Söyle AVM ve cafe tarzı yerlere git yakışıklı isen onlar. Sana belli ederler zaten sende az özgüvenli isen gidip instasini alırsın yani olay bu günümüz şartlarında
Otobüs te bı kız bana temas etmeye çalışıyordu onu begenmistim bakıştık bile hatta otobüsün penceresine bakarken yansimamizi izledik göz göze geldik falan ama o kalabalikta instasini istemeye cesaret bile edemedim
Sg et onu şimdi mesala sabah oldu şöyle saat 12 veya 1 de falan git işlek yere gez az illaki etkileşim olur yani eğer kendin aramazsan onlar gelmez öyle söyleyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgilim var ama sadece sevgili deyip basite de indirgemek istemiyorum onu. Yüzümü güldüren, ruhuma çiçek açtıranım
Normalde tek takılmayı seviyordum ama şu aralar ihtiyacım var
Benimde
Ben buldum gibi. Umarım sen de bulursun:D
Yani oyle demiyorumda bir evladim guler yuzlu esim olsa diyorum
Valla hiç demiyorum istemiyorum yapqna gerek yok ben boyle mutluyum 🤣
Şu an olsa yanimda sarilip uyurdum
Ama olmamasi bir eksiklik değil bence
Gelsene sevgili gibi takılalım birazcık
Git kendine bul bı tane heryer kız dolu
Bulamıyorum ki nereden bulucam
Söyle AVM ve cafe tarzı yerlere git yakışıklı isen onlar. Sana belli ederler zaten sende az özgüvenli isen gidip instasini alırsın yani olay bu günümüz şartlarında
Ben ozguvenliyim gayet kaç tane kıza açıldığımı saymadım bile hepside üniversite sınavını bahane etti
Otobüs te bı kız bana temas etmeye çalışıyordu onu begenmistim bakıştık bile hatta otobüsün penceresine bakarken yansimamizi izledik göz göze geldik falan ama o kalabalikta instasini istemeye cesaret bile edemedim
İşte etmen lazım her fırsatı degerlendir
Bundan sonra öyle yapicam da o kız i unutamıyorum aynı otobüse biniyoruz
Bı daha karşılaşmak istiyorum onunla
Onu kacirdigim icim kendimi suçlayıp duruyorum
Sg et onu şimdi mesala sabah oldu şöyle saat 12 veya 1 de falan git işlek yere gez az illaki etkileşim olur yani eğer kendin aramazsan onlar gelmez öyle söyleyeyim
Tamam bunu yapicam yarın başlıyorum
Ben zaten ortamlarda bayaa rahat davranabiliyorum bı kızla konuşmak çerez benim için
Yani herkes ister bı sevgilin olsun seni sevsin birlikte gezmek eğlenmek falan bunlar doğal hakkımız yani her şey özgüven
Kesinlikle öyle
Ben çok güzel seven biriyim bu arada içim kıpır kıpır oldu şu an
Yani öyle bı şekilde sahiplenirim ki anlatamam
Bol şanslar şimdiden
Teşekkür ederimmm😊
Belki ama beni benden alacak biri lazım
Çoğu zaman dediğim oluyor evet
yok birde onu çekemem
Tam da bu aralar oyleyim
Sağlam karakterli biriyle niye olmasin
İstemiyorum yoruyor
İstiyorum