Sevgilim Çok Güzel Ne Yapmam Lazım?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Ben İatanbulda oturuyorum ve 20 yaşındayım. Bir kızla şand eseri tanıştım. Ve de buluştuk falan kız çok güzel sarışın mavi gözlü 1.80 boylarında benimde boyum uygun kız çok güzel fakat ben yakışıklı falan diilim kızın o kadar çok kırığı varki kimseye bakmamış kimseyle ilişkiye girmemiş erkeklere güvenmiyormuş bende esprili kişilipe sahibim kızı baya güldürdüm falan kız bana bakmaz falan havasındayım ben esmerim siyah saçlı hafif kiloluyum bu durumdan rahatsızdım. Kızın topu topuna 2 sevgilisi olmuş 100 teklifin anca 2 si şimdi benle sevgili oldu kız gerçekten seviyor beni aşık bende ona çünkü sabah 30 cevapsız çağrıyla uyanıyorum. Annesiyle falan tanıştırdı beni kız çok ciddi benim rahatsız olduğum konu kız çok güzel fkat ben orta tip ne tipsiz ne yakışıklı ne yapmam lazım kız elini sallasa ellisi... Düşüncelerinizi bekliyorum ne yapmam lazım lütfennn vede eklemek istediğim konuda kız bana ben saf ve temiz erkek istiyorum diyor yani aşık olduğu yer bu Ne yapmalıyım?
Sevgilim Çok Güzel Ne Yapmam Lazım?