Bir kadın nasıl namusunu bile hiçe sayar?

Benim 2 yıllık bir ilişkim vardı. ben 22 sevgilimde 21 yaşındaydı. Biz çok mutluyduk ta ki son 1 aya kadar. Biz herşeyi beraber yaşamıştık hatta birbrimizin ilki olmuştuk ailelerimiz bile tanıştıkdan sonra cinsel bişeyler yaşadık sadece 1 kere ve o gün ben dahada sahiplenmiş dahada sevmiştim onu hatta ilişkiden 2 gün sonra karşıma alıp konuştum artık namusumsun benim dedim ve sarıldı sevdiğini söyledi. Bundan 3-4 ay geçti soğuklaşmıştı artık konuşmuyordu dahii uzak davranyordu takmıyordu beni. 3gün önce mesajla bitirdi herşeyi. Artık mutlu değilim inan ikimiz içinde doğru olanı yapıyorum ilerde anlıycaksın artık istemiyorum mutlu değilim dedi ve özür diledi ayrıldı. Ben sanki kendimi bayanmış gibi hissediyorum sanki kullanılıp atılmış gibi. Hani eskiden erkekler böyle namussuzca terkeder yarı yolda bırakırdı şimdi resmen kendimi kenara atılmış gibi hissediyorum ben onu ne aldattım nede 2 sene byunca elim başka birinin eline ne de gözüm başkasının gözüne baktı. Kadınlar bu kadar mı vicdansız olurlar ? Ben 2 şey anladım ; 1. Çok doğru bir söz varmış '' Bir kadın hiç terketmiycek gibi sever bigünde hiç sevmemiş gibi terkeder '' ve Ne olursa olsun en sonunda yanan erkek olurmuş. Sadece içimi dökmek istedim napıcam blmiyorum kmseye açıklayamadım beni terkettiğini bile..
Bir kadın nasıl namusunu bile hiçe sayar?