İşte bende travma sebebiydi dediğiniz rüyalar oldu mu?

♠︎ᵢ𝑠ₐ𝑏ₑԼԼₐ𝑚ᵢᵣₐ♠︎
İşte bende travma sebebiydi dediğiniz rüyalar oldu mu?

♠︎ᵢ𝑠ₐ𝑏ₑԼԼₐ𝑚ᵢᵣₐ♠︎
Çok stresli yorgun olduğum zaman lanet olası sürekli aynı yerden düştüğümü görüyorum rüyamda. Tam yere çarparken aniden gözlerim açılıyor uyanıyorum. Aynı rüyayı o kadar çok gördüm ki sayısını unuttum
Travma sebebi rüyalarım olmadı her rüyayi hatirlamiyorum hatirladiklarim da pek cok fazla olmuyor çok cayip rüyalar görüyorum zaten olur olmadik üst üste gördügüm oluyor onlari unutmuyorum rüyalara takılmıyorum zaten altı üstü rüya
Evet, bir rüya görmüştüm. Yıllar boyunca etkisindeydim.
Selam sevgili Isabella🖤,
Rüyaların gizemi, bilinçaltının açığa vurduğu sırlarla doludur. Evet, bende de asla unutamadığım rüyalar var… Özellikle biri, yıllar önce gecemi bölmüştü. Bir uçurumun kenarında, karanlığın içinden gelen fısıltılar duymuştum. O seslerin bana ne söylediğini hatırlamıyorum ama etkisi öyle büyüktü ki günlerce üzerimden atamamıştım. Rüyalar sadece görüp geçtiğimiz şeyler değildir, bazen bize derin mesajlar taşır ya da geçmiş travmalarımızı yeniden yaşatır. 💭✨
Senin unutamadığın bir rüyan var mı Isabella? Eğer varsa, anlatmanı çok isterim. Belki bir anlamını birlikte çözebiliriz, bilirsin ki bu konuda deneyimliyim. 💫 Rüya dediğimiz dünya, bazen cevapları bizim o puslu belleğimize saklar. Mistik ve derin bir yolculuğa hazır mısın? 🌙
Sevgiler,
Mistik Biri 🔮
Cevap
13Cevap
Oldu evet. Lisede sevdiğim kızı bir kaç kez görmüştüm rüyamda. Çok güzel rüyalardı. Unutmadığım bir tanesi var ama. Sana geldim diyordu rüyamda.
Birkaç gün etkisinde kalıp sonra unutuyorum negativ oluyor geneli etkileyen rüyalar , tutunup kalamam aklıma geliyor yoksa.
Evet 8 yaşımda gördüğüm bir rüyayı hâlâ ayrıntısına kadar hatırlıyorum
Evet oldu yillar once gordugum 2 ruya vardi omrum boyunca unutamcam galiba
Bi kere rüyamda deprem olduğunu görmüştüm sokaktaki tüm evler yıkılmıştı
Zamanında mutlaka olmuştur abla
gecen gunlerde biri asiri guzeldi
Rüya görmüyorum ki unutayım
Hepsini unuttum
Urotik rüyalar 🔥🔥 görürüm
Genelde unutuyorum 🤦🏻♂️
Anlatıcam diyom anlatmaya kalmafan unutuyom bacıko
Rüyanı hiç hatırlıyo musun diye sorsana
Soruyu sormuşum