1. Keşke ağır olsaydın ve vermeseydin
2. Tck M. 136 kişisel verileri hukuka aykırı yaymadan dolayı savcılığa git suç duyurusunda bulun cezası en az 2 yıl.
3. Numaranı değiştir.
4. Evet anlaşılır senin numaran olduğu.054 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşılır acaba
Soran+1 yılÇok hata yaptim o pisligi takinti yaptım sonradan geri sevgili olalim diye yalvardim numarami pis sitelere dagitmasina rağmen çok kotuyum mahkemeye vermek istiyorum şu an aklim basima geldi numara hala sitede duruyor bana yardım edin
Soran+1 yılNumarami değiştirdim fakat hattim hala iptal olmadi
Soran+1 yılAvea idi
Soran+1 yılAilem öğrenir burdan taniştik bide ya ben Boyle bir insan deilim boşlukta bulundum ailemin ogrenmemesi gerek bu sene üniv sinavina da hazurlaniyorum tekrardan
Soran+1 yılAma çok kötüyüm ben böyle her gün ağlıyorum ya bide öyle bir insana don diye yalvardim napcam bilmiyorum icim kinle dolu gecmiyo psikolojik tedavi alıyorum kaldıramıyorum buluşmadik bile şimdi millet benim adımı öğrencek yurtta adım çıktı zaten arayan adamlara bagirdim herkes duydu kendimden utanıyorum :'(
Soran+1 yılAz daha konusursan benim aleyhimde seni savcılığa vercem dilerim allahtan aynisi. kizinin kardeşinin basına gelsin anlarsin ben numarami vermeden önce bana kendini böyle biri olarak tanitmadi ve benim hiç arkadasim yoktu yani boşluktaydim sen bana bunları diyerek adam mısın önce bunları sorgula ki bence adam degilsin
Soran+1 yılHer zaman namusunuza sahip çıkın demekten bıktım. 15 TÜRK kavmi var bir bizim ülkenin kızları bozuk yapacak bir şey yok. Artık kendine çeki düzen vermekten başka çare yok. Kuyruk sallamayın gerçek TÜRK kızı olsun. Bunu sen yazdın Ankaranın en tanınmış avukatının yegeniyim ben iş ki aileme anlatmak da herkes haddini yerini bilsin sen kimsinde bana kuyruk sallıyo diyosun beni nerden taniyorsun da iftira atıyosun ben öyle saf he bir kız değilim merak etme hakkımı da aramasını bilirim evelallah
- +1 yıl
İftira atmak diyede suç yok avukat ailene sor bakalım ne diyecek. Benim yorumumda eleştiri var. Eleştirme özgürlüğü diyilen bir şeyde var. Anca sen peş peşe hakaret etmişsin bana tüm yorumların fotoğrafını çektim. Adana baş savcı vekili arkadaşımız. Fakute dekanı arkadaşım, dekan yardımcısı arkadaşım ve hayli avukat arkadaşım var. Benim değil ama senin ceza alman daha muhtemel. Hemde hakaretten.
Soran+1 yılBırak ya ne eleştiri hakkin var gör var nizam var eleştri mi yapmışsın bak bir bakalım ben seni mahkemeye versem de vermesem de ceza alsanda almasanda sen bir vicdanınla yüzleş bakalım
Soran+1 yılAilem oğrenmiyecek
Soran+1 yılBen yolunu bulacam sen merak etme
Soran+1 yılSen bana ahlaksız dedin be sensin ahlaksız senin gibiymiş ki o da onu savunuyordu sen kimsin be haddini bil yerini bil kendine gel
- +1 yıl
Tamam bakalım ver yargıyada bende deliilerimi ileri süreyim kararı hakim versin. Ben eleştiri hakkımı kullandım buraya bu soruyu soruyorsan, eleştirileride kabul etmek zorundasın zaten bunu hakimde söyler gerçi. Bu arada sorunuda çekeyim. Tüm deliller elimde olmuş olur. Birde senin şu son yorumuna çekeyim bana heralde baya bir hakaret etmiş oldun. oo elime baya senin aleyhine delil oldu.
Soran+1 yılAhahahahaha karnım ağrıdı gülmekten
Soran+1 yılCek tabi
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum; hukuk benim işim bana öğretmeyiniz. Ben günlerimi ayırıyorum buna. Hiç bir kızın namusuna göz dikmem hep spor yapıp, ders çalışırım. Senin bana ettiğin her hakaretten dolayı senin ceza almanı sağlıyabilirim. Bana bir şey olmaz. Çünkü, ne ahlaksız terimini kullandım ne de seni doğrudan suçladım. Ancak öğüt verdim zaten hakimde böyle söyler.
Soran+1 yılBu saatte burada işiniz ne ahlaklı seni maasallah
Soran+1 yılAhlak bekcisi ahlak abidesi çok ahlaklısın milletin namussuna laf ediyosun maaşallah
Soran+1 yılSiyaseti bile kattın yorumlarına benim isime gelir
Soran+1 yılSonra da dersin ben sucsuzum
- +1 yıl
Suçsuzum demeye gerek yok ki, çünkü ortada suç yok. Neyse boşuna dil döküyorum burada hadi bakalım cesaretin varsa git savcılığa bana bunca hakaretten sonra gitmen için harbi cesaretinin olması gerekir. 2 suçla seni suçlayabilirim elimde her türlü delil var ne güzel ilk davam olmuş olur mesleğe başlamadan.
Soran+1 yılBeni tanımıyosun akraba torpiliyle iş yapmam ben neyse doğru olan herkesin gözünün önünde bütün herşey adalete inanırım ben sen bana kuyruk salladın diyemezsin kendine gel tekrardan diyorum yerini bil sen bana öğüt veremezsin hale bu üslubunla hiç veremezsin sen benim neyim oluyosun da bana öğüt veriyorsun sen bana kuyruk salladın nasıl dersin ya sen siyaseti bu soruya nasıl bulaştırabilirsin
- +1 yıl
Benimde araya hiç torpil katmama gerek yok ki, bana hakaretlerin açıkça ortada. Ayrıca, benim sana hakaret içeren hiç bir davranışım yok. Öğüt vermek ise hakaret demek değildir. Bunu hakimde söyler. İstesem torpil koyarım ama gerek yok çünkü suçlu sensin. Hem bana suç iftirası atıyorsun hem de hakaretler ediyorsun. En iyisi sen bir git hakaret suçunu iyi öğren. Özellikle nelerin hakaret kapsamına girdiğini öğren.
Soran+1 yılKuyruk salladın dedin özür dile
Soran+1 yılPeki görüşcez
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAhlak abidesi bana da ahlaksız anlamına gelen bir laf daha vurdun hodri meydan görüşcez bakalim ulkuculük burada ne alaka siyasette bulaştırıyosun işin içine kim oldugun bile belirsiz o ülkücü dediğin kızlar asıl nasıl kızlar orası tartışılır mahkemede gòrüşürüz belki o kızlar ahlaksizdir ki seninle konuşuyo hodri meydan hadsiz insan denen
Soran+1 yılAhlaksız sensin sana benzer kuyruk sallayanda sensin
Soran+1 yılIlk sen başlattın beni tahrik ettin ve unutmadan
Soran+1 yıl: a-) Belli somut bir durum ve olgunun isnat edilmesi suretiyle kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi, b-) Genel ve soyut nitelikteki söz ve davranışlarla kişinin değersizleştirilmesi, rencide edilmesi. Hakaret suçu doğrudan kişinin birey olmaktan kaynaklanan kişilik haklarına saldırıdır. Hakaret suçu ile sosyal bir kavram olan “şeref” ve kişinin özsaygısı korunmaktadır.
Soran+1 yılAnkara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku ABD. Öğretim
Üyesi
1
DÖNMEZER, Sulhi / ERMAN, Sahir; Nazari ve Tatbiki Ceza Hukuku, Genel Kısım,
C. II, B.11, İstanbul 1997, s.364.
2
Bu düşünceler için bkz. EREM Faruk/DANİŞMAN Ahmet/ARTUK M. Emin, Ceza
Hukuku Genel Hükümler , Ankara 1997. s.591 vd.; DEMİRBA Timur, Ceza Hukuku Genel
Hükümler, Ankara 2002, s.364 vd.; Aynı yazar, Türk Ceza Kanununda Özel Haksız Tahrik
Halleri, İstanbul 1985, s.25 vd.; ÖNDER Ayhan, Ceza Hukuku Genel Hükümler, C. II-III,
İstanbul 1992, s.341; ARTUK Mehmet Emin/GÖKCEN Ahmet/YENİDÜNYA A. Caner,
Ceza Hukuku Genel Hükümler, I, Ankara 2002, s.720-703. Ayrıca haksız tahrikin heyecan
türleri bakımından değerlendirmesi için bkz. EREM Faruk, Adalet Psikolojisi, Ankara 1997,
s.77 vd.
3
Haksız tahrikin varlığından söz edebilmek için gereken koşullar şu şekilde
belirtilebilir: 1. Tahrik teşkil eden bir fiil olmalıdır, 2.
Soran+1 yıl: 1. Tahrik teşkil eden bir fiil olmalıdır, 2. Bu fiil haksız olmalıdır, 3. Fail gazap
veya şiddetli elemin etkisi altında bulunmalıdır, 4. Failin işlediği suç bu ruhsal durumun bir
tepkisi olmalıdır, 5. Haksız tahriki oluşturan fiil, fiili işleyen kimseye yönelmi olmalıdır. Bu
şartların ayrıntılı açıklaması için bkz., DEMİRBAŞ, Özel Haksız tahrik halleri, s.40 vd.;
DÖNMEZER/ERMAN, C. II, s.351 vd.; EREM/DANIŞMAN/ARTUK, s.594 vd.;
DEMİRBAŞ, Ceza hukuku, s.368 vd.; ÖNDER, s.344 vd.;
ARTUK/GÖKCEN/YENİDÜNYA, Ceza hukuku, s.716 vd.; ÖZTÜRK Bahri/ERDEM
Mustafa R./ÖZBEK Veli Özer, Uygulamalı Ceza Hukuku ve Emniyet Tedbirleri Hu
Soran+1 yılOku gercek hukuk ogrencisiysen tabii
Soran+1 yılTahrik teşkil eden bir fiil olmalıdır, 2. Bu fiil haksız olmalıdır
Soran+1 yıl"(Tahrik teşkil eden bir fiil olmalıdır, 2. Bu fiil haksız olmalıdır)"
- +1 yıl
İyide ortada manevi unsur olan kast yok. Şayet benim sana hakaret etme amacım yoktu. Bir daha böyle şey yapmaki başına böyle şeyler gelmesin demek istemişim ama sen yanlış anlayıp, bana hakaretler yağdırmışsın. Hakaret asıl senin ettiklerindir. Ayrıca, senin görüşünü kabul edersek dahi, sende bana hakaretler ettiğin için ikimizde ceza almıyoruz. Bunuda oku.
- +1 yıl
Bana ettiğin onca hakarete rağmen, seni savcılığa vermeyeceğim. Sonuçta içerde 1 yıl atsan hayatın kararır ki, bunu yapmam. Ancak, sen harekete geçersen hiç çekinmeyeceğime emin olabilirsin. Ayrıca, yorumlarının hepsini kayda aldım yani senin sırrınıda savcı resimlere bakarsa öğrenir. Savrı öğrenirse, büyük ihtimalen ailene söyler bence.
En İyi Cevaplar
operatörü ara ve rehberden sildir numaranı o zaman kimse bilemez
010 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef olayin üstünden 7 ay geçti ve benim numaram aranmıyor numarami deistirdim. ama iptal ettirmedim acaba numaram tamamen kapanmış mıdır?
Soran+1 yılAllah razı olsun abi insanlara anlatamıyorum bir numara verdim diye bana neler dediler bu bir yılda tüm hayatım altüst oldu kimseyle ne konustum ne görüştüm bir onunla konusmuştum konusmayı kestim elinde başka bisey olmadığımdan numaramı pis bir siteye verdi yurtta adim çıktı herkes numaramı kendim dağıttım sandı tanıdığımı sanmıştım kendini iyi olarak tanıttı kücücük hata hayatımı kararttı şimdi okulumu değistircem yurtta adım çıktığı icin
- +1 yıl
oooo bayağı büyümüş olay yani sen kendini biliyorsan başkalrının ne dediği çok da umrunda olmasın boşver. senin dedikodunu yapanların kendileri neler neler yapıyorlardır da işte bu durumlarda kendileri tertemiz kesilip başkasını konuşr dururlar. elin ağzı torba değil arkadaşım boşver salla gitsin. herkes herşeyi konuşur.
Soran+1 yılÇok haklısın abi
Soran+1 yılAilemin oğrenmesinden korkuyorum şu an düşünme asamasindayim babam bana çok güvenir her zaman bu olanları öğrenirse yıkılır diye korkuyorum kimseye anlatamadım bir ablam biliyor olanları o pisliği de tehdit etti ancak benim öfkem hala gecmedi nasıl guvendim nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum çok büyük bir bosluktaydim hiç arkadaşım bile yoktu şimdi daha kötü oldu korkuyorum adım çıktı diye o rahat huzurlu okuluna devam ediyor ben hergün mutsuzum hiç bir şey yapmadım ona bana akılsız dedi neler neler dedi ondan ayrildim zaten elim kolum bağlı aileme anlatamıyorum da
Soran+1 yılEvet malesef
Git ver yanına bırakma. Bunlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNumaranin bana ait olduğu anlaşılır mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sikayet et beklemeden ve sonra numaranı değiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef olayin üstünden 7 ay geçti ve benim numaram aranmıyor numarami deistirdim. ama iptal ettirmedim acaba numaram tamamen kapanmış mıdır?
Cevap sahibi+1 yılOrasini bilemem, onu kendin kontrol edebilisin anca. Keske hemen sikayey etseydin ala yinede gec kalmadin, halen yapabilirsin. Suçlu olan cezasını hakketsin
Soran+1 yılAilemin oğrenmesinden korkuyorum benim de hatam var iyice tanımadan numarami verdim kendini iyi biri olarak tanıttı hem utanıyorum hem korkuyorum ailemden bir günde hayatim karardı ve buradan biriydi inanın nasıl guvendigimi bilmiyorum çok kotuyum ama ailem ogrenirse mahvolurum :'(
Cevap sahibi+1 yılOzaman bence derdini savciya anlat, bu is kimsenin haberi olmadan çözülsün. Numaran o sitelerden silinmesi de önemli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
onu tanıyor isen ve delilin var ise mahkemeye ver ama sen yinede numaranı değiş artık yapcak bidurum yok
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yıldurduğun kabahat
ayrıca siteye de numaranın rahatsızlık amacıyla yazıldığını bildir00 Yorumla Demekki neymiş :d verme herkese kızım :D Eee kim oldugunu bilmeden versen ne fayda
013 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz
Soran+1 yılEvet sende onlardan birisin belli konuşma kes allah kardeşinin ablanın hatta sevgilininde başına versin inşallah
Soran+1 yılDogru baska seylerini vermislerdir millete g*t bile vermislerdir ;) :D
Soran+1 yılŞu tipine bak önce aynaya bak ben seninle muhatap bile olmam :D :D
Soran+1 yıl:D :D :D
Soran+1 yılHı hıı :D :D :D
Soran+1 yıl:D :D
Bence direk savcılıkdan suç duyurusu bulun sen uğraşmassın
00 YorumlaNiye numara veriyorsunki bu ders olsun bir daha yapma. o numarayida acil kapat.
10 Yorumlabenimde dağıtmışlardı kanka durumunu çok iyi anladım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNumaranin bana ait olduğu anlaşılır mi acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTazminat davası aç paralarını catir catir yersin
04 Yorumla
Soran+1 yılNumaranin benim olduğu anlaşılır mi peki
- +1 yıl
Nasıl yani anlaşılır tabiki sen sikayet edeceksin
Soran+1 yılNumaranin bana ait olduğu anlaşılır mi
- +1 yıl
Savcı bilir senin olduğunu kim anlicak kimi diyon sen
Verirsen ip sinden tespit edilebilir
111 Yorumla
Soran+1 yılAğliyorum çok kotuyum
Soran+1 yılLanet olsun
Soran+1 yılHerkese acik değil whatsappim lakin merak ediyorum
Soran+1 yılBöyle uğrasirlarmi gercekten
Soran+1 yılBuradan yaz
+1 yılSavcılığa ver numaranı temizlettirirler belki.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılşerefsizde numaran ne geziyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDefol git ayninki savunmaya geciyosun konusma
- +1 yıl
ne alaka
kanıtlayabilirsen bişey olabilir
01 Yorumla
mahkemeye verirsen ebesini görür zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olduğum anlaşılır mı peki
tazminat aç parasını ye
00 Yorumla
+1 yılOnu numarani verirken dusunecektin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayTaniyormusun
00 Yorumla
+1 yılVermelisin sonuna kadar git affetme
00 Yorumla
+1 yılVermelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNumaranın benim oldugu anlaşılır mı peki?
- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılVer savcılığa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkapattır hattını
00 Yorumla
+1 yılver tabi kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurman hata
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaptığım hatalar boyunu aştı o pislik insana yalvardim arkasından bana dönsün diye bosluktaydim ama şimdiyse çok kötüyüm numaram hala o sitede
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar