2 sene birlikte olup nedensiz ayrıldığım bir sevgilim vardı. Askere gidip geldim görüşmeye giderken yanımda 15 senedir birlikte yiyip içtiğim samimi olduğum caner diye bir arkadaşım vardı. Dedim oğlum bak böyle böyle bu kız benim için önemli falan konuşma fazla tamam dedi. Oturduk bir cafeye çay kahve sohbet derken Caner'e baktığımda kıza kitlenmiş eli bıyığında oynarken yakaladım kıza sürekli yalan dolan Sagopa kajmer benim çok yakın arkadaşım, sürat motorum var dedi şaşırdım. Ben bozmadım çünkü bunun huyu bu arkadaş ortamında da böyleydi. Kalktık bir kaç saat sonra zaten. Ayrıldıktan sonra kızı Facebook'ta bulup mesaj atmış numarasını falan kendisi söyledi hatta. Bende kızı aradım bu çocuk yalan söyledi o gün sana bana dediği laf şu ben sana güvenmiyorum Caner senden daha doğru kapadı telefonu. Topu topu Caner'i gördüğü 1 saat benimle geçirdiği koskoca 2 sene ( bu iki sene ödevleri oldu yaptım yazıcıdan çıktı alıp evine götürdüm ben bu kızın ) ikisine de siktiri çektim ikisiyle de işim yok.
Hayatta şunu öğrendim, herkes herşeyinizi bilmeyecek. Ben artık kendime bile güvenemiyorum.
Hayatta şunu öğrendim, herkes herşeyinizi bilmeyecek. Ben artık kendime bile güvenemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer