Sizce ilişkide yaş farkı kaç olmalı?

En az on en fazla 17 daha fazla değil birazcık yaş farkı olması lazım çok uçmamak şartıyla erkeğin kadından büyük olması kadının erkekten büyük olması önemli değil yaş farkı genel olarak çok iyi bir şey.
Bunlar tuhaf mevzular. Ben 21 yaşında 38lik bir hatunla 2 sene fckbuddy olduk. Güzeldi. Sonra ciddi birşeyler istedi ben de sadece bakire kızla evleneceğimi belirttim. Birkaç sene önce evlendi hala ara ara konuşuruz. Bu işin yaşı yok akıl yaşta değil baştadır. Muhtemelen 40 yaşımdayken 25lik aklı selim bir hatunla 2-3 sene çıkıp kafama yatarsa evleneceğim.
100 yaşına gelse bile çocuk gibi heyecanlı ilgi görünce ordan oraya yuvarlanan, ne yaptığını ne dediğini ve ne istediğini bilmeyenin yaşının ne önemi var Allah aşkına olgunluk dilde değil insanın içinde olan bir olgu yaş farkı değilde düşünce farkı olmamalı insanlar arasında yanlışa yanlış diyemeyenin olgunluk seviyesi tartışmadan uzaktır.
Yaş eşittir yıl eşittir dünyanın güneş etrafında bir tam tur dönmesi...
Astronominin veya coğrafyanın insan ilişkileri ile alakası nedir arkadaş?
Millet iyice mala bağladı.
İster 20 yaşındaki kızla birlikte olurum istersem 70 yaşındaki kadınla... Kime ne?
Gönüller ve uyum birse millete ne?
Cevap
36Cevap
Erkeğin ya da kadının olgunluğuna göre değişir.
Bana göre en uygun yaş farkı 5’tir
40 yaşına gelmiş koca koca adamlar var ergenden beter, 25 ine gelmeden olgun ve anlayışlı olan erkekler de var. Akıl yaşta değil başta kısacası. Yaş farkı ile çok da alakalı değil. Erkeklerin kadından kesinlikle daha olgun olması gerekir sadece bu konuda eminim. Duygularının esiri olmuş mantık dışı davranan 50 yaşına da gelse boş ve çekilmez.
İster istemez oluyor zaten.
Onun önüne gecemiyorsunuz.
Gerçi eskiden bütün sevgililerimle yaş farkı yoktu.
Şimdi heralde bulmam biraz zor.
Yaş 26 en son 40 yaşında flörtüm oldu gayette iyiydi anlaşıyorduk ve boş değildik birbirmize şu an nadir de olsa yazar bana
Uygunu 5 yaş. Hatta gözüme sempatik gelen bir yaş. Ama Max 8-9 a kadar da uyum ve sevgi varsa çıkılabilir.
28 -44 ideal benım için. Çoluk çocuk mu eğlendırecem bu yaşta
60 70 yaşında ile 25 30 yaşındaki birisi için bu oran azalır ya da kısalır
Bizler 4 5 yaş küçük olsak daha rahat bir iliski oluyor sanırım
İlişkide halbuki yaş farkı olmamalı ama sen ufacık bir çocuğa ya da ozaman herhalde olmaz. Yaşın reşit ise ve yaşı büyük birine tutulursan o değişir ozaman sana kalmış bir şey bu. Ailen ne der onuda sen çöz bir zahmet.
gelin bir yazılı olmayan kural koyalım. Herkes aynı gün doğumlularla çıksın. Şu sorudan kurtulalım artık
Yaşa değil fiziksel uyuma bakın 20 yaşında benden yaşlı bayanlar gördüm
Yaş farkını sevmiyorum yaşitimla birlikte olmak isterim olacaksam da.
Her iki tarafta resit ise sorun yok sence peki
Artık yaşın önemi kalmadı mesele tamamen kafa uyumu oldu o yüzden yaşın bir önemi yok
erkek buyuk olmali 2-3 yas cunku gec olgunlasiyolar
Kişiye bağlı ben kendimden küçüklere pek anlaşamam mesela. Şöyle arada 2-3 yaş olsa güzel olur.
Bilemedim ki şimdi amaa 5-6 yaş fark olması lazım herhalde
aklı ergen olmasında yaş önemli değil..
max on benim için.
En İyi Cevap