Kuzenim biliyordu sevgili olduğumuzu bu yaz düğünleri var cidden dayanamıyorum her gece ağlamaktan bıktım 💔
3 ay
Kuzenim biliyordu sevgili olduğumuzu bu yaz düğünleri var cidden dayanamıyorum her gece ağlamaktan bıktım 💔
Cevap
10Cevap

Ensest muhabbetler.
Ne demek bu
Gidilmez, bu arada kuzenim büyük bir oe imiş şu an karşımda olsa o kuzeninin anasına yedi ceddine soverdim
Söv söv benim yerimede
Git Aşkım üzülüyorsun evet ama çık piste bi güzel göbek at üzüldüğünü belli etme eğlen
Ben o dügüne gidersem yüzlerine tükürürüm kendimǰ tutamam
Bak bu yaptıkları asla affedilir bir şey değil ama senin üzülmen onları daha çok mutlu eder gideceksin oraya ben olsam öyle yapardım ben kesinlikle yapardım çıkardım sahneye bi güzel oynardım inadına
Dayanamam ben cidden
Sen bilirsin tatlım ama bu gereksiz insanları takma bu kadar hele o kuzenin varya o elimde olsa benim y. olarım nasıl böyle bir şey yapar ya
Allah belalarını versin umurumda değil artık
sende git başka biriyle evlen la kıtlık mı var :d
Sevmediğin biriyle bir ömür geçer mi
sevecen illaki
O işler olmuyo öyle
olur olur
Evlenme sen, evlenince esli sevgilin aklına gelir hep
Evlenmeyi düşünmüyorum zaten
😅😅yazık ama genede yabancıya gitmemiş çocuk
Çok sagol ya
Senden sonrası onun için varsa senin için de olacak böyle olması daha iyi artık o pislikten vazgeçersin.. amacım inan dalga geçmek değil ben ilk sevgilimi aldatırken yakaladım 7 sene sonra benden izin alıp arkadaşımla evlendi yani genelde böyle oluyor... kimin için göz yaşı döktüğüne dikkat et
Allah belalarını versin
Kendi hayatına devam et sonuçta kaliteleri belli. Allah o kadar ömür versin ki onlara ölmesin sürünsün ölmek için yalvarsınlar ama genede ölmesinler
Amin inşallah her gece döktügüm göz yaşların bedelini ödesinler🥹
Amin sende kendini toparla 👏ben sevgi uğrunda sağlığımı bile kaybettim zamanında ama değmezler sende gitme onların düğününe falan . İlahi adalet vardır bunu unutma 🤲💕
İnşallah herkes elbet Birgün yaşattığını yaşamadan ölmez 🥹
Ben sadece. Olayın siniri ile kaza yapıp sakat kaldım 15 sene önce. Hem ihameti hem sağlığımı kaybettim ama genede ne pislik oldugunu gözümle yakaladım. Bitti seni anlıyorum insanlar böyle sana kötülük yapacaksa uzakta aramazlar yapacağını
Geçmiş olsun inşallah yaptıklarını öderler elbet bir gün 🥹
Teşekkür ediyorum yani başta güldüm kusura bakma sinirden güldüğüm bir şey sende kendini topla. Hayat daha neler gösterecek bu ne ki🤲🤲😔😔ben artık bazen yaşadıklarımdan dolayı intiharı bile düşünür hale geldim bazen ama genede hayat devam ediyor bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Sana tavsiyem seni üzen hayatında kim varsa bu arkadaş ya da aileden biri bile olsa hayatından tamamen çıkart . Üzme kendini
Estağfurullah ne kusuru artık takmıycam onlar da ne halleri varsa görsünler benden uzak Allaha yakın olsunlar
Teşekkür ederim. Onları boş ver hayatına dön kendini toparla iyi olursun zamanla bağlanma o kadar. Demişsin ki sanaldan çok cinsellik konuştuk onla. Ben elini bile tutmaya kıyamayacak kadar sevmiştim ama. Genede değişmiyor insanların ruhunda varsa pislik bizden uzak olsun
Aslında bende istemiyordum seks filan kendisi zorladı hep nude istemeye başladı ben atmak istemedim zorlamaya başladı engelledim ben farklı numaradan aradı sana inat kuzeninle evlencem dedi bana
Seni zorlayan insan seni zaten sevmiyordur. Seni sevmeyen için bu kadar üzülmen yersiz. Şükür et haline gerçek yüzünü gördün gerisi kuzenin düşünsün ben olsam kuzenine ne kalitede adam oldugunu söylerdim
Gittigim her ortamdan kaçıyor kaçsın da zaten onun suratına tükürmemek için kendimi zor tutuyorum
Bilmiyorum kuzenin sonucta durumdan haberi yok. Aranız kuzeninle nasıl bilmem ama böyle bir pisliklee evleniyor olsada onada yazık kimle neden evlendiğini kuzenine söyle. . Ayrılırsa Ayrılırsa. Evlenirse kendi bileceği iş. Genede sen bilirsin arkanı dönüp kendi hayatına bakman en doğru şey
Kuzenim biliyordu ama eski sevgilim
O zaman yapacak tek şey kendini düşün o zaman
Öyle yapıcam bu saatten
Tamam 💕💕🤲kafana takma ilerde gene birini sevme sevilme şansın var o kadar insan var kendini topla gene seversin
Hayırlı geceler diliyorum iyi uykular
Bunu bile bile nasıl yaptı
Bilsem keşke
Git lâ ne olcak ayıp ayıp
Ya sabır
Boşa sabır çekme gitmeyi düşün mesen yazma ssın
Ben yazmadım onu kendisi öyle yazmış
Sana gel düğünemi dedi exin?
Hayır ya baslık yazmış soru sorunca
Peki sen yattın mı exle
Yatmadık ama seks çok yaptık sanal
Hmmmmmmm peki hiç nude paylaştın mı?
Aslında benden nude istedıgi için engelledim sonra farklı numaradan arayıp sana inat kuzenınle evlencem diyip kapattı benide engelledi sonra nişanlandıklarını öğrendim
Nude da ısrarcı dir ondan olmuştur. Peki sanalda sesli yaptınız mı? Ne kadar sürdü bu?
Yaptık da ben istemezdim sürekli bahane bulup kapatırdım
Senin burc ne
Yaparken zevk almıyor muydun?
aynen git bide altın tak
Gidilmez.
Eski sonuçta
Onca kız varken benim yakınımmıı
Ne fark eder ki
Benim eski sevgilimde benden sonra en yakin arkadaşlarımdan biriyle çıkmaya başladı bilmiyordum arkadaşın olduğunu falan dedi de ben ne anlatıyorsun kızım banane ya diyip salladım geçtim yani 😂
Ohaaa helal olsun da her insan bir olmuyor ben kaldıramıyorum
Siz kızlarda genel bir durum bu erkek ortamlarında mevcut durumda aşık olmadığı bir kızsa kimse kimseye gönül koymaz banane diyip geçer yani
Nıye aglıyon aw
Siz ayrıldıktan sonra mı sevgili oldular
Biz konuşmayı keseli 1 hafta olmadan isteme yapıldı
Ayrıldıysan sıkıntı var mı
Zoruma gidiyor
Yapacak bi şey yok
Eğer sen ayrıldıysan zaten bu düşünce saçma.
Önceki sevgilin ayrıldıysa seni sevmiyor zaten.
Her durumda da kendini üzmeye değmez 💐
Benden nude istedi bende atmak istemedim engelledim beni farkılı numaradan aradı kuzeninle evlenicem görürsün dedi
Ciddi misin bu anlattığında
Evet valla ciddiyim
Ayrıldığın için iyi yapmışsın
Amacı başkaydı belki de !
İnşallah bunu görürüm elbet
Neyi görürsün
Yanlış oldu
Ne yanlış oldu
Yorum knk
Bi şey anlatmak istiyorum
Anlat
burada misin
Yattinizmi
Kasap et derdinde koyun can derdinde
@morsaclihuriyeee cevabı önemli ondan 😉
Hayır yapmadık ama sanal seks çok yaptık
Aynı ortamda bulunma bence bundan sonra
Bu yaz evlenip köye gidecekler zaten
Önüne bak unut boş ver
Tamam
Aferin😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin gerçekten çok kırık, hissin buradan bile geçiyor… 💔 Böyle bir durumda zorlanman o kadar normal ki, sonuçta hem eski sevgili hem kuzen faktörü var. Sürekli bunu düşünmek seni yoruyordur. Şunu bil: o düğüne gitmek zorunda değilsin, önce kendi ruh sağlığın önemli. Gitmek sana zarar verecekse sınır koymak bencillik değil. Şu an en çok canını ne acıtıyor, onu birlikte açalım mı? 🌸