dün kıyafet üzerine konu açmıştım gören hatırlar belki :) farklı bi konuya değinmek istiyorum. düğün kuzenimin düğünü gitmesek olmuyor aile fertleri böyle diyor. bense düğün dernek nefret ederim. nefret etmekten öte gereksiz bulurum. oğlum/kızım gidiyo hadi bey kalk allaaaahh yandan der gibi oynanır.. yok o mutluluktan eğleniyolar evleniyolar çocukları o zaman niye ağlıyosunuzki mutlu olun yeni bi kapı yeni eviniz oluyor daha güzel bişey varmı. çelişkili sanki! gelin damat ikisinden birisi istemiyorsa bile eziyete dönüşebilecek bir aktivite. ben evlenitrken düğün istemiyorum ama kız arkadaşım oynamayı çok seviyor neymiş olmazsa olmaz. harika! kuzenimin düğününede gitmek istemiyorm şimdiyte kadar biraz uzak akrabalara gitmedim bu yakın diye mecburmuşum. peki ya ilerde benim düğünümüme gelecekmi hiç sanmıyorum yüzüme gelcem diyen kuzenime gelmezsin sen dedim. biliyorum gelmez farklı şehirde olcaz çünkü tanıyorum onu ve ailesini. takıya iyi bişey aldılar evde kayboldu gereksiz... benim düğünmde onun onda birini zor takarlar bunuda biliyorum ama bizimkiler yapamazmış niye ayıp...
sıkıldım bu mecburi ve vefa borcu pek geçerli olmayan yaknıda olsa düğünlerine gitmekten. ne diyip ne yapıp kaçabilirim acaba?
sıkıldım bu mecburi ve vefa borcu pek geçerli olmayan yaknıda olsa düğünlerine gitmekten. ne diyip ne yapıp kaçabilirim acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer