Kankama aşık oldum sanırım ne yapmalıyım?

En yakın arkadaşıma daha doğrusu kankama aşık oldum sanırım. Yani onunlayken çok mutluyum o an bitsin istemiyorum o da bana yakın davranıyor ama iki taraf ta hassas bir dönemde ayrılık sonrası sendromu desek yeridir. Beraberken mutluyuz eğleniyoruz evet ama iki taraf ta emin değil sanırım hislerinden adım atan yok anlayacağınız. Ne yapacağımı şaşırdım bir ilişki olsa çıksak ortam müsait değil aynı okul ortamı falan, herkes kanka sanıyorduk ne oldunuz demez mi allah aşkına. İnsanları umursamasak bir kenara atsak bile hiçbir durum uymuyor ki bize. Bizli yazıyorum da ortada da düzgün bir şey yok ki. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum onu düşünüyorum sürekli aklımda konuşurken de mutluyum aslında ama bir yardım edin lütfen ne yapmalıyım? Salağa yatsam olur mu ki yani yoksa başka bir çarem yok gibi aklımdan çıkmıyo o ayrı mesele, o da bir şeyler hissediyor mu tam olarak bilemesek te insan anlar ya hani bence o da boş değil. Şimdi ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım o nasıl davranırsa o şekilde karşılık mı vereyim yoksa onun davranışlarını beklemeden kendim mi bir adım atmalıyım? Kafam karışık fazlasıyla, cevaplarınızı bekliyorum
Kankama aşık oldum sanırım ne yapmalıyım?