Belli ki sevgilisini bekliyor,incelik yapmış bir de çiçek almış.Kızların ve erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum bu şekil birini görseniz kılıbık olduğunu mu düşünürsünüz.Ben şahsen kibar ve düşünceli biri olduğunu düşünürüm...
Cevabın nedir?
+1 yılÇiçeği nasıl tuttuğuna bağlı. Mesela sımsıkı her an düşürecekmiş bırakmak istemiyormuş gibi tutuyorsa büyük ihtimal hata yapmış biri de çiçek al oğlum barışır demiş o da parayı çiçeğe yatırmış derim.
Çiçeği böyle kavrayarak tutuyorsa ve erkekse o sağlam değil abi uzaklaşın hemen ordan.00 Yorumla
+1 yılHoşuma gider. İnsanların bir birini sevmesini görmek beni mutlu ediyor. Bu tür şeylerden mutluluk çıkarmayı öğrenmeseydim seri katil olabilirdim. İnsanlardan nefret etmemek için sebepler arıyorsan arızalanmış veya gözün tamamen açılmış her şeyi görüyorsun demektir.
00 Yorumla
Ne güzel be insanların mutlu bir hayatı sıcacık aşkı var derdim. Bir de bana bak derdim hergün ilk konuştuğum erkek bakkalcı rıza amca... Romantizm fışkırıyor hayatımdan.
10 Yorumla
ben erkek arkadasımla bulusucam bana cıcek almıs cekınıyor elınde tutumıyor kımse gormesın dıe saklamıs :P bazı erkekler cekınıyor cok romantık cıcek veren erkek
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
o degilde cicegi almıs beklerken yüzdeki süt dökmüs kedi ifadesiyle etrafını süzmesi filmi koparıyor bende :)
00 Yorumla
+1 yılBen bunu eski bir kız arkadaşıma yapmıştım, neredeyse saatlerce beklemiştim hatta. Kız sonra birbirimize göre değiliz dedi. Bi daha da nah yaparım.
00 Yorumla
+1 yılçiçek almak kılıbıklık değil neden öyle olsun ki ben birini sevicem çiçek istiycek evin her tarafını çiçeklerle kaplarım. bunun kılıbıklıkla ilgisi yok bence. doğal yaşanmalı her şey kasıntılığa yer olmamalı
00 Yorumla
+1 yılyahu işim gücüm var kalkıp milletin hakkında bir şey düşünmem. ibanane yani hayat onun ne yapıyorsa yapsın
10 Yorumlao değilde çiçeği alan kız çiçekle yürürken çok saçma oluyor be :D bide büyük çiçek alan oluyor bazen işkence
00 Yorumla
+1 yılben de geçen önümde oldu
erkek kız arkadaşına çiçek almış
kızın verdiği cevap niye zahmet ettin
aldı çiçeği attı bir köşeye!10 Yorumlatamam kibar falan ama tarzım değil be.. fazla romantik bana kıyasla.
20 Yorumlaelime çiçek aldığımda saklayarak gidiyorum kılıbık sanmasınlar diye.
00 Yorumlaben kılıbık derim şahsen. ben öyle olduğumda bana diyolar çünkü :D
00 YorumlaPiii kılıbık:D
Şaka şaka helal olsun eferin delikanlıya derim00 YorumlaHiç kılıbık olduğunu düşünmezdim gayet iyi bir süpriz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçiçeği tutan utanıyor biraz ama dışarıdan kızların o çiçeğin sahibini kıskandığını da düşünüyorum.
00 Yorumlabu benim olmalı derim:D
20 Yorumlakibar ve düşünceli denebilir
00 Yorumla
+1 yılAferin ayı değilmiş adammış derim:)
00 Yorumla
+1 yılişini biliyor çakal derim.
00 YorumlaBilmem hiç düşünmedim.
10 Yorumlaekilmiş olabılıtesı yuksek
00 Yorumla
+1 yılYazık derim eski salak halime benzetirim
00 Yorumla
+1 yılelinde çiçekle bekleyen kız yok mu?
00 Yorumlasevgili bekleyen genc derim gecerim..
10 Yorumla
+1 yılher kızın hayali
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler