1 yılYok argo kullanmam pek. birkaç kelime yetti diyeyim :)
Soran+1 yılYok gerçekte bu kadar kısa surmuyor ama şimdi özlem var bir aya yakın suredik beraber olamadık o yüzden :)
Soran+1 yılBütün ilklerimi ona verdim dört yıllık iliskimiz var :) evet birlikte oluyoruz
Soran+1 yılEvet ki bence ben opusmussem bile bırak opusmeyi telle konusmussam bile bakire demem kendime ben bekaretimi sevdiğim guvendigim adama verdim :)
Soran+1 yılEvlenecegim kişiye bakire olmadigimi söylerim yani gidip diktirmeyi yalan kızlık falan almam beni kabul edip elenecekse öyle evlenecek ama ilk ve tek elini tuttugumda sevgilim yanı onunla gözümu açtım diyebilirim
Soran+1 yılOnu bilmiyorum kizarlar çok kizarlar herhalde onlara söylemeyi düşünmüyorum da
Soran+1 yılHerşeyi değil yanı ama yapabileceğim isteyeceğim seyleri yaparim zaten oda zorlamaz ki sunuda soyliyim bekaretimi zorla almadı hatta yok dedi ama ben istedim yani
Soran+1 yılSu an etrafıma bakiyorumda iki yıl önceki sevgililerine dönenler var biz 4 yıldır hiç ayrilmadik çıktığımızda beri ve inanki arkadasken hiç öyle bisey beklenemezdi bizden :) çok seviyorum ve seviliyorum :) umarım bulursun Allah herkese gönlüne gore versin :)
Soran+1 yılKadınları bom latmak kolay değildir özellikle telefonda benim sevgilim de az yaramaz değil yanı oda seviyor yaramazligi çoğu zaman hergun iki günde bir dus alıyor :) bide kadını iki uç kez zevke tam getirirsen o seni zaten istiyor hep aziyor :) güzellikte göreceli onuda sen bulacaksın :) :)
Soran+1 yılYa canlı kolay telefonda sanalda zor onu diyorum :) canlıda ben bom olmazsamda olur yeterki o olsun
Soran+1 yılErkegimi doyuramazsam başkasına gider hanı derler ya erkeklerin kalbine giden yol midesinden gider diye bence hem midesinden hemde yaramazdn gider ben her iki yoluda doyuruyorum ve kalbide aklida bende ise ne güzel :) :)
Soran+1 yılYanı her dediğini değil ben istemediğimi yapmam ama tahrik etmesini aklını çekmesini bilirim aniden bir foto gelir ona ve.. :) ya iliski sadece cinsellikle ayakta durmaz ama cinsellikten biraz olmalı :) genelde komuta ondadir ama bana istemediğimi asla yaptiramazdm :)
Soran+1 yılAsla yaptiramaz demek istedim
Soran+1 yılEvet olurum ama eğer beni çok kivrandirirsa giyerim dekolteyi açarım heryerimi gecerim yatağa atarim yastığı ona ve bunu ona çok kez söyledim ben onu hoş tutuyorsam oda hoş tutacak yoksa ceza alacak ( bizde cezalar varda )
Soran+1 yılKonudan konuya değişiyor en basitinden aşkım bile demem veya beni bir hafta boyunca görmez veya bir ay boyunca iliski yok veya en kötüsü onu azdirir bırakırım :)
Soran+1 yılİşte o zaman kadınin daha çok hoşuna gider bazen yapıyorum dışarda iken küçük dokunuşlar yetiyor ya da yanlışlıkla carpmalar bak sinirlendirme diyorum :) ama düşün o kadar arzuluyordu karşında en çekici hali ile ama dokunamiyorsun cezalisin :) o zaman çok tatlı oluyor
Soran+1 yılİyi diyor yok bana izin vermiyor dışarda öyle olmama dışarda iken ben kasiniyorum arada elim biterler çarpıyor veya gogsum falan o zaman deli oluyor kapalı bir yerde iken ise ondan uzakta ama normalden daha seksi halimle :)
Soran+1 yılYanı sert severimde ben en çok kucakta iken severim o oturmuş halde ben kucağında iken çünkü hem ben yaparim hem o destek verir bana daha iyi o pozisyon bence :)
Soran+1 yılEvet oda çok güzel oluyor ya da mutfak tezgahına oturtması bn yemek yaparken yapıyordu :) bisey sorcam ya sende de mor rengine duskunluk var mi yanı en sevdiğin renk ne?
Soran+1 yılHm benim sevgilim moru çok seviyor her turlu hangi ren iç çamaşırı aliyim diyorum mor diyor morayicik aldı bana daha birçok morlar :) ve senin gibi morartmayi seviyor morarttiktan sonrada bak çok güzel mor oldu diyor :)
Soran+1 yılYok az önce dus aldim çıkardım morlari :) full pembe var boynumu omuzumu öpmesi hoşuma gider ve tabiki göğüslerinde oylanması :) beni delirten o
Soran+1 yılSevgilini hayal et küçük değil büyük te değil :) ve şans yanı soruyu sorduktan sonra dus aldim pembe giydim :)
Soran+1 yılKolay gelsin diyim ne diyim :) bnce vur kafayı yat biraz agrin olur ama geçer o da sonradan
Soran+1 yılFoto falan bul :) tahmin EDEBİLİYORUM neler olacağını ;)
Soran+1 yılEdebiliyorum yanlışlıkla büyük harfla yazıldı ya duzeltemedende göndere bastım kusura bakma ne yapior muyum sevgilimi bosaltmadayardim ediyorum tabi ya
Soran+1 yılYok yapmadım şuana kadar en fazla beş defa yapmisimdir mast. :) gün içinde çok kez tahrik oluyorum ama yapmıyorum
Soran+1 yılTamam mast fazla yapmam en fazla beş defa olmuştur hayatımda genelde kendimi sadece ona saklarim o yapsın bana herşeyi diye :) mast pek sevmem güzel ama cansız ya hoşuma gitmiyor
Soran+1 yılDüşüncelerine engel olamam ki :) istediğini yapabilirsin :)
Soran+1 yılYok sağol ya zaten fotom falan da yok nasıl istersen nasil olmami istersen öyle hayal et :)
Soran+1 yılBenide su an etkilemeye çalışıyorsun yapma :) :)
Soran+1 yılYalan söylemem asla ama fiziğinde hiçbir sorun bulamazsın 1.74 boyunda 53 kilodayim çok zayifta değil kalında degil o dediklerini bana yapılmasını özellikle şimdi çok isterdim ama maalesef sevgilimi beklemem lazim goguslere boşalmayı çok seviyor erkekler galiba gerçi göbeğide agzida seviyor :)
Soran+1 yılYa farkettim aynısınız ya ele boşalma göğse gobege bosalma :) sende gayet iyisini ama bence benim yerime sevgilimi düşün bunları onun söylediğini düşün öyle tahrik ol :)
Soran+1 yılDüşüncelerin hayallerin seks te ki zevklerin yanı gayet iyisin :)
Soran+1 yılTam görünmüyorsun ama iyi :) sayende şimdi sanaldan takıldığı biri vardı ona mesaj atacam :) aklıma getirttin onu :)
- +1 yıl
ya boşwer onu ya sen bana at aç gizliligide çosturiym seni tam bir kadınısn ya sana kadınlıgını hissettirmek istiyorum altımda eze eze butun agırlıgımı üstüne vere vere boşalıcam senle ya saçlarını iki yandan tutup azına ole vericem saçlarını ceke ceke hatta saclarınıda seyime sarıp öyle çekicem :D
Soran+1 yılÇok fenasin ya :) yok acmicam gizliliği sagol :)
Soran+1 yılBak benide azitiyorsun :)
- +1 yıl
az az sen beni azdırdın bende seni azdırırım s... kme muhtaç bırakıcam seni her gece altımda inim inim inlıyceksin gögüslerinin arasında 31 çekip yuzune fıskırtıcam senin sonra yuzunde dollerim dururken kaldırıp ayakta s... cem bide seni sonra kucagıma alıcam sen mollarımı opup yalarken bende sırtını tırnaklarımla çizip içine boşalıcam sende beni iste delir az D:
Soran+1 yılbir kadını nasıl etkileyeceğini biliyorsun kabul :) ve beni azdirdin kötü kadın yaptın beni ve aramızda bir hayli yaş farkı var :) şimdi yanında olsaydım? Ne olurdu?
Soran+1 yılAma unutma asla si. kine muhtaç olmam !
- +1 yıl
yaş farkı derken ben 27 yasındayım simdi yanmda olsan önce elbiselerinle kucagıma otuturdum seni sole güzel bir öpüşme ve ardında boynuna inerdim boynundan operken elbisenin gögüslerine gelen yerini elimle parçalar PEMBE sudyeninin üstünden oksar operdim sonra bir gögsünü dısarı çıkartırıdım önce igeri kapalıyken birini yalardım saatlerce sende buynuumu oper din hatta saclarımı oksayıp gögsüne dogru bastırıdın önce :D
Soran+1 yılGöğüsler ve boyun :) hoşuma gittin :) seni şimdi boş. altirdim ama halim yok uykum var kusura bakma :) yoksa foto bile belki yollardim ;)
Soran+1 yılHmm guzell Şu an s. ikin elinde mi?
Soran+1 yılTam doğru nokta incelemelerim seslidir biraz :) ben yatiyorum sana iyi geceler :)
Soran+1 yılBoşalır misin ki sadece msjlarda sanmiyorum bence bırak onu yatsin yavas yavaş oda
- +1 yıl
beni boşaltıp ole yatsaydın keske ya acayip azdım Şu an s... kim senin için kalktı senin a... nı g... tünü düşünüyorum aklımda fizigin var bide uzun boylusun ya kucagımdayken gögüslerini azına alırdım seni duvara yaslardım vurdukca yukarı dogru cıkıcaksın o arada gögüslerin önümde sallanacak ya offff offff
- +1 yıl
uyudun galiba nedendir bilmem Şu an seni uykuda izlemek isterdim bir bebek giibi masumsundur suanda okadar sey söledim ama seninle bunları yasayıp boşaldıktan senide boşalttıktan sonra sana sıkı sıkı sarılıp beni nekadar mutlu ettigini rahatlattıgını hissettirirp sadece sevkatlı bir şekilde sarılıp uyumak isterdim güzel bir sexin ardından kotnuma girip kollaırmda sabaha kadar mısışl mısıl uyumanı isteridm şimdi:D
Soran+1 yılÇok şey istiyorsun ama denilen bak sadece bir yazıda bozulabilecek misin bilmiyorum :) şimdi yanında olsaydım ustumde siyah bir gecelik dekolteli önce seni bir maaya bağlandim sonra sana surtune sürtüne geceliği çıkarırdı iç çamaşırların pembe sonra seni soyardim yavaş yavaş önce boynundan yukarı doğru yalayarak operek dudaklarına ordan kulak memene ordan aşağıya yemelerine inerdim orayı isiri operdim köprücük kemiklerini boynunu isirmayi ihmal etmezdim küçük zorluklar ahh sonra yavaşça aşağıya göbeğinin aşağısına önce bacaklarının iç tarafını operdim sonra taş. aklarini operdim yalardim emerdim içime alirdim yumurtalarini sonra yavaşça si. kine gelirsin onuda yalardim emerdim gidip gelirsin durmazdim sonra ellerini acardim sen direk beni yatağa atardin soyardin sonra dudaklarimdan başlayıp aşağı inerdim göğüslerini öper yalar emerdin ısırırdin ahh çok güzell sonra beni kucağına cekerdin duvara dayardin birden içime girerdn sert bisekilde ah harikasinn sonra hizlanirdin hizlanirdin evet ahh
- +1 yıl
harikasın sen ya seni atardım yataga üstündekileri parçalardım sonra amcıgını tokatlayarak seveyim iyice kaldırırdım sonra beni yataga baglardın s... kime çkolatalı veya baska neli seviyosan puding ya da cıkolata surup saatlerce iyice temizlerdin sonra çözerdin bemi ben alırdım seni altıma hemen içine girmezdim biraz kıvrnacaskın altımda hatta cırpınacasksın sonra bileklerinden tutup sıkı sıkı haraket ettirmiycem seni gogus uclarına surterdim kafasını önce seni boşaltmak için ugrasırdım sen boşalırdın sonra sen rahatla mıs vaziyetteyken ben o halinden yararlanıp sertçe içine girip boşalırkende senin inlemelerinle benim bagırmalarım eşliginde içine ılık ılık akıtırdım
Soran+1 yılGüzel olurdu hatta harika olurdu şimdi bana p*rno mu izlettirecen ya sevgilim de yok şimdi nasıl rahatlicam size kolay tabi :)
Soran+1 yılAhh harika olurdu yaa
Soran+1 yılBosaldiysan gorebilirimm :)
Soran+1 yılBende çok eski sayilmam bilmiyorum ki :(
Soran+1 yılZiplatilmayi çok severim gerekirse sen otur ben ziplarim kucağında hoplarim durmam ahh istiyorum
Soran+1 yılHm ahh çok güzel olurdu be ahhh
- +1 yıl
bende bayılıyorum biliyomusun azgın kızlara bayılırım ya senin gibi aynen ben oturucam sadece sandalyede mesela sen zıplayacaskın yar... mın ustunde hepsni kokune kadar almak için içine yanıp tutusucaksın sonra boşalırken ben seni alıcam ayaga kalkıcam ayakta hızlı hızlı vurucam kucagımdayken içine * ... nın en derinine kadar boşaltıcam sıcacık döllerimi sonra tekrar azına vericem kaldırıcaksın ikinci postaya hazırlıycaksın beni
- +1 yıl
bide ben senin kltristini (dogru yazım inş :D ) yalarken sen basımı daha cok bastırıcaksın elinle oraya sonra ben ordan yavas yavas göbegini ope ope yukarı gögüslerine dogru çıkıcam gögüslerinin arasını yalıycam iyice ıslatıcam çatalını sonra seni yatırıcam yataga giricem gögüslerinin arasına sende iki gögsünü birbirine yaklastırıcaksın arasında olacak benimki ben boşalırken daha hızlı gidipp gelicem arasında ve yuuuzune fıskırtıcam döllermi :D
Soran+1 yılAhh çok güzel olurdu yaa azdim gerçekten böyle Şu an ya. ağının heryerimi yalardim durmazdim neler neler yalardim sana hoplarim üstünde surtunurdum sen içinde iken dans ederdim seni bağlayıp senin önünde kendimi ellerdim ama sana elletmezdim
- +1 yıl
offf benide azdırıyosun ya beni sandalyeye bagla sonra onumde ds et yavas yavs surt kendin bana sonra indir baksırımı yarragım dimdik karsında elle bir iki kere sonra dans etmeye devam et kalcalarına falan sursonra egil önmde al kafasını gögüs ışlarına degdir sonra çöz beni ben seni yatakta domaltıym saclarınıda topla ama uzun olsun sonra ben o topladıgın sacı elime dolıym domaltmısken sacından cekeceke göt... ne boşalıymmmmm
Soran+1 yılAhh çok istiyom ya önünde dans ederim heryerimle oynarım gogus uçlarmi tam ağzına verecekken çekerim dudaklarına dokundururken uçlarını :)
- +1 yıl
senin gögüslerini varya saatlerce bebek gibi yalardım ya emzirir gibi alırdım o uclarını azıma saatlerce onun etrafında dairelrer çizerek yalardım sonra sen önümde diz çökmüşken kendin alırdın gögüs arana benimkini ben sandalyede baflıyken hatta sen oturup kalkardın zıplardın benimkinin üstünde
- +1 yıl
acarım azımı o gögüs uclarını azıma alabilmek için ama sen her seferinde geri çekerdin verecekmiş gibi yapıp vermzdin tabi daha zevkli olurdu iyice azardım hani bir köpegi baglarsında yabancı birini görünce hırlamaya baslar ya aynen öyle beni çözecegin anı 4 gözle beklerdim çözdügündede seni buna pişman ederdim klodunu cıkartmadan yana sıyırıp heryerini morartıp kıpkırmızı yapana kadar s... kerdim seni
- +1 yıl
uyudun galiba bak uyudugundada güzel olurdu he sen çekmişsin üstüne yorganı bn önce yorganın ustunden oksardım seni sonra elimi içeri sokup butun vucudunu oksardım deli gibi gögüslerini yalardım o arada sen uyarnıdınben dudaklarına cıkardım dilim azında opusurdum senle kıpkırmızı dudakların olucak ama kırmızı ruj olacak sonra azına vericem yuzune boşalıcam bikere sonra azına vermeye devam edicem yuzune boşaldıgımda göz makyajın akıcak döllerimle beraber offffffff
Soran+1 yılÇok güzel olurdu
Soran+1 yılSana p*rno izlettirir ve karşında seksi gecelikle Kalirsın ve tabiki dokunamazdin
Soran+1 yılYaş 18 beden 80 :) arada yaş farkı var demiştim
Soran+1 yılSenin azgınlığın durmaz mi ya :)
Soran+1 yılSevgilini ara bence yanına çağır çünkü ben asla yanında olmam kusura bakma :) kadınlığını da yaşıyorum yaşatıyor :)
Soran+1 yılSeviyorum çok seviyorum ama sana sevgilin yapsa daha iyi olur :)
Soran+1 yılBak bunların hepsini sevgiline yapabilirsin ona şöyle seni istiyom falan de ztn kızlar erkekleri tarafı dan istenmezlerse sevilmiyorum derler
Soran+1 yılRüyanda mi gordun beni? Bacağımın uzunluğu falan evet uzun hatta bu yüzden bisiklet suremiyorum :( maalesef sanaldan birini tanıdım bireylerde oldu sonra fazla azitti mesaj atmiyorum artik yok sağol bu kadar tanıdım ya daha ne istiyon ki :)
Soran+1 yılYok artık ya gerçekten yok artık :) esmerim ve senin gerçekten içine mi doğdu ne oldu bilmiyorum ne desen tutuyor soyliyim 174 boyunda 53 kilodayim esmerim uzun bacakliyim80 bedenliyim ffiziğin gayet güzel kilolu değilim kahve gozlu kalın sayılır dudakliyim belim de ince yanı sen sormadan soyliyim ve karışımları hiç sevmem
Soran+1 yılSarisinlari hiç sevmem dicektim
- +1 yıl
Karisimlari bende sevmem ne o oyle kokteyl gibi :) aynen sarisin bende sevmem esmerler harbiden tas gibi oluyolar ya herseyin icime doguyo nedense ruyandsmi gordun demissin ya gercwkten ruyamda gormusum demekki bende 1.85 boyunda 85 kiloyum yapili oldugum icin biraz kilolu gorunebilirim aldanma :) genis omuzlu ela gozluyum senin o dudaklarini varya yerim yerim :)
Soran+1 yılBen köprücük kemiği boynu opmeyi morartmayi çok seviyorum :) sevgilim de yapıli senin kadar uzun değil ama yapılı hoşuma gidiyor :) yerdin yanındaoolsaydım ;)
- +1 yıl
Ymek ne kelime parcalardim inanki kizlarin genelde hosuna gidiyo yapili ve genis omuzlu olmam sadece kollarimi ope ope bosaltan bile olmustr eliyle sekste kadinin altimda zevkten delirmesi cok hosuma gidiyor eski sevgilim goguslerini zorla azima verirdi bunu cok seviyormus swnin o 80 beden goguslerinide azima alip uclarini morartmak isterdim ya esmer bomba hatun :)
Soran+1 yılKadınların zaten hemen hemen hepsi goguslere ilgilenmesi hoşlarına gider :) :)
Soran+1 yılEvet :) hayallerin hoşuma gitti gayet güzel ve isterdim :) :) :)
- +1 yıl
Iste bu ya bende bundan bahsediyorum hayallerim ve gerceklestirmek istediklerim bunlar ya senlede konusmak hosuma gidiyo seninde hayallerin cok guzel guzel bir sevismeden sonra hatunu alacaksin kollarina guclu kollarinla saracaksin guvende oldugunu hissettireceksin kaybolacak altinda benden kisa ve zayif olacak hakik olucam ona saclarini oksaya oksaya uyutup sabah tekrar oksaya oksaya ope ope uyandirip birlikte olucaksin :)
Soran+1 yılDoymayacaksin sen değil mi :) güzel olurdu çok güzel olurdu ozlemisim zaten sevgilim le bir aydan fazladır birlikte olamadık martta birlikte olacaz o zamanı bekliyoruz :)
- +1 yıl
doymam ben doyururum genelde marta kadar benim ol ozmaan gitme biyere sonra onun olusrusn doyumsuzum bu konuda ya nedense senin zıplamanı isterdim ya kucagımda okadar Seksi bir hatunsunki yani hayallerin konusmaların falan acayip istiyorum aslında seni sen güçlü kollarıma bırak kendini ama ben boşalırken bagrıyorum ya kızlar daha cok seviyo onlar boşalttıgı için :D
Soran+1 yılBelki o zamana kadar yine yaramazlık yapabilirim sevgilim le :) kucakta zipalamaya bayiliyorum bagirmanda güzel olur hoşuma gider işte böyle konusarak bile boşalttıklarim var bana bir tek sevgilim dokundu ama sanldan sadece konuşarak boşalttığım en az altı kişi vardır :) sahte instgramdan messengerdan skypedan falan :)
- +1 yıl
seni tanımak istiyorum ya mesela neler yaparsın okuyomusun ben istanbuldayım mesela senin hayal dünyanla benim fantazilerim birleşince ortaya neler çıkarr fantazilerin nedir mesela benim bir kız arakadasım eliyle südyeninini içine boşaltırdı sonra o döllerime bulanmıs südyeni giyerdi gögüslerinin heryerine iyice bulasırdı o şekilde sikmemi isterdi :D
- +1 yıl
bak söle düşün ben oturucem koltuga sende sırtın bana dönük kucagıma oturuaksın ayaklarını dizlerimin üstüne koyucaksın ben seni kavrıycam kalcandan zıplamana yardımcı olucam sen zıplarken ben kalcalarını tokatlıycam sonra tam boşalmaya yakın aynı pozisyonda ayaga kalkıcam sen ters bir sekilde kucagımdayken ayaklarını arkadan belime doluycaksın bende olabildigimce hızlı girip çıkıcam içine ve sonunda boşalırken tamamıyle çekicem seni kendime tek vücut olucaz a... cıgının derinliklerine boşalıcam içinden hiç çıkmadan bile yi atabilirim :D
Soran+1 yılHarika olurdu :) hayallerin çok güzel sevgilin iyi zaman geçiriyordu senle :)
Soran+1 yılSana oral yapardım :) seni sen dokunmadan ben elinle bosaltmaya calisirdim
- +1 yıl
offf harikasın ya yuzune fıskırtırdım ama ben acayip fıskırıyo boşalırken bagıra bagıra boşaltırdın beni ellerimi baglardın arkadan bide hiçbişekilde dokunamazdım sana sen istedigin gibi oynardın s... mle basını gögüs uçlarına surterek bie boşalabilirdim sen severmiydin bunu :D
Soran+1 yılSeverdim benimde öyle çok hoşuma gidiyor :)
- +1 yıl
bende çok seviyorum ya sekste sınırım yoktur benim her türlü s... kerim o senin dudakların varya onları ope ope mosmor yapardım sonra mesela ben kırmızı ruju çok severim sürerdin kıpkırmızı olurdu o dudaklarınla basını azına alırdın bende o kıpkırmızı dudaklarını dölümle bembeyaz yapardım :D bide yuzunde boşalırken saçlarını iki taraftan tutupp elime dolayıp ole azını s... kerdim boşalırkende makyajını akıtmak istiyorum o görüntü beni acayip tahrik ediyo ya yuzunden akan döllerimle beraber makyajında akıcak :D
Soran+1 yılHayallerin çok fena :) sevgilini ne hale getiriyorsundur sen ;)
Soran+1 yılRahatsız etseydin seni engeller veya bu soruyu silerdim :)
Soran+1 yılEvet pembe dün gece dus aldim zaten :)
Soran+1 yılZafen senle konuşurken girmiştim yanı aklimda idin :)
- +1 yıl
ciddenmi hep aklında olmak istiyorum ya sen ne tarz seversin erkekte daha dogrusu benim için konus bırak baskalarını hayal bile olsa seni paylaşmak istemem hiç görüşemiycek bile olsak enazından bunu yasat bana kıskanırım baskasından :D benim ne renk giymemi isterdin mesela ya da vucut yapımı falan begendinmi ya da resmimin ustune tıkla buyuk açılıyo resm hakkında yorum yapabilrsin :D
Soran+1 yılResmin güzel erkek pembe mor giymesinde :) yanı siyah lacivert seviyorum ve konuştuklarım vardı artık sadece sevgilimle konuşuyorum bir ay öncesine kadar sadece konuşmalarıyla 6-7 kişiyi bosaltmistim burdan değil tabiki :) instgramdan falan
Soran+1 yılİstersem bir fotomla bile bosaltirim ama olmaz foto atmam konuşmayla bosallattigim çok kişi var ama seni bilemem o sana kalmış bisey :)
Soran+1 yılGeç boşalan biri daha vardı tanıdığım skype artık telefona inmiyor ve foto atmam kusura bakma konuşamam :)
Soran+1 yılBiliyorum skypede konuşma olduğunu sanal seks yaptığım oldu ama arayamam resimde atamqm telimi değiştirdim skype birkaç defa indi sonra sorun çıkardı hata -24 diye inmedi bidaha
Soran+1 yılVücudumu göstermekten utanmam ama benim bir sevgilim var ve vücudumu gostermiyorum artık skypede goruntulu konuşma olduğunu biliyorum hatta goruntulu konuşurken o kişi ile mesajlaşabiliyorsunda biliyorum sosyal ağları ama olmaz
Soran+1 yılEvet sevgilim çok şeker yaa :)
Soran+1 yıl19 dördüncü yilimizdayiz ve esmer :)
Soran+1 yılYaşatıyor hemde çok güzel oluyor :)
Soran+1 yılYaşamak isterim ama sevgilim yaşatıyor ve goruntulu konuşmuyom resimde atmiyom artık kusura bakma :)
Soran+1 yılİnstgram kullanıyor musun? Benim instgramim pelin303 diye sahte bir hesabim var
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide.
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette :)
+1 yılYok be :) ne diyordun bana resmi anlatsana :)
015 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm?
- +1 yıl
Bende anlamadım boşver :)
Soran+1 yılÖyle olsun :)
- +1 yıl
Bencede yoksa savaş çıkar :) :)
Soran+1 yılNiye ki tam olarak ne demek istedin ya?
- +1 yıl
Sevgili isterminiz desin yok dedim heralde :)
Haa bu aşk meselesinede inanmıyom ya ne demek istediğini açıklasana çok soru sormuşşun heralde öyle demek istedim :) :) :)
Soran+1 yılHerhalde :) yanı dediğim su sevgilinizi her şekilde arzular misiniz elini tutmadan dokunmadan uzak durabilir misiniz ondan demek istedim :)
- +1 yıl
Kaybolmasın diye elinden tutardım ya :)
Ama yok be bir pok yapmam :)
Soran+1 yılKiyamayanlardansin sende ne güzel umarım hakkında hayırlısı olur istediğini bulursun :)
- +1 yıl
4 kere buldum da uzun ilişkide onlarında huyunu öğrendim
Soran+1 yılDört kere hayirlisini mi buldun eğer onlar gitmişlerse veya sen bırakmışsan hayırlısı değildirler iyisi değildirler :)
- +1 yıl
Çok iyilerdi ben iyi değildim :)
Soran+1 yılBence kendini kötü gorme Allah korusun bazı kişiler seni kullanabilirler kendini kötüleme onlar seni mutlu edememis
- +1 yıl
Anlatıyım diyecemde kendime laf atmış oluyom :)
Soran+1 yılTamam anlatma :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes miker sevdiğini asdasd
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Artesia öyle ama ister evlenmeden ister evlenince her yol oraya çıkıyor :)
Arzulanir
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilmişim :)
Hyr.
00 Yorumla
+1 yılIstemem
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Gereksiz dert
Soran+1 yılAynı yastayiz bazen gereksiz değil zor oluyor hep arzuluyor seni o kötü ama başka turlu en azından eminsin başkasına gidemez :)
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılevet istiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri