Zaten kadının akıllısı erkeğin cep telefonunu kurcalayan değildir... Kadının akıllısı erkeğin cep telefonunu kurcalanmaya ihtiyaç duyulmayacak sessiz bir meta haline getirendir... Erkeğiyle beraber, onu kimselere yar etmemeyi düşünen her kadının nihai amacı , Sessiz modda değil , sessiz halde bulunan cep telefonudur 😉 değil mi?
Onu karıştıracağım şüpheyi ben de uyandırıyor ise, bunu kendisiyle konuşurum. Umarım ben yanlış düşünmüşümdür..
Eğer o benim telefonumu karıştırma gereği duyuyorsa ben o güveni verememişimdir, sorun ben de..
Henüz tanışmışken, Telefonunu masaya koyarken ekranı alta çevirenlere güvenmem..
Sevdiğim ya da eşim, istediği zaman telefonumu alabilir , kurcalamak amaçlı değil, normal olarak. Çünkü benim gözüm eşimden başkasını görmeyeceği için sorun yok :) Bırak benim baktığımı (asla), bana bakanı fururim :)
Kesinlikle öyle olmalı 👍. En nefret ettiğim konulardan biri bende hiç sevmiyorum telefon karıştırmayı, zaten şüphe uyandıracak birsey olmadigindan rahatım, telefonu her zman gözümün önünde.
Valla senin eski mesleği bildiğim için ( bir konuda dövüş sanatları bildiğin geçmişti ) , bence de şüphe uyandırmasın sevgili eşin. Yani onun sağlığı için bu çok önemli :D
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
"Sessiz modda değil, sessiz halde bulunan cep telefonu"
Bi' yerde daha okumuş ve çok hoşuma gitmişti. Güzel söz, bu konuda karşılıklı güvenin olması gerektiğini çok iyi özetliyor ve başka söze hacet kalmıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
Ben kurcalamam kurcalanmasınada mail vermem zaten. Herşeyim ortadadır. Tüm sosyal ağlara çok rahatlıkla erkek arkadaşımın yanında girerim. Telefon çalarsa onun yanında açar konuşurum sıkıntı olmaz yani. Ama benim onun telefonunu kurcalamımı gerektirecek kuşkuyu bende yaratırsa zaten direkt gizlide yapmam onun yanında gözünün içine BAKA BAKA kurcalarım :) :)
Karıstırırım tabı kı benden habersız oyun ındırıyor bana soylemeyı unutuyor sonra bı suru araba resmı cekıyor gostermeyı unutuyor sosyal hesaplarımız ıkımızınde yok ılgı alanımıza gırmıyor çünkü bekarken farklı evlıyken farklı oluyor ınsan
Aldatacak olsam dayım gibi aldatırdım. İki tane telefonu var birinden eşinin haberi bile yok. Diğerinden kadının kızın haberi bile yok. Evden çıkınca yüzüğü çıkartır vs... Çok profosyonel aldatıyor adam... Ama aldatmayacağım kadınla evlenirdim dayım gibi hataya düşmezdim.
güvenıyorsam nıe kurcalayım kı. ama bıselerden suphelenırsem bakarım. bı de can sıkıntısı merak fılan var. ama bakılmasında bı sorun olueturacak bıse yoktur bence.
İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı.
Öyle bir şüphem olacaksa, bir ilişkim olmaz zaten. Ya o güven bende olacakki böyle bir karıştırma işi aklıma bile gelmeyecek;ya da şüphem olacak, ama şüphem olmadan ilişki biter zaten.
Valla benim sevgilim ben uyurken karıştırıyor. Sonra birden dürtülerek uyandırılıyorum. Kim bu kız diye soruyor. Bende uyku sersemi eski sevgilim diye espri yapıyorum. Sonra ayıkla pirincin taşını.
İnternet & Teknoloji konusunda 773 cevap paylaştı.
Karıştırmaya gerek duymam, çünkü telefonuna gelen her sms, her konuşma kaydı ve her yazışmayı elde edeceğim için. Çünkü insanlara güvenmeyeyi yine siz öğrettiniz.
En İyi Cevaplar