Samimi olduğum bir kız arkadaşa açıldım ve inanamadı ve :/ ?

samimi olduğum bir kız arkadaşa açıldım ve inanamadı ve çok şaşırdı ve ben sana arkadaş olarak yakın hissediyorum dedi o anlamda bişi hissetmiyorum diyip herşeyden engelledi vatsaptan engellememiş ben de tamam çok uzun süre görüşmeyelim ama beni hayatından silme dedim kabul etmedi o kadar zoruma gitti ki ağladım gün boyunca neyise aradan 2 ay geçti ve ortak arkadaşım onun en yakın arkadaşlarından birisi hergün sayfana bakıyor diyor birkaç kere de seni merak edip sordu diyor sizce arkadaşlar ileri de mesaj atar mı
Güncellemeler
+1 yıl
samimi olduğum bir kız arkadaşa açıldım ve inanamadı ve çok şaşırdı ve ben sana arkadaş olarak yakın hissediyorum dedi o anlamda bişi hissetmiyorum diyip herşeyden engelledi vatsaptan engellememiş ben de tamam çok uzun süre görüşmeyelim ama beni hayatından silme dedim kabul etmedi o kadar zoruma gitti ki ağladım gün boyunca neyise aradan 2 ay geçti ve ortak arkadaşım onun en yakın arkadaşlarından birisi hergün sayfana bakıyor diyor birkaç kere de seni merak edip sordu diyor sizce arkadaşlar iler
Samimi olduğum bir kız arkadaşa açıldım ve inanamadı ve :/ ?