Kanka diyorum ama çok seviyorum ne yapmalıyım?

Lütfen 1 - 2 kişi de olsa azıcık bir kaç cümle fikir söyleiyn. İlk başlarda kanka olduğum bir kıza aşık oldum sanırsam çok seviyorum her dakika konuşmak istiyorum bazen abarttığımı anlıyorum ve duruyorum ama onu çok kıskanıyorum ve sahipleniyorum. Bu biraz geçti gerçi çünkü konuştuğu var ve bunu ayrıntılı anlatıyor bu kadar iyi olup kanka olmak çok koyuyor gerçi sevgili olarak pek de iyi olacağımızı sanmıyorum hani derler ya arkadaş için fazla sevgili için az bir sevgi aynen öyle şuanda ve soğudum ama nedense çok seviyorum ve değer veriyorum o da öyle diyor ama kanka olarak görüyor yoksa konuşmazdı birisiyle sizce ne yapmalıyım çocukla çıkarsa moralim çok bozulacak. Her gece dilek tutup müzik dinleyip uyurduk sevgiliden tek farkımız çıkmıyorduk sınıfta yanıma oturduğunda sarılmak da istiyordum çok seviyordum ama dokunmaya kıyamıyordum şimdi ise başkasıyla olabilme olasılığını düşününce çıldırıyorum. Ona bakanı görünce gözünü oymak istiyorum ve oyuyorum da. Kafam karışık anlayacağınız. Sevgili olmak istiyor muyum bilmiyorum ama çok seviyoruz birbirimizi o kesin. Bu kanka olarak da olabilir ynalış anlamayın. Sevdiğimden de şüpheliyim. Ama çok değer verip sahipleniyorum. Buna eminim. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya hatta biz evlenme planı bile yaptık şakasına da olsa çok güzeldi gelecekte aile kurup nasıl yaşayacağımıxı konuşuyoruz bazen. İşte şunu yaparız şu olur onlar gelir düğün müziği şu olur falan. Ama bilemiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Olayın üstünden çok geçti ama güncelleme yapmak istedim. Açıldım kötü bitti sonu bağırdı falan bana, ağlayacak gibi oldu ben de bu şekilde davranmasını beklemediğimden tek kelime etmedim. Çok değişti bu olaydan sonra. Eskiden sevdiğim kişi değil gibiydi ya da bana öyle geldi. Aradan 4 ay geçti mesaj attı barıştık arkadaş olmak istedi olduk ama olamayacağımı anladım ve çok üzülsem de arkadaşlığımı bitirdiğimi söyledim. Yüzünü 7 aydır görmesem de hala seviyorum. Elden birşey gelmiyor ama.
Kanka diyorum ama çok seviyorum ne yapmalıyım?