Erkek arkadasimin etkilenmesi ve guzel opustugumu dusunmesi icin.
Not: hic opusmedim
Not: hic opusmedim
Elini al kalçalarına götür ordan sonra çokta farketmez dikkati oraya kayar çok bir öneml teşkil etmez :D
Erkek arkadaşın nasıl öpüşüldüğünü biliyorsa ona sor
Nasil sorayim oyle seyler sorulurmu cok utanirim ben sadece bir bilgim yok burdan fikir almak istedim
Sorarsan öpüşürsün ikiniz de öğrenmiş olursunuz 😊
Zamanı gelince sevgilimle karsilikli ogreniriz insAllah :)
Oldugun gibi kalmalisin.
Not: hic öpüsmemelisin.
Olurda opusursek diye soruyorum evlenmeyi dusunuyoruz :)
Herkes düsünüyor ama maalsef "düsünceyle" birlikte atilan adimlardan sonra degisiyor. Düsünüyorsa beklesin bu kadar basit.
Tabikide biz zaten hadi opuselim demiyoruzda olduda opustuk. Yani 4 ay sonra evlenicez evlenincede bilmiyorum opusmeyi simdiden ogrenmek istiyorum.
Kendini 4 ay icin kücültme. Sen kendi kiymetini bilmedikten sonra baskasi neden bilsin. 4 ay sonrasininda bir garantisi yok. Ayrica "ögrenmemis olmani" sorun edecekse zaten evlenmesin senin gibi bir insanla.
O etmez ben sorun ederim. Ayrica burasi ogrenmek icin bir bilgin yoksa ya da akil vermeye geldiysen bosuna yorulma yani. Bu sitede ogrenmek ici sorular soruluyor.
Sitenin kurallarinda sadece ögretim amacli yorum yapilir diye birsey okumadim, sen okuduysan kopyalarsan sevinirim. Ben sana burada kötü anlamda akil vermeye calissam, seninle bu sekilde iyi niyetle yazismazdim. Ne diyim ozaman.. ne halin varsa gör, herkes gibi layigini bulman dilegiyle.. iyi aksamlar.
Öyle söylemezmisin lütfen, ben bilgi almak icin yazdım buraya o yuzden. Tesekkur ederim iyi niyetin icin ama ben ogrenmek istiyorum tesekkurler iyi aksamlar
Cevap
5Cevap
dudaklrını em :) ısır hosuna gider
İsır derken nasıl hafifce isirip birakmakmi
ellerini boynuna dola
Dokunuslar nasil olmali? Alt dudaginimi opmeliyim ust dudaginimi
Ilk opusmede okadar ileri gidemeyizde boynuna felanmi dokunmam lazim saclarinami
dizini penisine degdir
doğaçlama direk gir
Erkek bas bolgesinde nereye dokumulmasindan hoslanir
Kucağına atla
Kendini o ana bırak
Opusmeyi hic bilmiyorum ama
Ya bak taktikle hareket edersen heyecan yapar baya karıstırırsın
Ama hosuna gidecek seyleride ogrenmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar