Benim 14-15 yaşlarındayken gördüğüm bir rüya var. Çok sıkıntılı bir ruh halinde yürüyordum gecenin bir vakti sokaklarda. Loş ve nostaljik bir sokağa girmiştim. Karşıma ince yüz hatları olan, boyu boyuma yakın kumral bir kız çıkmıştı. Ona sarıldım ve çok rahatlamıştım. Kızın yüzünü net hatırlarım. Ancak, hala tanışamadım kendisiyle gerçek hayatta, bir daha rüyamda da göremedim. Nedense unutmam bu rüyayı...
Cevabın nedir?
4 yaşımda bir kaç kere insan iskeleti tarafından boğuluyordum rüyamda. Hep aynı rüya/kabus neredeyse. Tamamen aynı değil ama çok çok benzer. Aralarında nüanslar var... Mesela bir tanesinde iskeletin kemikleri "PİLMA" pil ve kırmızı siyah kablolardan yapılmıştı. Diğerinde normal kemik iskeletten...
Hala dün gibi hatırlarım...
Bilgisayar mühendisiyim. O kırmızı ve siyah kablolardan sarımıyla duruyor yanımda. Elektronik devrelerin prototipini yaparken kullanıyorum.
Rüyaya verdiğim yorum; "bu teknoloji bir gün ümüğünü sıkacak haaa".01 Yorumla- +1 yıl
Fena Kardeşim. Ben de inşaat mühendisi, göcük altında kalıcam, üstüme beton dökecekler gibi geliyo, sorma.
En İyi Cevaplar
ruyalarda beyın yuz uretmes hayatında belkı yolda yururken belkı bır fılmde gormus oldugun bır yusu beyın sana yıllar sonra bıle gosterebılır 14 yasıda ınsanın onune gelene asık oldugu bır yastır zaten ıcındekı sevgılı eksıklıgını ruyanda gormussun ruyadada olsa ruh onu yasama eksıgını o sekılde gorur gıderır yetmez ama tadı damakta kalır obaska :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bravo, çok bilimsel ve mantıklı. Haklısın.
- +1 yıl
psikoloji?
İlkokul 5.sınıftaydım. Rüyamda evden koşarak kaçtığımı gördüm yerde bir sürü ceset vardı etraf aydınlıktı ben anne baba abi diye bağırıp duruyordum ağlamaya başlıyordum birden rüzgar çıkmaya başladı çok şiddetliydi beni savurdukça savurdu ve etraf tamamen karanlık oldu kocaman bir ateş parçası üstüme doğru geliyordu Allahım madem ölücem sen benim ailemi koru dedim ve etraf birden aydınlandı cesetler yok oldu güneş parlamaya başladı annemin abimin ve annemin bana koştuklarını gördüm uyandım. Hiç unutamıyorum bu rüyamı..
00 Yorumla
+1 yılBelki kendi kafanda kurgulayıp, bilinçaltının sana kurduğu tuzak diyebilirsiniz ama rüyamda bir adamla seviştim, sevişiyorum. Tek bir kere görmedim, defalarca oldu bu ve hiçbir zaman bu orgazmı tatmadım. Ne yazık ki yüzünü hiçbir zaman göremedim ama o teni, o sesi ve o kokuyu nerede görsem tanırım.
Etkisinden kurtulmak mı? Ne mümkün ..25 Yorumla- +1 yıl
Hmm. Anladım, Madame. İhtirasınız, size erkeğinizi kendi teninizde yarattırmış. Kadınlığınız güçlü. Şanslısınız...
- +1 yıl
İddialı nick, hakkını veriyorsanız ne mutlu.
Hoş sözler için teşekkürler mösyö .. - +1 yıl
Rumuzumun size neler çağrıştırdığını tahmin etmek çok zor olmasa gerek. Hak çok çok iddialı ve yükümlülük getiren bir kelime. Ancak, her bulunduğum ortama ayak uydurmaya çalıştığım gibi beyefendiliğimde bir adım önde olmaya çalışmak benim kendime olan saygımı pekiştirmiştir daima. Kendime olan saygım yaşama sebebimdir.
- +1 yıl
Agreable.
- +1 yıl
Je suis content que tu le pensais. Merci...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
22Cevap
+1 yılbende 6 - 7 yaslarındaydım dısarıdaydım bızım evin balkonu 2. kattı en üst kattan canavar gibi korkunc görünümlü saçı başı dagınık bir adam 1. katın balkonuna düşmüştü ve yüzü bana dogru bakıyordu böyle bir rüyaydı ve cok korkunctu :D
birde köydeydim hırsızlık yapmak için kadınlar gelmişlerdi simsiyah çarşaf giyinmişlerdi ve sadece gözleri açıktı kadınların, gözleride bem beyazdı cok korkmustum eve gelmiştim odanın ışıgını açar açmaz kadınlardan biri karşımdaydı ve beni görünce bağırarak kaçmıştı :D bilinç altımda kalanlar bunlar :)00 Yorumlaçocuken yatmadan önce kendime demiştim ki: " rüyamda bunun bir rüya olduğunu söyleyeceğim" akabinde yattım rüyamda yüksek bir gökdelenin tepesinden atlıyorken buldum kendimi .Hızla yere düşerken "bu bir rüya" dedim ve düşüşüm yavaşladı yere çok yumuşak bir iniş yaptım
10 YorumlaBenim rüyalarım hep garip... bir soruya daha yazmıştım ondan farklı olarak bir rüyamda kılıçlarla parçalara bölündüğümü gördüm Kâbusum da daha doğrusu her neyse kalktığımda vücudunda acılar vardı yanık gibi sanki gittim aynaya üstümü çıkardım her tarafımda kırmızı çizikler izler vardı geçtiler sonra ürkmüştüm bayâ
00 Yorumlaadriana limayla beraber olmak nasıl bişey? unutamıyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi Be!
+1 yılBi aralar bir süre hep aynı rüyayı görüyordum ve hep siyah beyazdı o rüyam hiçbir zaman unutmam birde benim rüyalarımda hep belli mekanlar var genelde rüyalarım oralarda geçiyor atıyorum bir rüyamda kendimi kafede mi gördüm başka bir rüyamdada kafeye gidersem hep o aynı kafeye gidiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Dizi gibiymiş, süper :)
- +1 yıl
Aslında bir yandanda kötü rüyalarımda bile kısıtlanıyorum ben hep aynı yerler zaten bu yerlerin hep gerçek hayatta gittiğim yerlerle bir bağı oluyor bir garip benim rüyalarım
- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle tiplerin soyunun bitmesini bekliyorum :D
- +1 yıl
:D
ne zaman hasta olsam hep aynı rüyayı görürüm çocukluğumdan beri
zifiri karanlık bir boşlukta yapayalnızkeın yukarından eller uzanıp üzerime ağır yükler ve
özelliklede ağır kitaplar bırakır onları üstümden atmaya çabalarken
birbaşkası birbaşkası gelir o yüklerin altında ezilip nefes
alamadığımı ve boğulduğum görürüm hep ve çoğunlukla müthiş bir çırpınışla
uyanırım benim için hastalığın en kötü yanı sanırım kâbusları :((00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılKüçüklüğümde gördüğüm bir kabus vardı. Bir zaman sürekli görüyordum her gece her gece.. Ne zaman geçeceğini merak ediyordum. o kadar kötüydü ki uyumak bile istemiyordum. Karanlık zifiri karanlık bir sokak mı desem bilmiyorum bulanık ama zifiri bir yerde koşup duruyordum ve hiç bir zaman çıkamıyordum. Hala daha oranın neresi olduğunu bilmiyorum...
00 Yorumla
+1 yılben çocukken yeni elbiseler giyip seke seke koştugum rüyayı hiç unutmadım! 1 yeni ayakkabıya hasrerttik o zamanlar! belki şimdiki durumuma gelmem o rüya sayesinde oldu çok çabaladım ve Yüce Allaha sonsuz şükürler olsunki istediklerimi verdi! ömrümün sonuna kadar çogu zaman aklıma gelecektir umarım hiç unutmam
00 Yorumla5-7 yasindayken babamin bir T-Shirt´ü vardi ve bogazinda hep yilan izlerine benzettigim bir dikis vardi. Bir gece babamla Yilan belgeseli izledik yatmadan önce. O gece rüyama girdi Yilanlar :-)
Rüyamda babamin T-Shirt´ünü ben giyimistim ve aniden boynuma bir Yilan dolandi. Resmen shok gecirmistim.
O rüyayi asla unutmam ve birseylere daldigim zaman hep aklima gelir.00 Yorumlaünivde ewde tek başıma kalırken odanın ışığını açık gördüm birden sınıf arkdaşım grdi içeri bana doğru döndü seslnedim ama kafasını çevirdi ve yürüdü bense yatakta dona kaldım bana göre rüya değildi çünkü ayıktım hemen yataktan fırladım ve arkadaşlarımı aradım ewe geldiler 2-3 gün ewimde kalmadım başımdan geçen ilginç bir olaydı
00 Yorumla20 seneden fazla oldu okula bile gitmiyordum gece eve hırsız girdi kardeşim ağlıyordu bende ağlamaması için ona sarılıyordum ve saklanmıştık ama o zaman ben evde tek çocuktum.
ilginçtir bu riyayı hala hatırlarım :)00 Yorumla
+1 yıl6 yaşında tahta köprüden geçerken otobüsle köprü kopuyordu bu rüyayı belki 10 kez gördüm bu yaşıma kadar ve öyle bir köprü olduğunu öğrendim yaşadığım ilde ve şok geçirdim can çekişiyordum resmen uyanasıya kadar. ve yine görücem biliyorum kötü bir durum.
00 YorumlaDaha okula bile gitmiyorken gördüğüm ve hala düşündükçe gözlerimin dolduğu rüyamı unutamıyorum asla.
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir şeydi? Bir çocuğun rüyası...
- +1 yıl
Peki... Kız çocuğu ve göz yaşı, fenaaaa ikili, öldürür beni.
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşimin vücudunun ortadan ikiye kesilip evimizin önüne atıldığını görmüştüm.8-9 yaşlarındaydım belkı daha küçük.20 yaşındayım halen tüylerim diken diken oluyor anımsadıkça.
00 Yorumla
+1 yılvar tabi , rüyam da azraili görmüştüm çok korkmuştum hala unutamam o rüyayı
12 Yorumla- +1 yıl
Başka görülecek şey mi yok, allacezahı senin!
- +1 yıl
nasıl görmüştün peki?
nasıl görünmüştü yani snaa?
şekli şemali neydi?
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılbi gün bir tüya görmüştüm.. okuldan bir kızla okulda fantazi yapıyoduk (: tabi liseliydik ozaman hayal ancak okadar oluyodu
04 Yorumla- +1 yıl
Aman Tanrım. Harita odası mı yoksa? :)
- +1 yıl
öğretmen masası (:
- +1 yıl
Aman tuvalet olmasın da...
haplarla intihar ediyorum.kimse fark etmiyordu.Resmen can çekişiyordum.Canım yanıyordu.Annem ablam aynı odadaydı fark etmiyordu.Bense keşke kendimi assaydım belki o zman fark ederlerdi diyordum.unutamıyorm..
00 Yorumlabir ev görüyorum içinde yılan ve o ev tek katlı tek yasıorm . bigün birileri silahla geliyolr ..saklanıyorum bulamıyolr .. yılda bikaç kez bu rüyayı görüyorm
04 Yorumla- +1 yıl
rüyanın kendisi kadar tekrar etmesi de ilginçmiş
- +1 yıl
Heyecenlı, ben de olsam beklerdim :)
- +1 yıl
Aman yastığın altına silah milah koyma sen, vurursun ev halkını, animallah.. :)
4 ya da 5 yaşındaydım. Anneannemin yanında kalıyordum, rüyamda annemin uçağı kaçırdığını tek başıma gitmek zorunda olduğumu görmüştüm. Şimdi hiç umrumda değil ama o zaman uyanıp sabaha kadar ağlamıştım.
13 Yorumla- +1 yıl
ben de annemin beni bıraktığına dair rüyalar görürdüm küçükken... rüya oldugunu bilsem de uyanınca anneme kötü davranırdım... halbuki bıraktığı filan da yoktu :P ama babam şehir dışına çıkıyordu sık sık... belki annem de gider diye korkuyordum... senin baban gidiyor muydu hiç o yaşlarında?
- +1 yıl
sanırım... küçükken yer etmiştir aklımızda, korkumuz olmuştur terk edilmek...
bende küçüklüğümde hep aynı rüyayı görüyodm bilmediğim bir yerde kayboluyodum kimse yok sokaklarda öyle korkarak uyanıyodum :)
00 YorumlaBende de oldu. Ruyamda kac defa birine awik oldum. Ama gercek olmadi. Hic untamadim
01 Yorumla- +1 yıl
:))) Tarık Bey, çok güldürdünüz beni :D
etimin bana enjekte edilen bir kimyasal ile lime lime oldugunu görmüştüm rüyamda.. etim resmen kemiğimden kopuyodu ve bunu yavas yavas ölürken görüyodum rüyamda.. cok tuhaf ve korkutucu bir rüyaydı benim için
00 Yorumla
+1 yıl4-5 yaşındayken kendi tabutumu gördüm yanında kimse yoktu, üstümde siyah takımları, güneş gözlüğü vardı birileri gelince tabancayı çekip siper aldım adamları bekledim rüyada bitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılBir ülkenin yok oluşunu gördüm. Bir kaç kere. Tabii çok daha detaylı ve önemli noktaları da var.
00 Yorumla Olmaz mı? :d. Küçükken Herkül olup yeraltında savaşyrdm. Ne zaamn Elm Sokağını izlesem yattıktan sonra Freddyyden kaçardım. :d.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi,t trafik kazasında öldüğümü görmüştüm ki 10 sene olmuştur. 'demek ölüm bu' diyerek uyanmıştım, hala unutamam o rüyayı.
02 Yorumla- +1 yıl
oo sertmiş.
- +1 yıl
uzun yaşayacaksın...
+1 yılAklıma geldi bak şimdi güldüm yine :D
Hülya Avşarla el ele karaburun sahilinde geziyoduk10 Yorumlaçok çirkin bir nine , tabut , bide yıkık bir ev bunları 1 hafta boyunca nerdeyse hergün rüyamda gördüm 9-10 yaşlarındaydım sanrım hala aklımda.
00 YorumlaPalyaço gördüğüm bir rüya var küçücüktüm o palyaçodan çok korkmuştum nedense öyle ki hala aklımdadır
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşımda gördüm,ve hala unutamadım.. Anlatmasam daha iyi
00 Yorumla
+1 yılbir yılanın kanepenin köşesinden çıkarak beni yaladığını gördüm . 6ya da 7 yaşlarındaydım .
03 Yorumla- +1 yıl
bunu ben beddua olarak kullanayım bundan sonra. "yılanlar yalasın seni" :))) haha
- +1 yıl
rüyamda annem ve babam ellerinde çalı süpürgesi ve oklava ile yılana vurarak öldürüyorlardı . çok korkmuştum rüyadan sonra . hep kanepelerin altını açarken korkarım ya yılan çıkarsa diye .belkide tranva geçirdim
- +1 yıl
Muhtemelen.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 tane var ama burda anlatmam.
cinsellıkle degıl merak etmeyın hemen art nıyete baglayanlar olucak
cok farklı..00 Yorumladedemin bir şekilde ölmeden önceki hali ayda bir rüyama girer hep yatarken ki hali
00 YorumlaRüyamda trafik kazası yapıyordum gözümü bir açtım gerçek yapmışım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. 5-6 yaşındaydım.. Hala etkisindeyim gördüğüm rüyanın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. babamın elinde benim ölüm vardı başka biri olarak izliyodum bende
00 Yorumla
+1 yıl1 ay önce karabasan görmedim ama rüyama girdi beni yatağa bağladı kalkamadım bunu hala unutamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evden kactigimi gordum 14-15 yasinda ve karanliga dusmusum sokaklarda.geziuom geziyom eve gerindonuyom. Ve gercekten oldu evden kactim simdide geri donus yolu ariyorum...
00 Yorumla
+1 yılAnnemin cesedini görmüştüm bal peteği gibi delik deşik asla unutamam
00 Yorumlaergen zamanlarımdan kalma bikaç rüya var :d zaten en fazla bikaç taneydi
bikaç da başka rüya...00 Yorumla
+1 yılBenimde birkaç ay önce gördüğüm ve uzun yıllar unutamayacağım rüyam var.Seninkine benziyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüyamda 2 kez birisinin öldüğünü gördüm ve unutamıyorum. (aynı kişi ve kim olduğunu söylemesem daha iyi.)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhihihi ciddi misin? yok tanıdık birisi değil de söylemek iyi değil derler benim çevremde o yüzden söylemedim.
+1 yılbenim küçük defterim var ona not ediyorum sonradan okuyunca bunu ben mi yazmışım diyorum
00 Yorumla
+1 yıl2-3 defa anne olduğumu görmüştüm bunları unutamam hiç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçek hayattan olayları görüyorum anlatmaya başlasam korkarsınız benden gerek yok:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüyamda 2 kez şeytanı görmüştüm hiç unutamam.
20 Yorumlasevdiğimi gördüğüm rüyaları asla unutamam
00 Yorumla
+1 yılrüyamda motorumu satıyodum hiç unutmam ne kabustu
01 Yorumla- +1 yıl
Dostum, bu gerçekten zor bir durum.
gördüğüm rüyayı unuttuğum için hatırlamam zor
00 Yorumlaher insanın böyle unutamadığı rüyaları olur..
00 YorumlaVar
06 Yorumla- +1 yıl
Eeee, ne var ne yok? o zaman.
- +1 yıl
Peki..
- +1 yıl
Ben de bana neden kimse mesaj atmıyor diyorum. Ayarı mı varmış onun? ilai ben :) Dur bir kurcalayım şunu..
- +1 yıl
tamamdır.
var
06 Yorumla- +1 yıl
eee?
- +1 yıl
nasıl bir şeydi? onun eee'si işte :)
- +1 yıl
:))) ahaha. Çok mu tatlısın sen?
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz