Eşim kuzenimden hoşlanıyor olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar 1yillik evliyim ve şu an hamileyim. Eşimin kuzenimden hoşlandığını düşünüyorum nedense kuzenim benden 8yas küçük kendisini çok severim ve kafa yapılarımız aynı olduğu için çok iyi anlaşırız. Esimle nisanliyken kuzenim ben eşim akşam birşeyler içmeye biryerlere gitmiştik eşinin kuzenimin yanında o gün hareketlerinin değiştiğini hissettim ondan so takı görüşmelerimizde esimin kuzenimle konuşurken hep tavırlarının değiştiğini düşünüyorum gözlemliyorum mesela birkeresinde kuzenimden konu açıldığında eşim sevgilisini merak etti hemen bakayım resmine falan dedi ben orda kavga çıkardım sanane diye kuzenim yanımızda değildi tabi.. onun dışında eşim ara ara kuzenimden konu acip neden hiç görüşmüyorsunuz falan diye soruyor sürekli iki gün önce akrabamıza giderken eşim yine arabada kuzenimi sordu neden görüşmüyorsunuz dedi ben dr işlerinin olduğunu söyledim aradan 30dakika geçince eşim bu sefer misafirliğe geldiğimiz yere istersen kuzenini dr cagir falan demeye başladı. Kuzenimle telefonda konustuk o da baska bir akrabasina gittigi icin gelemeyecegini soyledi esimin sanki gelemeyecegi icin caninin sikildigini hissettim. Cok sinirlendim ama eşimde inkar huyu olduğu için bu durumun üstüne gidemiyorum yani gitmiyorum çünkü inkar edecek biliyorum. Bu arada ikisini artık hiç biraraya getirmiyorum eşim bu durumun farkında ama o da fazla kurcalaamıyor benim tepkimi alacağı icin sizden yorumlarınızı bekliyorum eşim sizce kuzenimden mi hoşlanıyor
Eşim kuzenimden hoşlanıyor olabilir mi?