Bir saate anca gelir. Duş alıp direk uyuyor. Daha bir yıllık evliyiz.
Evlendiğimizden bu yana genelde böyleydi ama son aylarda iyice sıklaştı. Ne yapabilirim?
Evlendiğimizden bu yana genelde böyleydi ama son aylarda iyice sıklaştı. Ne yapabilirim?
ilgi istiyosun doğal olarak ama o da yoğun çalışıyosa yoruluyodur veya yapısı biraz böyle olabilir ama sen bunu fark edememiş olabilirsin. bence hiç saçma sapan trip yollarına veya başka şeylere bulaşma açıkça konuş ne hissediyosan. en iyi bu şekilde öğrenirsin. umarım her şey düzelir :) o senin kocan, ne hissediyosan açıkça konuşabilmelisin çekinmeden
Her zaman sarilacak diye bir kaide yok
Siz evlisiniz ipe sapa kusup darilmayacaksin
Neden sairlmadi neden opmedi diue kusmeyeceksin sen ssrilip op zormu
Daha onemli problemleriniz olmasin
Ben bir sosyologum bu durumlar da Ilk once kendinize bakin soruna ben ne yaptim ki o boyle davraniyor bana diye Kendinizi sorgulayin sonra hatalarinizi ve ondan ne bekliyorsaniz Ilk siz adim atin mutlaka konusun destek olun cozum arayin bir cok kisi geliyor bu yuzden hastaneye umarim duzelir
Kocana sahip çık, önce kendine iyi bak (temizlik olarak) bazı şeyleri alttan al
bir süre böyle uğraş eğer başarısız olursan o zaman günah senden gitmiştir.
Üzülme her şey olacağına varır
#Türkerkeğii
Cevap
34Cevap
bu nasıl? :-)
3.bp.blogspot.com/.../...68800596_1850116979_n.jpg
Bir saate anca gelir diyorsun ya şansının farkında değilsin :) Git diğer kızların canını çektirme. Boşalma sonrası uykumuz gelir bizim, mutluluk hormonundan o da, senle alakalı değil yani. :)
Merhaba benimde syni sorun var ama erkeğim ben 28 yasindayim sizinle tanışmak arkadaş olmak isterim bana guvenebilirsiniz size once guven verecem sonra konusuruz
Adam eve kendini zor atıyor sen oynaşma derdindesin ablam. Eşini rahat bırak biraz.
Emin ol normal bir günde sen istemesen bile yaklaşır sana
Sana süper bir şey önereyim adam yorgun geliyor demek ki sen ona sarıl masaj falan yap iyi gelir hadi.
onla evlenerek hatayı yapmışsın ama erkeği yönetmek senın elınde cilve ve hafif dürtmeler yeterli bence :D
Onun dikkatini cekicek biseylr yapabilirsin ya da bu sorununu onunla konuş
Sen ona saril ve bu monotonluktan kurtulun farkli biseyelr yap ilgiyi uzerine cek
bir aksam gelmeden once ona guzel bir ortam hazirla
Bence dedektif tutmanın zamanı gelmiş hanım abla zira bir kadınla "ortak mala" sahip olabilirsiniz
bence fantazi yapmalısınız.. değişik kostümler alın internette çok ucuza da var..
Ben nedense birine sarılarak uyuyamam oda belki ben gibidir.
Dert etme, kimseye içinden gelmeyen nirşeyi yaptıramazsın. Sen sarıl
Kızimiz grur yapiyo. anlasilan
evlilik nası bilmiyom ama alışamadığı içindir belkide ya da taktığı bişey vardır
sen saril?
illa erkek mi sarilacak hep?
ben evli olsam.1 sarilirim 2 sarilirim 3 ye umrumda olmaz
Kombiyi kapat ev sogusun üşüdüğünde sarılır ya da bos boş dus alma de gel bir terletim seni sonra kese atarim de
çalışıp yoruluyordur ve rahat etmek için öyle yapıyordur ne var bunda. yazık günah adama baskı yapmada dinlensin strese sokma anlayışlı ol
Birlikte dusa girmeyi deneseydiniz ya, gec kalmis sayilmazsin ;)
Siz de sarılmadan uyuyun belki adamın hoşuna gitmiyordur.
Seksi birşey giy sennondan önce sırtını don uyur gibi yap Sana o gece de dokunmazsa bana mesaj at ben dokunurum
Herseyi devletten beklememek gerek sen biraz sevgini goster o zaman 😃😃 arkasindan sen saril
sen sarıl yaw.. sıkıca.. şimdi tutmassan sıkı sonra tutarsın s****.. daha dorusu tutamassın bida
sende duş al ve kocan için hazırlan sonra yatağa beraber girin
Yorgundur cok ustune gıdersen kalbını kırabılır ben solım kanks
İnan bana 10 yıllık evliyim eşim de ben isteyince bana sarılır. Arkasını dönüp yatar.
:))) benim olsa her gece sarılarak yatarim, çok güvende hissettiriyor
İsteyin ne olacak:)) daha güzel kaç şey va şu hayatta
Kadınlar neden istemiyor çok merak ediyorum. Çocuklar, iş güç varsa tabii kadının aklı kaç parçaya bölünüyor.
sende iş yok ozaman seksi davran cilve yap nebiliyim
Sen sarıl yorgundur belki öp güzel güzl sözler söyle boş bırakma
adam eve saat 12.30 da geliyor yatağın yolunu zor buluyor sen sarıl bir zahmet
Keske benim kocada sarilmasa bunaliyorum ben daraliyorum
Düşüncelerini onunla paylaşmalısın.
Herif yorgun Karışma be abla
Bence sen sarılmalısın.
İş yerin de sorunları var yazık ya :((
azcık işve yap knka dfh:DFH:
Adamcağız yorgunluktan ne yapsın : )
Beraber dus almayi teklif et
Ne kadar saçma şeylere takiliyorsunuz