AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Geç kalırsa karısmam
Kadınlar hiç orta yollu bir zihniyete sahip olamamışlardır ki
Kariyer istediginde de cumhurbaskanliga kadar yukselmek isterler yapmasalar bas agrisindan ayaga kalkmazlar yani oyle birini tercih etme olasılığım %30
Düşüncesi hoşuma gider hatta çekiciliği artar gözümde planı ve hedefleri vardır
Evlenince kariyer yapilamiyormuymus bu kadar mi aciz bir durumdasiniz sevdiginiz kisiyle beraber bunlar daha bir kolay farkinda degil misiniz?
Kariyeri olmayan bir işe sap olmayan kişiyle zaten evlenmezdim :D
Ben Önce Sevgiliyi bulayım da gerisini sonra düşüneceğim
Beklerim. Çünkü kariyer yapmak istemesinin altında evlenmekten korkusu yok. Seni daha iyi yaşatabilmek Arzusu var.
Önce kariyer dğeil evleniceksin benimle yoksa bpıçaklarım :D
bence hiç bir erkek beklemez erkeklik gururu yaparlar çünkü
Su evlenemeyince terk etmenin mantigini da anlamam. Illa evlenmek mi lazim?
Sen kariyer yap ben çocuk yapacak birini bulurum. Kariyer yaptığında haber ver bir düşünürüm deyip uzaklaşırım 😀😀
kişi kendisi iyiyse herkes iyidir o yüzden önce kariyer
Evde maaşa bağlarım ben onu, yapmış olur kariyerini
Ikisi de ayni anda yuruturlur bence. Bu yuzdan bunu bahane yaptigini dusunurdum :)
Afferim sana birkez daha doğru bir seçim yapmış olduğumu kanıtladın bana derdim.
İleride başıma kakmasın ve vijdan azab8 çekmemek için beklerim tabiki
olur tabi. Aynı şeyi ben de diyebilirim. Bu onun hakkı
Bunu söyleyen bir erkekse tabiki kariyer der çünkü sen calışırsın karı yer 😂😂😂😂
Ben derimki hayatta tek kariyer bilirim erkek çalışır karı yer
Evlilik bunlara engel değil aksine destekleyici bir faktör. Başarılı olan insanlar genelde düzenli bir aile hayatı olan evli insanlardır.
Bir filmde " Kariyer ne yeniyor mu?" diye bir şey hatırlıyorum ama filmi hatırlayamadım 😄
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derim evlenelim yine yap kariyerini derim yediğin onunde yemediğin arkanda olur derim ayaklarını bile yıkarım derim yine yok diyosa da terk ediyorum derim 😒
Hiçbir şey demezdim beklerdim ama karşımdaki kişiye bağlı olurdu :)
yapsin kariyerini desteklerim.. saygi duyarim.. zaten benim yaslarimda kariyere vurmus benim gibi kirik biridir.. zaten anca bana boyle biri olur :D
Ben destek olurum, sanki ben engel miyim kariyerine ne alaka yani. Evleniriz yapar kariyerini, ya da benden vazgeçer
Hayatının geri kalanını kariyere ayır ben pay istemiyorum derdim
Eğer evlenecek koşullar için bu gerekliyse sorun yok. Ama şartlar evlilik için zaten uygunsa evlendikten sonra yapsın kariyerini tutan yok onu
hayatta ilk kendini kurtaracan , bir kız giderse diğeri gelir olabilir kızla anlaşamazsın bişeyler olur boşanırsın sonra yine kendinle kalırsın onun için önce kendini düşüneceksin
Ben evlilik teklif ederken kariyer mi diyecek? Ağzına patlatır oradan aşağı yuvarlarım :D Sanki biz felcin kariyer yapmasına engel oluyoruz :D Ulan ben sana destek bile olurum felç :D
Sen kariyerine kaldığın yerden devam et o halde, bende kendi yoluma devam edeyim derdim.
Sevgilim kariyer yapiyor 6yildir bekliyorum.
Bende yapayim dedim bende yapiyorum.
Ya evlenmicez ya da evlencez hic bilmiyorum bakalim
Sokayım öyle aşkın ızdırabına der iç sesim ama haklısın hatun derim dışardan
. d guldurdun bro
İkisi bir arada olma mı? derim Ege şivesiyle... Düşünme sırası ona geçer..
İşinde daha iyi yerlere gelmesinde bir engel olacağımı düşünmüyorum ben hayatındaykende yapabilir
Beraber kariyer kasarız asdasdasdqwe. Sonra kasiyer oluruz
kimseye uzun yıllar konuşacak sözü veremem. Talipleri değerlendirir alır başımı giderim.
İdealist biri ancak kendi gibi idealist biriyle yapabilir
işin benden önemliyse kalsın derim ben ne o öyle çocuk oyuncağı gibi :D
haklı önce iş, işi düzgün olacak ki iyi olacak ki iyi bir hayatımız olsun
Kariyer basamaklarını tırmanmaya benim üstüme basarak başla aşkımmm lütfen tülayyy gitmee tülayyy seni çook seviyomm :)
Evlilik kariyere ne zamandan beri engel?
Bunu bahane ederek teklifi reddetmesi, direk "hayır" diyecek cesareti olmadığındandır.
Benim arkdasim oyle 10 yili gectiler bakalim evlilik olacak mi cocukta keriz gibi buna takimti yapmis
Hasss... Ordan derim tepiklerim ve cin iskencesi yaparim bakin dikkatinizi cekiyorum cin iskencesi😛😂😂
işler güçlerdeki ahmet kuralın yaptığını yapardı giderdim içerdim acımı yaşardım ama tek farkı ona belli etmezdim tamam beklerim seni der ve sabrederdim
yok öyle karı yicek ben bakıcam elimi sallasam 50 si
amaan bilki bir çok kızla konuşr knşur sonra en iyisini seçer kariyeri gibi
evlilik kariyere engel değil kariyerde yapabilir isterse benle evlenecek kişi
Bu kariyer bizi yer sevdiğim der, evliliğin hiçbirşeye engel olmayacağını anlatırdım.
Evlendikten sonra da işinde daha iyi yerlere gelebilir.
kariyerin bir gün uyandığında seni sevmediğini söylemeyecek
Benim düşünce tarzım bu. Kimseyi bunun için bekletmeye hakkım yok.
tamam derim biz çalışırız 'karı' yer daha ne istiyon
Ben beklerim çünkü bende kariyer düşünürüm ama bir resmiyet yapıp imam nikahı da yapabiliriz 😄
borç borçdur almazsa farklı yollarla ödersin hediye almak ya da hesap ödemek gibi aklınıza
yanlış soru sanırım :)
aynen lan pardon bu hatayı nasıl yaptım asD:AÇSDÖASMDAÖS
:D :D
Kalan yaşamında kariyerinle mutluluklar dilerim derim..
bir çok ark
Üni tercihinde koca tercihini yaptı.
Yeni Diyetisyen olan 4 yaşında da çocuğu olan var :D
En fazla cocuk yapma isi ertelenir evlilik ertelenemez ertelenmesi teklif dahi edilemez yuzuk alindiktan sonra bir de
Ben evlilik teklifi edicek kadar sevmişim o bana kariyer dicek yok öyle bir dünya delirtme lan beni tak yüzüğü derim :)
Anlayışlı olmak lazım tabiki herkes önce kendini düşünücek. Ben seviyorsam beklerim ve kendi kariyerime odaklanırım
Ne yani evli olup kariyer yapamiyomu evlenelim iste ben sana bakarim sen iyi yerlere gelirsin korkma derim ama israr ederse tekmeyi basarim
kariyeriyle evlenir ozaman ben o teklifi bir kere yaparım