link
Body yapan veya göğüs kası olan bakabilir mi ?
link
Erkeklerde Alt göğüste sarkma yağ oranıyla doğru orantılıdır Ama kimisinde Yağ olmadığı halde göğüslerin altındaki yumuşaklık jinekomasti belirsiti olabilir.Ve şunu unutmamak gerekirki zaten göğüsün üst ve iç kısmında yağlanma olmaz yerçekimine bağlı olduğu için göğüslerin alt kısmında oluşur vede buda erkeklerde meme sarkmasına dolayısıylada bayanlardaki gibi bir görüntüye sebebiyer verir
Çözüm Yağ oranını düşürmek Eğer hala gitmediyse bir doktora gidip jinekomastivar mı?yok mu öğrenmek
jinekomastiyi bilmem ama onun tedavisi zaten spor yapmak. bu aralar alt göğüs egzersizine başladım değişik bir şınav var cidden orayı çalıştırıyor onu yapıyorum arada
Yağları yakman gerek. Ancak göğüsdeki yağlar her ne kadar kolay gider dense de ben katılmıyorum o fikre. Açıkçası baya bir uğraşmıştım ben ve nerdeyse 1 yıl ciddi diyet yaptım. Bu süreçte sağolsun hocam çok yardımcı oldu ve güzel de antrenmanla bahsettiğin sorundan kurtuldum.
sen de tuhaf hisler alıyormuydun kardeşim
Öyle bir durum olmadı açıkçası anlamadım da o tuhaf hisler alma kısmını. Belki de jinekomasti vardır sende. Bu bir tür hastalık bir hekime gidersen daha iyi olur. Eğer jinekomasti varsa cerrahi müdahale ile göğüsündeki yağları ve jinekomastiye sebep olan dokuyu da alıyorlar diye biliyorum. Bizim salondan birkaç kişi yaptırmıştı bunu. Eğer o hastalık varsa ne yaparsan yap gitmiyor yağlar çünkü
Cevap
4Cevap
Yağla alakası yok set tekrarlarını yükselt , ağırlığı düşür kasların yanana kadar çalış...
Atıyorum squad çalışıyorsan ve 70 kilo basıyorsan 8 tekrar ile 50 kiloya al 24 tekrar yap. bırak.
Kasları sıkmadağın zaman belli bir yumuşaklıkta olur ama çokta kadın göğsü gibi yumuşak olmaz ,demekki sende yağ var yağları yakıcan hocana git sana ona göre bir diyet ve program hazılasın .
Aldırma herkesin değişik yerlerden değişik huylanmaları olabilir ama bide kiloda tabi önemli
bence senin biraz daha emek vermen gerek.
protein tozu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar