Karım dışarda konuşurken yemeği yakmış herkesin içinde dövdüm ev yansa daha mı iyi aklında kalırdı?

Dedikodu yapacağım diye evdeki yemeği yaktı evde yanacaktı o sinirle dövdüm karımı herkesin içinde.. Artık benden korkuyor çekidüzen verdi hallerine ben gelmeden evde oluyor... gün içinde bni arıyor aşkım nasılsın diye ne istersin diye
Güncellemeler
+1 yıl
Peygamberimiz karınıza vurabilirsiniz dedi ama yuzune değil... Laf tutmayan kadını bu hadise göre hafifçe dövebilirsiniz ben biraz abarttım ama yuzune vurmayın cilveleşiyormuş gibi yapın çimdik atın, kolunu ısır, memesini sık direkt vurursan adı dövdü olur gülerken arada böyle şeyler yaparsan anlamaz
Güncellemeler
+1 yıl
Hazırlan gezmeye gidiyoruz dedim güzel bir restoranta gittik Mahalle karısı olma bak kadınlara nasıl kibarlar görgülüler dedim. Üstüne başına güzel elbiseler aldım beni güzel karşıla ben söylemeyin her şeyi sürpriz yap bana dedim.. Aldığımız iç çamaşırları yıkayıp balkona asmış eve girer girmez elbiseleri çamaşırları topladım sen ne yaptığını sanıyorsun bunlar başka yerde de kurur yün değil herkese donunu göstermek hoşuna mı gidiyor bilerek mi yapıyorsun lan dedim. Bayağı dövdüm acıyorum sonra
Karım dışarda konuşurken yemeği yakmış herkesin içinde dövdüm ev yansa daha mı iyi aklında kalırdı?