Güncellemeler
+1 yıl
Bayan is arkadaşi da çok
Eşimin telefonuna baktığımda bir numara gördüm iş gereği aramış 30 sn bile sürmemiş ve sonra engel atmış söylediğimde neden attın engeli dye cebimde yanlışlıkla olmuş diyor sence kim hakli
Akçakizi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kurcalarım. Hem de öyle bir kurcalarım ki 😄 tabi o adamın gözüne gözüne de sokmam ama şöyle söyleyeyim turkcell uygulamasından arama kayıtlarına dökümanlarına kadar bakarım. Ben senin yerinde olsam mesela eşime bu konuda daha fazla bir şey demem ama o numarayı gizlice kaydeder, başka bir zaman ararım. Hemen kısacık bir “ayşecim merhaba. Filizden aldım numaranı “ derim. O kişi zaten “ ben şu kişi değilim, ben bu “ diyecek. “Pardon yanlış numara” der kapatırım. Maksat numaranın bir kadına mı erkeğe mi ait olduğunu anlamak. Kadınsa eşime gene çaktırmam ama bakmalarımı, eve geldiği saati, takıldığı yerleri vs daha çok inceler gidişata göre iyice bilgi toplar ona göre hamlemi yaparım. Şu an eşine ısrarla sorman, bir şey varsa da onun temizlemesine sana çaktırmamaya özen göstermesine sebep olur. Hiçbir şey yokmuş gibi davran ama gözün kulağın üstünde olsun
Zaten bayan o kişi
O numarayı sorgulatma sansın var mı birilerine? Kaç yaşında , sizin oturduğunuz yerde mi, sosyal medya hesapları, evli mi vs?
Maalesef ama profiline girdim var yine 30 yaslarinda
Eşin kaç yaşlarında yakın mı yaşları
Yok aramızda yarım saatlik yol masafesi var
Aynen yakın yaşları
Mesajdır fake hesaptır falan iyice kurcala sen. Müşteriyse ve aradaki ilişki gerçekten müşteri esnaf muhabbetiyle normal gene bir şey denmez pek ama engelleme ihtiyacı duyunca ben de süphelenirdim. Seninki uyurken turkcell vodafone uygulamasından falan telefon guncel dokumanına bak. Ne kadar konuşmuşlar, konuşma saatleri , dakikaları falan ne? Az çok anlarsın zaten. Normal bir müşteriyse her gün muhattap olmaz zaten
Anladım teşekkür ederim bu turcelde bakılıyor mu hemen dokunman
Evet evet uygulamaya giriyorsun. Fatura detayları kısmı var oraya giriyorsun. Son 6 ay yanlış hatırlamıyorsam çıkıyor. Güncel fatura diye gir, kesilmemiş bu güne kadar olanlar çıkıyor. Kalanlar kesilenler geçen ayların. Ama telefona kod geliyor. Sessize al telefonu, öyle bak. Turkcell şifresini bilmiyorsan da giriş kısmında altta şifremi unuttum var s yazıp 5555 e falan gönder diyor her hattın farklı. Kimisi 7000 diyor kimisi sifre yaz gönder diyor falan o değişiyor. Ordan ücretsiz gönderiyorsun direk şifre geliyor zaten giriyorsun. Bir daha da fatura detaylarından bakıyorsun. Olmazsa youtube da falan da videosu, fotoğrafları falan vardır internette nasıl nerden bakıldığına. Oralardan bak. Sms gönderdiyse tarihi saati, aramaların süreleri, hangi numara ve tarihi falan hepsi yazıyor orada. Ben ordan da bakıyorum çok. Güncel fatura dersen bu ayın, Temmuz vs falan hepsi çıkıyor son 6 ayın. Bir de yukarıda da arama kısmı oluyor. Doğrudan numarayı yazıp ordan da aratabilirsin. Öyle de çıkıyor. Benim eşim de müşteriyle çok diyalog halinde. Ordan hep bakarım. Hangi numarayla kaç dk konuşmuş, ne sıklıkla konuşmuş falan. Kontrol etmekte fayda var. Sessize al ama kod geliyor ona göre uyanmasın 😄 bir de arkadan gelen kodları silmeyi unutma 😄 karda yürü ama izin kalmasın 😏
Vaybe sen neymişsin kiz helal sana😀
Senle iş birliği yapalım arada nasıl iletişim kurabiliriz senle
Ahahah buralardayım genellikle ben😄
Bence şüpheli yaklaşma şu an da hiçbir şey olmamış gibi davran ama gözlerini üstünden ayırma farketmesin eğer bi sorun varsa ilerde tekrar açık verir
şüphelenirsem evet ama normalde de yapıması çok normaldi