Kiz Arkadasimi Cozemiyorum?

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacakti.
Ben ve kiz arkadasim farkli sehirlerdeyiz onceden ayni universiteydik fakat ben universiteyi birakip memleketime dondum kiz arkadasim ise hala okuyor. Simdi size asil sormak istedigim kiz arkadasim
1) Benim yanina gelmemi istemiyor gerek yok falan diyor. Neden diye sordugumda ise tartisma yaratma diyerek konuyu kapatiyor.
2) Beni gun icinde cok az arayip soruyor. Beni arayip sormuyorsa kimle ya da ne ile vakit geciriyordue.
3) Genelde kendi dogrularini yasiyor ve benim icin su huylarini degistirmelisin dedigimde ben buyum diyip kapatiyor. ya da benim onunla ilgili sorunlarim oldugunda umursamaz davranabiliyor bazen.(Ben onun icin herseyimle degistim)
4) Benden sakladigi biseyler oldugunu hissediyorum fakat soramiyorum guvensizlik ortami olmasin diye.
5) Benim ona olan bagliligima guvenip bircok seyi kendiyle tehdit ederek yaptirmaya calisiyor bana.
Ben karsimdakini anlayip dinleyen ona yonelik kotu yonlerimi duzeltmeye calisan biriyim ve ayni zamanda onun kalbini kirmamak icin bircok sefer susan biriyim fakat bu onu anlamiyor.
Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim arkadaslae

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica iliskimiz 6 aylik + 3 Ayda Flort donemi vardir Benim Yasim 23 Kiz Arkadasim 20 Yasinda
Güncellemeler
+1 yıl
Birde kendi yurt arkadaslari benimde samimi arkadaslarim harici bizi bilen baska kimse yoktur
Kiz Arkadasimi Cozemiyorum?