İlişkimiz henüz çok yeni. Güzel güzel konuşuyoduk. Birden sinirliyim sonra konuşalım, sana patlamıyım dedi. Noldu dedim bişey yok canım sonra konuşalım dedi. tamam dedim teşekkür ederim canım dedi yazmadım daha. Sevgiliniz size böyle bişey dese naparsınız ? Bana anlatmasını isterdim. Ama o anlatmayıp sonra konuşmayı tercih etti !! Sinirlendim doğrusu
Cevabın nedir?
+1 yılAslında 1 doğru bir yanlış davranış var burada. Doğru olan sinirini sana püskürtmemesi ilişkinizin zedelenmesinden korkması çok ince bir davranış. Lakin her haltı en yakın arkadaşına dahi anlatırken sana anlatmaması oldukça kaba bir davranış. İlişkiniz yeni olduğu için acemiliğine ver derim ama bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur.
23 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmamasına sinir oldum bende. Oysa ki herşeyini bana anlatmasını isterdim. Demek ki kendisine yakın görmüyo beni
- +1 yıl
Yani böyle bir durum var orta da. Daha ısınanamış herhalde sana.
Soran+1 yılEvet olabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim de başıma gelmişti bu sitede ve beni engelledi sonra ben de onu engellemiştim ama zaten engelleyecektim.. başına gelen biri olarak söylüyorum bayanlar sinirleniyor böyle bir durum olduğunda ve hemen engelliyor.. yanlış birşey de yapmadın haberin olsun sinirlenmekte haklısın
17 Yorumla
Soran+1 yılBana anlatmasını isterdim
- +1 yıl
ayrıca sana şunu söyleyim benim başıma gelen şey anlık oldu sınav sonuçlarım geldi ve evlilik hayalleri kurduğum kız elimin içinden kayıverdi ama bunda da hayır varmış demekki beni sevmemiş kendisi sevseydi engellemezdi..
Soran+1 yılAynen öyle. Herşeyin hayırlısı
Napıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım.- +1 yıl
üzülme ya güçlü ol sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
benim ki 23 yaşındaydı ama sen ondan daha olgunsun inan bana çünkü sen biraz duygusalsın ve acıma duygun var gaddar değilsin.. kıyaslamak istemiştim 23 yaşındaki bir bayan ile 21 yaşındaki bayanı:))
Soran+1 yılAnladım evet öyleyim
+1 yılCanım öncelikle iyi akşamlar, seninle ilgili değilmiş belliki, ailevi sorunları falan vardır, veya başka bir durum vardır. İliskiniz henüz yeni olduğu için paylaşmak ve seni üzmek kırmak istememiştir belki anlayış göster sınırı geçip sakinleşince mesaj atar zaten o zaman sorarsın :)
25 Yorumla
Soran+1 yılNapıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım.
- +1 yıl
Can'ı sıkkındir o soguk olabilir ama sen soğuk olma, yardımcı ol sıkıntısı neymiş sor yanında olduğunu hissettir yanlış yapıyorsun :)
Soran+1 yılBiriyle konuşuyo whatsappda. Son msjından beri hiç çıkmadan çevrimiçi duruyo.
- +1 yıl
Ona sorman daha doğru olur eger şüphe duyuyorsan kendine sıkıntı yapmadan ona sor
Soran+1 yılBakalım sonumuz nolcak
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Olabilir belki senle paylasamayacagi ailevi bir durumdur. Ailevi meseleleri yer geliyor yakin arkadaslarinla paylasamiyorsun. Iliskiniz yeni ise anlatmamasi cok normal once sana guvenmesi gerek. Boyle durumlarda anlayisli ve yapici ol ki guvenini kazanasin.. 😊
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni kendine yakın hissetmediğini düşündüm o yüzden moralim bozuldu biraz
Soran+1 yılEvet o gün konuştuk ama bugün pek konuşamadık. İlgilenmedi diye en son : bunu bir şekilde telafi edersin artık :) dedim. Tek tik kaldı
Soran+1 yılÜstüne düşmüyorum aksine biraz ilgisizim. Bu yüzden de kaçabilir :)
Soran+1 yıltamam hallederim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. -Neyin var bitanem
+sonra konuşalım mı
-nasıl istersen.. üstüne gelmicem ama ben burdayım tamam mı? :*
Bir yandan sevgi gösterip anlayışlı olurken diğer taraftan yanında olduğunu hissettirmeli..14 Yorumla
Soran+1 yılNoldu dediğimde bişey yok canım sonra konuşalım dedi tamam dedim. Yaklaşık yarım saat sonra ; Napıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım.
Soran+1 yılİlişkimiz yeni. Bende soğuk davrandım. Bu kez kendisi ilgili davranmaya başladı
Bence normal karsilamalisin hem yeniyiz diyosun anlatmasini beklememelisin bence ama belki sonrada anlaticak bence fazla kafaya takama ve yaninda ol 😊😊
115 Yorumla
Soran+1 yılYanında olmak için sebebini bilmek istedim. Napıyosun diye mesaj attı şimdi
Soran+1 yılNapıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım.
Soran+1 yılNapıyosun aşkım :* derdi
Soran+1 yılTamam msjına cevap vermedim. Sonra aşkım diye mesaj attı. Görmedim msjı, aradı meşgule attım. Whatsappa girdim efendim dedim. Niye hiç mesaj atmıyosun falan dedi. Soğuk konuşan birine mesaj atıp ne diyim dedim. Hıı şimdi de biri olduk öyle mi hanımefendi dedi. Birden fazla kişi misin? dedim. Bilmiyorum artık dedi. Her neyse ya dedim aynen aşkım dedi. Msjı görmedim uyudum. Sabah baktım son görülmesi 05:27 falandı. Bugün hiç mesaj atmadı bende atmadım.
- +1 yıl
Ya durumlar kortuye gidiyo gibi bence askm falan deyince biraz yumuşasan kirtarirsin ben her iliskide boyle kavgalar mutlaka olur ama bu iliski guclendirmez tam tersine zayiflatir ve disariya iter o saatte goruldugu gibi yani bisey yaptigindan deilde yinede riskli bence seviyosan gercekten simdi mesaj at tabi son karar senin
Soran+1 yılAz önce mesaj attım. O da benden mesaj bekliyomuş o yüzden yazmamış
Soran+1 yılDüzeltmeyi deniycem. Soğuk konuşursa dayanamam patlarım :)
Soran+1 yılİnş soğuk davranmaz :) bugün ilgilenemedi ya benimle. Az önce : bir şekilde telafi edersin artık bunu :) dedim
Soran+1 yılİyi geceler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumlarda böyle tepki verirsen bunaltırsın onu. Şahsen ben sinir olduğumda bana aynı tepkiyi verse ben bile bunalırım ne kadar sevsem de. Çünkü bazen insan sakinleşmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılKendisi mesaj attı sonra
- +1 yıl
oyle olur
Soran+1 yılSoğuk konuştum biraz. Sabah baktım son görülmesi 05:27 . Günaydın msjı bile atmadım
- +1 yıl
soguk konusma.. mesaji ondan bekle ama soguk konusma bu onu daha da sogutur
Soran+1 yılPeki. Girince mesaj atar umarım
Sevgilim ilk Zaman böyle yaptı bana beni kırmamak için
117 Yorumla
Soran+1 yılBeni kensisine yakın görmemesinden değil mi yani ?
- +1 yıl
Aynı biz.. neyin var diye sorma üstğne düşme. bak napıyosun demiş , soğukluğu sana değil kendi derdine. üzülme sinirli olunca erkekler köşeye çekilir bazen, siz yenisiniz en doğrusunu yapmış akıllı biri. bu soğukluk sana değil kendi derdine unutma, şu an herşeyini sana anlatamaz gğzel düşün tamam
Soran+1 yılNe yapmalıyım ?
Soran+1 yılO mesaj atmadan ben yazmamalıyım demi ?
Soran+1 yılAşkım diye mesaj attı. 00:57de. Görmedim daha
Soran+1 yılGörmedim msjı aradı meşgule attım. Whatsappa girdim efendim dedim. Niye hiç mesaj atmıyosun falan dedi. Soğuk konuşan birine mesaj atıp ne diyim dedim. Hıı şimdi de biri olduk öyle mi hanımefendi dedi. Birden fazla kişi misin ? dedim. Bilmiyorum artık dedi
Soran+1 yılHer neyse ya dedim peki dedi görmedim daha msjı. Ama bana yazmayıp hiç çıkmadan çevrimiçi duruyodu. Sinir etti beni ya
Soran+1 yılSordum yine anlatmadı. O yüzden böyleyim.
Soran+1 yılAşkım falan diyo. Neden soğuk davranıyosun dedi başım ağrıyo dedim. Öyle böyle konuştuk biraz. Son msjını görmedim uyucam şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılillaki seninle de bu konuyu konuşur ama durum daha tazedir, bir sakinleşmesi gerekiyordur. sinirlenecek bir şey yok bunda ne kendini üz ne de onu sık
11 Yorumla
Soran+1 yılBişey demedim zaten. Şimdi mesaj attı
+1 yılSenle alakasi yokmus bekle kendisi yazana kadar ustune gitme bence
14 Yorumla
Soran+1 yılAz önce yazdı
- +1 yıl
Neoldu canim anlatmak istermisin neyin var dersin... anlatmak istemiyorsa üsteleme birgun anlatma ihtiyaci duyacaktir icindeki birikimlerle nereye kadar dayanir ki sabirli olmaliyiz
- +1 yıl
Kisa konusmussunuz bir konu bulsaydin
+1 yılsadece başlığını okudum eskiden olsa üzülür kafama takardım şimdi sevgilim yok kendimi bişeye adadım eğerki olsaydı telefonu yüzüne kapatırım eminim aşkmı kalmış anasinnısatıym
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden suratına kapatırdın ki
- +1 yıl
nefret ediyom artık karı kızdan
Saygıyla karşılarım sakinleşene kadar belki de seni çok sevdiği için kırmaktan korktuğu için öyle söyledi
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya :( belki de beni kendisine yakın görmüyodur. mesaj attı az önce
+1 yılÜf klasik sıkıcı erkek mod! Salla bir şey olmaz bundan.. İlişki biter. Haberin ola.
19 Yorumla
Soran+1 yılBence de biter
- +1 yıl
Niye bunu diyorum biliyor musun?
İlk tanışan bir erkek, ne kadar sinirli olsa da karşıdakini kaybetmemek için bu tür davranışlara girmez. Eğer bu gece ona tepkini göstermezsen ikinci planda olduğunu anlamak ve yazarsa yazma. Onu beklemediğiniz bilsin. Gerekirse iki üç gün cevap verme. Bir daha o hareketi sana yapamaz. Biz kadınlar hoşlandığımız zaman kaybetme korkusuyla etrafında pervane olurken hata ediyoruz. Okey?
Soran+1 yılNapıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım. Kendisi yazmayana kadar yazmam artık
- +1 yıl
Saçma bir konuşma olmuş. Böyle iletişimsizlikte sizi bir yere götürmez. Sen yazma. O seninle ilgileniyorsa dönecektir. Sen de anında cevap verme ikinci kez yazmasını bekle. İlgilenen erkek ikinciyi de yazar. Sabret biraz.
Soran+1 yılYazmadım bekliyorum. Son msjından beri hiç çıkmadan çevrimiçi duruyo
- +1 yıl
Değer verme. Gerçekten tamam mı?
Şöyle düşün, eğer ben ilgilendiği kız olsaydım şu an arkadaşları yerine bana yazardı. Demelisin kendine. Kılıf uydurmak en kolayı. Ama sonu yine hüsrandır.
Soran+1 yılHaklısın. Bana değil, başkalarına anlatmayı tercih etti. Aşkım diye mesaj attı şimdi
- +1 yıl
Yazma kapat uyu, yarın cevap verirsin.
Soran+1 yılÖyle yapıcaktım aradı meşgule attım. Whatsappa girdim cevap verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe var ki bunda bende cok sinirli oldugumda yaparım
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bana anlatmasını isterdim
- +1 yıl
kızgınken ağzından kötü bir söz çıkarsa sen duyma diye böyle demiş..
sakinlesince sor anlatır
Soran+1 yılNapıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım. Son msjından beri hiç çıkmadan çevrimiçi duruyo
+1 yılsende sinirlenmişsin bak, sende sonra konuş o zaman
13 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı sonra. Biraz konuştuk soğuktum.
- +1 yıl
üzmeyelim birbirimizi, sevenler hep mutlu olsun
Soran+1 yılSevdiğine de pek emin değilim de neyse
Olur böyle şeyler. Üstüne gitme rahat bırak. Sonra konuşursunuz.
10 YorumlaTabikide dedigini yaparim peki der sakinlesmesini beklerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim sinirliyken konuşursam karşımdakini paramparça edebilecek bir adamım ben
14 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı ama soğuk konuşuyo. Napıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım.
- +1 yıl
demekki kafası çok bozuk elleşme hiç yarın güzel bir günaydın mesajı at düzelir bence.
Soran+1 yılO atmayana kadar atmam
- +1 yıl
O zaman keyfin bilir zaten sizin bu tripleriniz insanı nefret ettiriyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen onu dostlarıma söylüyorum. Ben sinirliyken dokunmayın bana yoksa sizde arada kaynarsınız diye.
Seni üzmemek için söylemiş, sende anlayışla karşılayıp yinede yanında olduğunu belli et yeter.01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı sonra. Napıyorsun dedi oturuyorum sen dedim bende dedi anladım dedim iyi dedi öyle dedim anladım dedi tamam dedim tamam dedi yazmadım daha. Soğuk olduğunu napıyosun demesinden de anladım. Tmm'dan sonra yazmadım. Görmedim msjı aradı meşgule attım. Whatsappa girdim efendim dedim. Niye hiç mesaj atmıyosun falan dedi. Soğuk konuşan birine mesaj atıp ne diyim dedim. Hıı şimdi de biri olduk öyle mi hanımefendi dedi. Birden fazla kişi misin? dedim. Bilmiyorum artık dedi. Her neyse ya dedim aynen aşkım dedi msjı görmedim uyudum. Sabah son görülmesi 05:27 falandı. Hiç mesaj atmadı bugün. Bende atmadım
Konusturana kadar zorluyorum ben :d
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyo mu peki
sonra konuşurduk veya olanlar olurdu
10 Yorumla
+1 yılAnlayış göstermek lazım üslubuna göre tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılsonra konuşurum
10 Yorumla Anlayış gösterirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra konusurum
10 Yorumla
+1 yılSonra konuşurum
10 YorumlaAnlayış göster
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesaj atmam
10 Yorumla
+1 yılOkey derim
10 Yorumla