Eşimin yeğeni benden mi hoşlanıyor?

eşimle 4 yıldır evliyiz. iyi bir evliliğimiz var. son bir yıldır eşimin ablasının 18 yaşındaki oğlunun bana ilgi gösterdiğini düşünüyorum. benimle sürekli instagramda konuşmaya çalışıyor birkaç sefer beni restorana yemek yiyelim diye de çağırdı. acaba istemeden de olsa bir umut mu verdim diye düşünüyorum. eşim pazarları çalışmayınca beraber ablalarının evine misafirliğe gidiyoruz (iki ablası var aynı apartmanda alt üst kalıyorlar) biz gidince diğer ablası da üst kata geliyor eşimi görmek için. geçen yılki ziyaretimizde ablaları bizi uğurlarken yeğeni de ayağa kalkıp kapıya geldi boyu baya uzundu 190 üstüydü yanlış hatırlamıyorsam yanıma gelince küçücük kaldım yanında. ona ya senin yanında ufacık kaldım diye espri yapıp güldüm. sonra da sırtına sarıldım hatta yan yana dururken beraber fotoğrafımızı çektim. başka bir seferde eşimle eve dönerken karşılaştım kendisiyle, eşim ablasına sarılırken oda eve yeni geliyordu yanımızda geldi. ben gidip nasılsın diyip sarıldım yüzüme bir öpücük kondurdu bende onu öptüm filan başka bir zamanda yine kendisi saçma bir espri yapmıştı kimse gülmemişti ama ben üzülmesin diye güldüm ama bunları yaparken bir hoşlantım yoktu kardeşim gibi görüyordum kendisini acaba istemeden de olsa bir umut mu verdim sizce?

Eşimin yeğeni benden mi hoşlanıyor?