Kova Burcu erkekleri.. Kıskanç mısınızdır?
Kıskançsanız eğer sevgiliniz ne yaparsa kıskanırsınız mesela ?
Kıskançsanız eğer sevgiliniz ne yaparsa kıskanırsınız mesela ?
kiskanan madem seviyorsa neden kiskandigini z gibi sevemiyorsunuz cunku yalan cunku insanlarin soyle bir bahenesi vardir aslinda kiskanan sevmez cunku insanlar zaten baska birini sevmesinden korkuktuklari icin seviyolar cunku kimse kimseye karismaz ister kocan olsun insan ozgurdur ama dogru ben seveyim ben kiskanayim bu sevmek oluyor kiskanmayanda sevmiyor ne nedir dostum burclarl a kiskanc olunmaz her insan ozelligi farklidi r cunku burclarla olan sey degil
Çok karman çorman olmuş bu ya :/
Çok kıskancızdır ama bunu genelde içimizde yaşarız. Aniden bir yerde patlak verebiliriz de.
Kıskandığın zaman tepkin nasıl olur mesela?
Dedim ya tepki içseldir. Kendimizi kaybetmedikçe farketmeniz zordur. Ama dışsal tepkiyi sorarsan birinin kafasıyla asfaltta kıvılcım çıkarabiliriz. Giyilmemesi gereken elbiselerin yanabilir.
Yani patlama anı şöyle olur diyorsun.. birinin kafasıyla asfaltta kıvılcım çıkarabiliriz. ? Okadar mı kötü ya
Evet ki ben kız arkadaşıma laf atan kişinin kafasında kıvılcım çıkarma çalışması yaptım
kova burcu erkeğine yaklaşma :( ben kova burcu erkeği ile birlikteyim illallah dedim artık. evlenecek durumdayım ama çok zorlanıyorum
Neden ki ?
nedenler saymakla bitmiyo canım kadar çokki
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar