Seviyosan yaşın önemi yok demeyin ille bir fark olmalı bence. Sizce kaç olmalı?
Sizce bir ilişkide yaş farkı kaç olmalı?

Bununla ilgili bir makale okumuştum. Erkeğin yaşının yarısı artı 10.. Çıkan sonuç ile erkeğin yaş aralığı ilişkiler için idealmiş. Örneğin erkek 40 yaşında.. İkiye bölüp 10 eklediğimizde çıkan sonuç 30.. Yani 40 yaşındaki erkek için eş yaş aralığı 30-40 yaş aralığı. Bana mantıklı geldi.. Bunun dışında iki taraf anlaştığı sürece yaşın bir önemi yok. Tabi 80 yaşındaki dedeyi 16 yaşında bir kız ile evlendirin demiyorum.
Dayı 20 yaşındayım. Topla çıkar böl yaptım. Yine 20 çıktı ne etcez yahu 😊
@PLTbey adamsın 😊
yaşına bağlı olarak değişiklik gösterir. 20li yaşlarda pek umursamazsın. 30larında 5-6 yaş genç birini ararsın. 40larında 15-20 yaş gencini ararsın. 60larında artık 45-50 yaş küçük aranıyor ülkemizde. net bir cevabı yok yani.
Aslına bakarsanız erkeklerin en az beş yaş büyük olması gerekir deniyor kadının doğurganlığı nedeni ile yıpranması göz önüne alınarak. Fakat erkekler kadınlardan daha çabuk çöküyor. Bana kalırsa erkeklere yaşlanınca da bakabilecek güçte kalınması için kadının küçük olması isteniyor. Yoksa erkekte küçük olabilir nasıl olsa ilerde bakımlı bir kadın bu açığı katabiliyor.
bn 20yım 30 a kadar tamam derım ama en kucuk 24 olmalı kıı bna az gıbı gelıyo
Sen isi biliyorsun😆
Cevap
32Cevap
Tabikide var yaşın önemi, önemli olan akran ve kuşak farkı aslında. Yani demek istediğim aranızda 10 yaş fark olur ama tam kafa dengisinizdir birbiriniz için, ama 5 yaş farkı olur sen teklonoji çağı insanısındır o tam tersi gibisinden...
Üç-beş yaşı problem etmem.
İnsanların biyolojik yaşı da önemli. Bu özellikle bayanlarda, doğurganlık açısından daha önemli bir nokta.
Bir ilişkide en az yaş farkı 4 ve en fazla yaş farkı da 7 olmalı.. Net yani :D
En fazla 5 olmalı. Çünkü yaşlar ilerledikçe ilişkide problemler çıkıyor
5 ideal. Erkek çok büyük olunca kadını resmen taşımak zorunda kalıyor çünkü kadının kişiliği oturmamış olabiliyor. 5 iyi.
bence yaş farkı çok büyük etken özellikle ilerleyen ilişkilerde çok farklı sorunlar çıkartabilir en fazla 2 olmalı her iki taraf için söylüyorum
4 5 yas erkek büyük olabilir. Geç olgunlaşma hesabı
3, en fazla da 4 benim için. Büyük konuşmamak lazım ama
yaş farkı mevzusu olmalı mı ki neden takılıyorsunuz yaşa?
ben kendimden 7 yaş büyük bir kadınla çıkmıştım çok süperdi :)
ciddi iliskim hic olmadi. kendimden küçük hiç olmadi. hesap yapamadim şimdi 😄
erkek büyük olmalı ve en fazla 8 yaş olmalı bence
5 - 6 yaş olabilir en fazla. :)
en fazla 4 yaş olmalı... fazlası zarar
kız erkekten 3-5 yas küçük olabilir.
bence aşkın yaşı yoktur ya aşk bu :(
Erkek büyükse sorun yok :D
Yaş farkı önemli değildir , akıl yaşı önemlidir
En fazla 7 erkek büyük olmalı kesinlikle
Bizim aramızda 17 yaş var.. Aşkın yaşı yoktur.
En İyi Cevaplar