Sevgilim çok rahat ne yapmam lazım?

Selam arkadaşlar benim sevgilim çok rahat biri yani açıkçası güzel kardeşim desem yeredir benim gözümde. benim canımı sıkan çok şey yapıyor mesela onun bir arkadaşı var ve evli çocuğu var gece 1e kadar evlerinde oturuyor. ve aynı mahallede oldukları için benimki dışarı çıkmış demin karısı balkonda görmüş çağırdı eve şimdi hepsi oturuyor bu benim canımı sıkıyor çünkü geç saatlere kadar duruyor. Neyse bir olay daha hastanede çalıştığı bir kız var ve arkadaşı muhabbet sohbet bahsediyordu. 4 aydır arkadaşlar ve kız işten çıkmış ve benimki istek atmış kıza dedim niye böyle bişey yaptın dedi arkadaşım. Çok kavga ettik bu konu hakkında arkadaşım diyor başka bişey demiyor elime geçsin o telefon çıkartıcam. Neyse bir olay daha evli olan çift var ya işte bunlar cafeye gitmişlerdi bir gün ve karısı yanlız kalmasın diye çağırmış ve tam 7 saat cafede sahilin orada oturdular ve kavga ettiğimiz için çok yazışmıyorduk. Ve asla anlamıyor nerde yanlış yaptığını. Kızlarla çok iyi anlaşıyor arkadaşlarım diyor. Bana dedi ki seni hepsi tanıyor kılıfımda sen varsın ekranda. Resmini gösterdim seni tanıyorlar diyor. İstemiyorum yani ben yapmıyorsam ilişkiye saygım var onun da yapmasını istemiyorum. Ne doğru ne yanlış ayırtsın istiyorum ama yapmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Ve fazla kıskanç biri de değil bana çok güveniyor.

Sevgilim çok rahat ne yapmam lazım?