1 yılSeni anlıyorum. Biz de 15 senelik evliyiz ama eşim hiç sarılmıyor diyemem. O uyku moduna geçerken sağ tarafına dönüp yatıyor ve arkasını dönmüş oluyor. Ama tabi yeni evliyken daha sıkı sıkı sarılır öyle uyuduğu olurdu. Yani tatlım herkes farklı işte. Sarılmıyor diye beni sevmiyor değil. Ama biz neden neden diye sorguluyoruz sürekli. Bence konuş eşinle bi sarılalım koklaşalım sonra dön arkanı, benim senin tarafından sevilmeye ihtiyacım var de. Emin olabilirsin konuşmazsan sadece kendi kendini yersin.
21 Yorumla- 1 yıl
Üzüldüm senin adına 🥹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBence abartmıyorsun ama senide anlıyorum lakin herkesin bir uyuma şekli var mesala bende sarılıp uyuyamam haaa öyle beş on dk sarılıyoruz ama uykum tam gelince sağıma dönüp uyuyorum, anlican arkadaşım burdan bir şey çıkarma, evliliğin daim olsun...
21 Yorumla
Soran1 yılMilletin yorumlarına yazma.
1 yılSen abartiyosun. Her insan farklidir kimisi sarilarak uyumayi sever kimisi dokunulmadan rahatca. Yeni evlide olsan 10 yillik evlide olsan bu degismez. Birak adam rahatca uyusun butun gun iste gucte stresli geciyor ztn
32 Yorumla
Soran1 yılYani şükğr mantıklı biri ya
- 1 yıl
Üzüldüm bunu okuyunca
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılSende, benim gibi temas bağımlısı ve romantik biriysen, böyle düşünmen normal. Ozaman ona göre biriyle evlenecektin. Kocanın karakteri bu demek'ki. Adamda kendine göre haklı. Şahsen ben sanada hak verdim. Bende yeni evlensem, bende 5-10 dakka sarılıp, sonra uykum gelince sağa -sola dönüp uyurdum. Ama yatağa ilk girdiğimde, dediğin gibi olmalı, ilk bir sarılmalı, öpmeli falan... Belkide havalar sicak diye sarılmıyordur 😊 kışın düzelir inşallah bu huyu.
03 Yorumla
Soran1 yılNormalde teması çok seven biri. Dediğim gibi sorunu konuştuk çözdğk şimdilik
- 1 yıl
Sonuç ne oldu? Sarılarak uyumaya karar verdi mi, yoksa sen mi o nasıl isterse öyle uyusun. Demekde karar kıldın?
- 1 yıl
Yorumumu eic seçtiğin için teşekkürler. Son soruma cevab verir misin? Sorunu çözdük demişsin. Neyde karar kıldınız? Sarılıyor mu artık
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle duygularını anlamak önemli. Yeni evlisin ve elbette daha romantik, yakın olmayı bekliyorsun. Herkesin rahatlama veya uyuma şekli farklı olabilir, o yüzden eşinin bu alışkanlığı kişisel bir durum olabilir. Ancak bunu konuşmak, iletişim kurmak çok önemli. Onunla duygularını paylaşarak, nasıl hissettiğini anlatabilirsin. Belki de farkında olmadığı bir durumdur, kelimelerle ifade edilince durumu daha iyi anlayabilir. Ama hissettiklerinin çok normal olduğunu unutma ve kendine fazla yüklenme. Konuşarak bir denge bulabileceğinize inanıyorum. 😊🌙
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılabartmıyorsunuz bence
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlatamadığı derdi vardır ya da yatakta özgür yatmayı seviyordur. Erkekler genelde çok temas sevmiyor. Ya da yeterince sevmiyor diyeceğim ama kafanı karıştırmak istemem ama ilgi seviyor işte sadece nisanliyken, sevgiliyken değil erkeklerin anlamadığı bu..
12 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın gerçekten, şu yorumlar eig seçtikten sonra geliyor üzülüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılBunun çözümünü sinsi bir yolla buldum ben. Korktum saeıl bana lütfen diyorum bazen de timsah gözyaşlarımı devreye sokuyorum. Ağlayınca falan uykulu ya bi de iyice etkileniyor. Alıştı artık o gece bir anda sarılıyor sarılmayınca huzursuzlanıyor. 😈😈😈😈
12 Yorumla
Soran1 yılÇok mantıklı ve tatlı.. ben dün akşam nerede yatacaksın salonda mı dedim, yoo seninle dedi önceden gittim yatağın ortasına yattım yastığı da ona fırlattım onunla mı uğraşcam wkdksk
Cevap sahibi1 yılBiraz cilve yap valla dayanamaz test edildi onaylandı dldnfkx taş olsa çatlar kız
1 yılPsikolojik bir şey bu , sen aktif olunca o pasif oluyor kendi halinde ol ondan beklenti içerisinde olduğunu hissettirme o zaten kendi düşünemeye başlar düşünce olarakta bu kadar bağlanma takma basit gör gözünde büyütme o sorun edecektir eminim bu sefer o düşünemeye başlar, sen sadece düşünce olarak bile düşüneme rahat ol
10 Yorumla
1 yılAcayip sinir bir durummuş, o öküz almışsın kusura bakmada, şimdi böyle ise dediğiniz gibi 10 yıllık olunca hiç yatmaz yanınızda bir terpist yapın bence eş terapisti şimdi düzeltmezseniz sonra iyice gemi azıya alır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Sorunlar elbet olacaktır. Önemli olan uzatmadan konuşarak halletmektir. Mutluluklar
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸
- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılAlışamamış olabilir.
Ama ama direkt olumsuzluğa vurmak istemem ama salonda uyuması özellikle daha bir anormal durum. Online oyunlar sohbet ettiği karşı cins olabilir mi? Sen sakin kalıp olayı anlamayı çalışsan mantıklısı bu olur.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÖzel sorunları vardır, önce aile terapistine sonrada onun tavsiye edeceği doktora gitmelisiniz.
14 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum belki de ama ne sorunu olabilir yani
- 1 yıl
İlişkide başarısızlık, cinsel yetersizlik veya psikolojik problemler.
Soran1 yılCinsellikle ilgili sorunumuz yok
- 1 yıl
Sizin yok, onun penceresinden durum öyle görünmüyor. Bu sebeple aile terapistine gitmenizi tavsiye ederim
1 yılYeni evliyseniz alışması zaman alabilir. Üstüne gitmemek lazım.
11 Yorumla
Soran1 yılUmarım
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYeni evliyken bu haldeyse, bir kaç yıl sonra ne olur tahmin edemiyorum. İşin zor senin.
17 Yorumla
Soran1 yılBoşarım gider açıkcası, onu çekemem
- 1 yıl
Çekme zaten. Belli ki gençsin, kendine yazık etme.
Uyar ciddi bir şekilde, umarım düzelir.
Soran1 yılDaha önce konuştum, laf da soktum aynı
- 1 yıl
O zaman vur tekmeyi gitsin. (Bekara boşamak kolay shdhshdh)
- 1 yıl
Laf sokarsan çözemezsin sorunu yukarıda sana ne yapacağını yazdım bunu yaparsan aranızdaki sorunu çözmüş olursun sen de biraz cilve yapacaksın biraz ağlayacaksın yoksa yürümez evlilik. Oturup önce sözel olarak güzelce derdini anlatıp sonra fiziksel olarak derdini anlatacaksın. Yani böyle ilk sorunda boşayacaksan neden evlendin evlenmeseydin baştan. Evlilikte yapıcı olmak gerek, yıkıcı değil.
Soran1 yılBoşayacağım demedim ki. Ben dün akşam konuştum keyfi bilir yani bunun için kendimi yıpratacak değilim
- 1 yıl
Yok yıpratma zaten canım sadece laf falan sokma gururuna dokunur, sana yapmasını istemediklerini yapmamalısın
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak söylüyorum. Eşin tehlikeli sularda yüzüyor. Yanlış hareketler
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani tehlikeli sular
- 1 yıl
Seni mutsuz edip aklını karıştırır
- 1 yıl
Neymiş sorun
1 yılyo abartmıyorsun. evlenmeden böyle soğukmuydu ?
ne kadar oldu evleneli?16 Yorumla
Soran1 yılSoğuk değildi, 2 hafta oldu
- 1 yıl
oğğ çok üzücü. henüz çok yeni. evet bazı erkeklerde alışmadık yeni bir düzene ayak uydurmak kolay değil ama bu evli olduğunun farkında değil.
birlikte olurken sorun var mı? kısa sürme gibi. istediği gibi olmuyor mu? belki bunu kafasına takıyor olabilir.
otururken yanyana temas halinde olmayı dene. gel dizime başını koy falan de. ev işlerine yanına çağır. yardım iste. her işi beraber yapmaya çalışın. yoksa bunu alışkanlık haline getirir
Soran1 yılBirlikte olurken hiç sorun yok, yanyanayken de devamlı temas halinde ama yine de böyle yani
- 1 yıl
oyundan uzaklaştırmalısın onu. oyuna başlamadan ev işine destek iste. ya da yanıma gel boş ver oyunu sonra oynarsın de.
yatakta sırtını dönmesi iyi değil. ama o alışmadığı için olabilir. o sırtını dönse de sen ona sarıl. zamanla bunu aşacaktır
Soran1 yılO sırtını dönse de ben sarıldım bikaç kez ama karşındaki aynısını yapmayınca sinirleniyor insan
- 1 yıl
evet haklısın tabi. ama bekarlıktan gelen alışkanlıkları var. biraz zaman ver.
ev içinde olabildiğince temas halinde kalmaya çalış. alıştır kendine onu.
birde yatakta yer değişkliği yapın. onun sağında yat
Bu durum sinir bozucu olabilir. Yenilikten dolayı daha fazla yakınlık beklemek normal. Duygularını açıkça ifade etmeyi dene; belki de bu durumu fark etmemiştir. İletişim her zaman önemli!
10 Yorumla
1 yılBiz 10 gün sonra 6 aylık evliyim olacağız hâlâ illaki bana sarılıp uyur. Uyurken de tek eli illaki illaki bana değecek beni hissedecek. Eşin biraz odunmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 yıllık evliyim yeni yeni temaslı şekilde uyumaya alıştım diyebilirim. Cinsellikle ilgili bi problem yoksa çok sıkıntı olarak görmüyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılCinsellikte bir sorun yok, haklısın o da öyleymiş yani
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlenmeden önce konuşmak lazımdı bunları!
Kıçını dönüp yatanlar ile niye evleniyorsunuz anlamıyorum! 😅
Oyun birlikte oynanır!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 sene sonra evlilikte biz de boyle olduk yakinda ev arkadasi olucaz herhalde, ne yapicam ben de bilemiyorum
14 Yorumla
Soran1 yıl2 sene iyi yine 2 haftada durum bu
Cevap sahibi1 yılDurum vahim o zaman ne diyeyim
- 1 yıl
arkadaşlar 2 hafta da, 2 sene de iyi değil. evlilikte her daim ilgi şart
Soran1 yılÇok haklısın.. yapmayan kaybeder
Gizli Üye(45 üstü)1 yılpeki anlasabiliyormusunuz bu şekilde yapması hiç iyi degil evliliğin birlikteliğine bedenlerin ruhlarına sevişmesi gerekir
13 Yorumla
Soran1 yılBu konu hariç anlaşamadığımız durum yok
Cevap sahibi1 yılama cinsellihide etkiler bu ordada aceleci davranır
Soran1 yılAklınız fikriniz seks
1 yılsende ona sarılıp uyu, bakalım ne yapacak, insan bekarkenki alışkanlıklarından vaz geçmez, farklılığı sende hissetsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılRahatça yayıla yayıla uyumaya alışkın insanlar yeni evlendiğinde biriyle uyumaya zor alışıyorlar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl bir adam daha çiçim ayındasın sen ya insan karısına sırtını dönermi yenievli kadın yanlız burakılırmı
10 Yorumla
1 yılAbartmıyorsun. Bu durumu profesyonel birisinden yardım alarak çözmeye çalışmanı tavsiyə edərim.
10 Yorumla
1 yılabartmıyorsun , haklısın evliliğin ilk aylarında olmaması gerekn şeyler bunlar, bi sorun var mutlaka , evlenmeden önce nasıl bir ilşkinizi vardı ?
10 Yorumla
1 yılSorunu çözmene sevindim gerçekten
Gerçekten kadınlar ilgi ister ilgi aldıkça da ilgi veririler
24 Yorumla
Soran1 yılİyi niyetli hemcinslerimi görmek beni mutlu ediyor
- 1 yıl
Kadını açlık değil ilgisizlik öldürür.
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar kesinlikle
- 1 yıl
Kadınlar özel ve narin bir yapıya hem fiziken hemde ruhen sahip oldukları için doğası gereği duygusal ve romantiktir o nedenle ilgi kadınların kalbine giden altın anahtardir...😎
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSorun olduğundan değil.. mesela ben saga dönüp yatabiliyorum
Uyumadan sarılır uyuma anında arkamı dönüp uyuyorum mecbur yani.
Cok takılma buna
. cinsellik sorunu yoksa tabi.
14 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle, onda da benzer bir durum varmış
Cevap sahibi1 yılP zaman sıkıntı etme şenlik durum değil yani. İlgisi yerindeyse. Arkadan ssril sende :).
Genelde cinsel sorun oldugu düşünülür
Soran1 yılCinsellikle ilgili hiç sorun yok, normalde otururken de devamlı sarılır öper falan ama yatınca sırtını dönüyor 😂
Cevap sahibi1 yılO zaman hiç sorun yok :) daha yenisiniz cinselligin evliliğin tadını çıkarın. Sarılıp öpmeye devam :)
Hayır absrrmıyorsun sadece ilgi sevgi istiyorsun ama sen bir öküzle evlisin oda ayrı bir durum
16 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce böyle değildi
Soran1 yılAlakası yok onunlw
Soran1 yılSeks yapmıyoruz dedim mi? Ondan yana sorun yok
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Bencede sarılıp uyur ben öyle yapardım, dönüp uyumasi garip
10 Yorumla
1 yılyok aslında istediğin şey gayet taabi. bence eşin biraz farklı düşünmüş
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belki bazı problemleri olabilir çok fazla karamsar düşünme ya zamana bırak düzelir mutlaka
10 YorumlaBiraz alışması için zaman ver biriyle uyumaya alışkın değildir bu güzel bir şey olabilir bir yönden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana birisiyle uyuma fikri işkence gibi geliyor arada arkadaşlarla uyuyorduk biri bana değince heryeri yıkasım geliyor sinirden her insan aynı değil
10 Yorumla
1 yılBen de sarılıp uyuyamam hele yorgunsam aşık bile olsam ötede uyusun uyku herşeydir 😂
10 Yorumla
1 yılAbartmıyosun. Yeni evli biri salonda uyumamalı. Üzgünüm bi öküzle evlenmişsin. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılüf çok üzüldüm düşünüyorum da ben ne umutlarla heveslerle evlenicem sonra adam arkasını dönüp uyuycak dünyam başıma yıkılır umarım düzelir ve çok mutlu olursunuz kardeşim💗
10 Yorumla
1 yılGenel olarak nasıl biri. Biraz saçmalıyor gibi geldi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. En azından yüzünü dönmeden. Sarılması, öpmesi ve devamını demeyeyim. Yapması lazım
11 Yorumla
1 yılBu şekilde evlilik yürümez ki belki konuşsan daha iyi olabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklısın kocan ile konuşsun özel zamanlarda sen ona göre davran
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Aslında tüm ömrü boyunca ilgili olması lazım ki daha ilk günlerden bu kadar ilgisiz olması tuhaf
10 Yorumla
1 yılKocanın seni sevdiğini ya da arzuladığını hiç düşünmüyorum ona bunun nedenini sor acaba senden tiksiniyorum yoksa başka seylermi var
12 Yorumla
Soran1 yıl2 haftada mı tiksinecek? Ha evleneli 2 yıl olur kilo alırım çirkinleşirim vs tamam derim. Neyse dün akşam konuştuk çözdük sorunu zaten
Soran1 yılAyrıca arzulamayan adam birlikte de olmaz bence
1 yılhayır abartmıyorsun cok haklısın, bu konuyu oturup onunla konusmayı denedın mı hıc
12 Yorumla
Soran1 yılSırtını dönüp uyumasından rahatsız olduğumu söyledim, sarılınca uyuyamıyorum falan dedi. şu an küsüm zaten konuşmuyorum
Soran1 yılKonuyla alakası nedir
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliliğe hoş geldin, imza sonrası uyanır herkes genel olarak 🤣
20 Yorumla
1 yılSen abartiyorsun herkes satılıp uyumak zorunda degil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZamanla alışır ama yeni evlisiniz ben olsam sarılıp rahat durmam
10 Yorumla
1 yılsarılmadan uyunur mu sevgi ile alakalı o. mantık evliliği en azından karşı taraf için öyle
02 Yorumla
Soran1 yılProblemi konuştuk çözdük sıkıntı yok. Sevgisinden şüphem de yok
- 1 yıl
işte olay o demek ki bir proplem var
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAbla buraya böyle sorular sorma sana tavsiyem. Çünkü absürt boş insanlar var hemen ayrıl demişler. Etkilenme
00 Yorumla Nasıl uyuduğundan ziyade bence neden uyuyor kısmı daha düşündürücü. Ben yeni evli olacam sabah öğle akşam içinden çıkmam eşimin.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSiz evlenmeden önce hiç biriyle konuşmuyormusunuz?
Yani haline hareketlerine hiç bakmıyormusunuz?
Ben kadınları anlamıyorum06 Yorumla
Soran1 yılKardeşim adam düğün günü geliyor evleniyoruz wkdksk yahu sence evlenmeden önce adamla aynı evde yaşadım mı nereden bileyim azıcık mantık
- 1 yıl
Tamam da adamla konustugun zaman ne cıkacak bundan diye az cok düşünürsün Bi film izlersin izlerken duygusal gibi davranıp tepkisini ölçebilirdin Tabii siz işe güce paraya arabaya lükse satafata bakmaktan bunları es gectiniz
Soran1 yılİşe güce paraya bakmadım. İşim gücüm param arabam var. Karşımdakinin maaşını bile sormadan evlendim. Çevrenizdeki paragözlere bakarak herkesi yargılayamazsınız. Demek ki çirkin çevrelerde takılıyorsun.
- 1 yıl
Maaşını sormadan evlendiysen helal olsun ama sorgulaman gereken şeyleri ve başka şeyleride sormamış gözlemlememişsin ki yarın bir çok konudan şikayet edecek gibi bir ilişkiniz var sanki Çirkin çevrede takılıyor olsam bu kadar bilgi sahibi olmazdım ama ortam çok çirkinleşti ve ister istemez böyle sorularda insanın aklına acaba maddi güç için mi birlikte oluyor insanlar diye düşünebiliyorsun
Soran1 yılProblemi çözdük zaten sıkıntı yok
- 1 yıl
Sizin Hayırlısı olsun diyeyim😉
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılçok sevimsiz bi hareket.. senin sırtını dönmen onun d arkadan sarılıp sürtmesi lazım aslında :D
00 Yorumla
1 yılŞimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak.. Evin yolunu bulamaz
01 Yorumla
Soran1 yılBayıl bi de
1 yılYeni evliysen siteminde yerden göğe kadar haklısın ayrıca yeni evli olmasan da haklısın çünkü en doğal hak bu
10 Yorumla
1 yılBenim eşimde böyle maalesef huylu biri ben artık umursamıyorum. C*nsel ilişkiye bile giremedik daha yapamıyoruz. Öyle yaptığından soğuma hissi geldi
12 Yorumla- 1 yıl
Yani şöyle söyleyim bence şükret benim eşim daha huylu evleneli 1 hafta oldu cicim ayı değil sı*çım ayındayız
1 yılCekim etkisi yok
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum var gibi de
- 1 yıl
Sevrek begenerek evlendi iseniz aslinda bazi cekim etkilerini kullan
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılyanlış kişiyle evlenmişsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılBunu düşünüyorum maalesef, böyle hayat geçmez
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin evlilik bitik görünüyor maalesef,
13 Yorumla
Soran1 yılmaalesef bence de öyle
- 1 yıl
Yani bu yaşta ve yeni evli olmana rağmen böyleyse ilerisi çok kötü olur
Soran1 yılKeyfi bilir, kendi kaybeder
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haydaa.. bunu acil konuşmanız lazim
12 Yorumla
Soran1 yılSöyledim aslında, laf da soktum hala aynı
Gizli Üye(36-45)1 yılProblem neymis peki?
Bende sarilip uyuyamam ama tabi yataga girince hem biseyler olmali hadi her zaman olmasa da opup sarilip sonra don kicini yat olmali
00 Yorumla
1 yılKocanın yapması saçma çünkü eşinle ilgilenmelisin
20 Yorumla
1 yılİlk zamanlar oluyor bu gibi sorunlar farklı iki yaşantı birleşiyor sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun neymis peki bizdede öyle
22 Yorumla
Soran1 yılGeceleri uykusu kaçıyormuş beni de uyandırmak istemiyormuş ondanmış
Cevap sahibi1 yılCevabin icin cok sagol
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!