İstemiyosun ama onuda kırmak istemiyosun nasıl anlatırsın bu durumda onu istemediğini :(
Hadi bunuda dinleyin
Hadi bunuda dinleyin
kim olduğuna bağlı şahsen ben 2 tane çocukluk arkadaşımı alıp dobra dobra hal ve tavırlarını beğenmediğimden dolayı istemeidğimi söyledim ama bu benim dobralığımdan kaynaklanıyo. ve erkeklerin anlayışından kaynaklanıyo. ama sen bir kıza dersen hal ve tavırlarını beğenmiyorum diye en iyi ihtimal birbirinize girersiniz en kötü ihtimal birbrinizi vurursunuz :))
Lisede bunu herhalde 20 defa yapmak zorunda kaldım. Geliyor senden hoşlanıyorum diyor ben de mahçup mahçup benim sevgilim var diyorum :) O zaman hem şahsi algılamıyorlar hem de kalpleri en az seviyede kırılıyor
Kırmazsan en ince yerinden kırılırsın unutma bazen kırmak gerek insanları
konuştu bizim atilla yine
Yaşadığın aşk tek taraflı olur perişan olursun yapma derim😉
vayy artiste bak hele sanki altın kaplama
@Ben_Efsaneyim ne alaka ağzına sıçmasınıda bilirim😉
oda senin poponu görür öyle yaparsan
@Ben_Efsaneyim ucuz espiriler😒
tamam heyecan istiyorsan takıl. ben takarım
@Ben_Efsaneyim hayal dünyada be😒
vay öyle deme ama. hastam çok doktorluğu bilmiyorum sadece
@Ben_Efsaneyim ayy sana hasta olanın beyninden ve düşünebildiginden şüphe ederim 😂😂😂
valla bende şüphe ederim. serseriye aşık olan kızdan ne beklenir.
Cevap
16Cevap
seni çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ama lütfen sende beni anlamalısın sana başka bir gözle bakmıyorum arkadaşım olarak gerçekten çok sevdiğim birisin lütfen öyle kal fazlasını veremem sana çok üzgünüm bunun için der konuyu kapatırım
Çook zor bişey, ne dersen ne kırılcak zaten, en başta hayalleri kırılcak zaten, kolay bir yolu. En geçerli olan dürüst ve samimi olmak, açık kapı bırakma ki umut beslemesin
imkansızdır.
yapılabilecek en iyi şey dürüst olmaktır. bu sayede kırılan kadının size öfke duymasını engellemiş olursunuz.
Bazen kibarca soylemek yetmiyor, kabalasmak zorunda kaliyosun ve suclu olan sen oluyosun. Bu hep boyle
"Benim sevdiğim başka biri var, kusura baka..." derim.
Kırmadan asla olmayacak. Umudunu kesmesini sağlayacak bir dil ve açıklamayla bitir işte
Sevgili oldığun kişiye sevmediğini nasıl söylicez anlatsana
sevgilim diye bişey yazmadım farkındaysan
Öyle bişey iddia etmedim zaten. Ben sana ayrı bir soru soruyorum
he senmi o durumdasın o daha zor çok daha zordur
kırmadan zaten reddetme olmuyor maalesef
Reddedemiyorum. Kırmak yerine sohbet ederim :/
istemiyorum yazma derim en fazla.
gözlerin sanki kal der gibi gibi 😀
beni neden red etmedin:((
Gönlümü bağladığım birisi var derim.
Elektrik alamadım dersin. Yeni moda :)
Kafasına topuklarını geçir annamazlar kibar olma