Abimin eşini hic sevmiyorum yeğenim olmasa evine hic gitmem. Sizce alttan almaya devam mı? Yoksa ben de laf sokayim mi onun gibi?

Görücü usulu evlendiler. Abim sikayetci degil. Ha çok mu beğeniyor? O da degil.. standart monoton bir evlilik iste. Ama yengem hepimize surekli laf sokma halinde. Agzimizi acmiyoruz, yaprak dökümü hayriye hanim gibi aman tadimiz kacmasin modundayiz ama o bize olur olmadik laf sokup duruyor. Resmen hobi edinmis...
Yeğenimi asiri sevdiğimden aramı bozmak istemiyorum istedigim zaman gidip gormeye yüzüm olsun diye.
Ama bana gecen gun mesleki ideallerimi anlatirken çok ciddi bir sekilde senden hic bisey olmaz dedi. Salak mi ne ya. Sanki kendisinden ne olmuşsa.. kendini birsey saniyor. Beceriksiz uyuşuğun teki. Onun oldugundan daha cok şey olur benden. Aptal ya
Sen de her firsatta laf sok. Agzinin payını ver
Yav he he diyip geç. Adam yerine koyup cevap verme. Yeğeninle vakit gecirmeye bak sen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Abimin eşini hic sevmiyorum yeğenim olmasa evine hic gitmem. Sizce alttan almaya devam mı? Yoksa ben de laf sokayim mi onun gibi?