Sevdiģimiz kişilerin tek kelimelik cevapları Vs sevmediğimiz kişilerden gelen sayfalarca mesajlar?
Konu hakkında düşünceniz nedir?
Hata nerede? 😂
Where is the adalet?
Konu hakkında düşünceniz nedir?
Hata nerede? 😂
Where is the adalet?
Damarıma bastın Anlatayım içimde kalmasın ,:)
1 kaç sene önce kız arkadaşım vardı birbirimizi seviyoruz ama arkadaşız ama çok yakın hee , 5 seneye dayanır dostlugumuz.
sınavlara hazırlansın diye zaman verdim 2 ay hiç konuşmad8myayim dedim kimsin demezmi numarami sildi felan
. kim oldugumu soyleyince güzel tatli tatli konustu sonra bana demez mi sözlendim diye , tabi ilk ve son sevdigim kadindi :) bende damara başladım duygusal bağldım , Nokia c5 ile 4 ful mesaj yazdım sen düşün 12 13 mesaja denk geliyor sanırsam , o kadar duygusal içten sözlere tamam dedi a sı da yok tamam değil tamam dedi ondan sonra kafayı sıyırdım böyle knka :)))
T. m. m yani
Al işte
Cinayet sebebi :D
O kadar yazdın yazdın duygularını dile getirdin. ya da planını anlattın Cevap "Ok. - Tamam. - Ben seni seviyorum Asşkım-" Ya arkadaş yazsana adam akıllı uğraştım yazdım sana ne demek ok senisin ok!
What is your aim of sending short answers? :D
Verilen değerin bir ölçüsüdür nihayetinde..
Acıdır lakin gerçektir. Zannımca acı olan bir gerçeği, sahte olan bir mutluluğa tercih ederim..
Çok uzun mesajarın sadece başını ve sonunu okuyorum, bana uzun mesajlar atmayın:D Sevdiğim bey yeterki cevap versin gerisi önemli deel. :)))
Henüz yok ama olursa sevdiğim bey olacak:D
Cevap
15Cevap
Şans dedikleri bu olsa gerek işte, sen sevdiğine için dökersin sayfalarca o ise 2-3 sözcükten fazlasına tenezzül etmez ama sevmediğin insanlar vardır sana çok değer veren, bir şans versen belki hayatın değişecek ama vermediğimiz o insanlar işte, hata düşünmeyip durduğumuz yerde aynı kişiyle sekip durmak...
Adalet olsa sinavda olmazdk ki canm yok adalet filan iste hepimizi ikilemde birakanda bu değil mi biri yazar biro yazmaz biri soyler ama dieri dinlemez neyse sacmaladm :( adaletsiz dunya dengesizlestirdi bizleri
Bu sitede sayfalarca mesaj atmasıyla ünlü bir pembeli geldi aklıma sjsj
Etkisiz eleman
ne zaman adaletli oldu ki böyle seyler bunda olsun. :(
Hiç denk gelmedim :D ama olsaydı sevdiğim kişiler hala sevdiğim olarak kalmayabilirdi :D
bunun adaletle pek alakası yok. şans faktörü diyebiliriz
Cok dogru bir konuya deginmissin. evet bir kelimesine saatlerce baktigim biri var. dedigin gibi baskasi destan yazsa ne cikar.
Yanlış kişileri seviyorsunuz belki de. Sevginizi hak etmeyen kişileri...
Sayfalarca yazan da elbet istediğini aalınca teke düşer hiç bir zaman olumlu ivme olmamıştır
Boyle bisey yasamiyorum
Oldu
Bu ne demekti ki
Eebsa.
Eyvallah eylul bacim sende adamsin 😀
😏😎🏃
Adalet iptal, adalet şok😄
Sevmedigimiz kisiyi seversek sorun çözülmüş oluyor
Adaletsiz dünya.. yapacak birşey yok
Seveni ssssss ,,,, ssssss severler
Dedigin gibi adalet :)
Biz Dünya ya zıt gelmişiz
Bende ikisi de yok aslında 😂
takmam. sanalda sevdiğim, sevmediğim birileri yok.
Tercihleri yanlış yapıyoruz...
Hata yok sana değer verene değer verecen
doğru kişileri kalp bir seçemedi.
Sinir bozucu bir durum
İkiside yok
Kotu çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar