En iyi kankam benden hoşlanıyor! ne yapmalıyım?

Serviste çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. bazen beraber oturuyoruz. esprilerime çok güler. bende ona çok gülerim. böyle tontiş tatlı biri. çok sempatik. okadar çok seviyordumki kardeşim olarak. fakat son 2 hafta önce bu çocuk serviste küfür edince benden özür diledi. Böyle arkamda oturunca ayağı koltuğa geldi diye akşam mesaj attı işte kusura bakma yanlışlıkla oldu falan. ben ona kanka kardeşim falan yazıyorum konuşurken fakat o konuyu hemen geçiştiriyor. birgün okulda koltukta ben bir köşede o bir köşede oturuyordu. ortamızda küçük bir boşluk vardı. yakışıklı bir arkadaş ortamıza oturcaktı. servis arkadaşım yanıma geçti yakışıklıya gel kardeş bu yanıma otur dedi. Şimdide doğum günümde hediye almış kabul etmedim. bir şey söylicekmiş bir yerde konuşalım dedi hayır dedim falan yıl sonu söylerim yıl sonu herşeyi açıklarım gibi bişeyler dedi. bfn bu arkadaşla kanka olarak muhabbetimi yitirmek istemiyorum fakat benddn hoşlandığını öğrenince efsane soğudum. sizce ne yapmalıyım ( en yakın arkadaşından hoşlanıyorum sizce arkadaşına söylemiş midir şansım var mı onunla:D )
En iyi kankam benden hoşlanıyor! ne yapmalıyım?