Eski sevgilisinden ayrılmıştı aşk acısı çekiyordu uzun aradan sonra bana yazdı artık öyle bir şey yokmuş konuşmamız konusunda engel de yokmuş demek eski sevgilimi unuttum diyorsun buna inanmak zor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Top gibi sekmis sana yani boşta kalmış koşarak sana gelmiş yüz verme
Yok yine de tam da geldim demiyor kız. Artık konuşmamız konusunda bir engel yokmuş ben hoş cocukmusum ama o enerji yokmuş aramızda. Garip olan şu arkadaşca da yaklaşmıyormuş ne anlasam bilemedim
Seni her halükarda yine yedekte tutuyor o zaman hani sana gelmeyim ama benden de gitme diye
Ben konuşmayı kestim zaten takipten çıktım ama yine de bir sorayim dedim tam amacı ne diye. Bir de şunları demişti bir şeyler zamanla olur ama hani konuşursak sonra sana olmadı dersem zamanını çalmış olurum. Yani ben hala daha kafası eski sevgiliainde gibi geliyor ya
6 ay geçti bu arada o konuşmamız üzerinden
Ohoooo sal asko sal
Yok bu bana yazması 2 hafta önce. Zamanında eski sevgilimi özlüyorum diye beni reddetmesi üzerinden 6 ay geçti.
Hiç bir şey hissetmediği halde yedekte tutmak diye bir şey var mı?
@Lindorinand evet abi neden olmasın. Hâli hazırda senden hoşlanan birisi var diyelim yapabilirsin bunu üzücü ama gerçek. He gel gelelim hissetmese de beğenisi olabilir gibi duruyor. Görüntü olarak begeniyordur ama bir şey hissetmiyordur o zaman yedekte tutar mesela
İşte onu soruyorum. Tamamen bir şey hissetmediği halde yedekte tutacak kadar muhatap olması mümkün mü bir kadının.
@Lindorinand kanka bu sorunu tam anlamadım ama sen şey mi düşünüyorsun muhattap ise bir şeyler hissediyor diye mi. Bak şöyle bir şey var o kadar muhattap olmaz ama arayı sicak tutar bence. Konuşur mesela buluşmaz buluşsa da sen olayı ilerletmek istesen ilerlemez. Böyle şeyler yedek olduğunu gösterir. Bu kız da bana nasıl davranmış bak arayı sıcak da tutmadı aslında o yüzden ben çözemiyorum zaten 5 6 ay sonra yazdı bir şey olmamış gibi ama cevapları mesajları yine kapalı tam ne istediğini bilmiyor bu da bence bir yedeklik göstergesi olur.
Yedekte tutuyorsa bence şansın vardır. Ama ben bunun cevabını bir kadından duymak istedim.
@Lindorinand sen üsttekine sormuştun anladım. Şansın olması da iyi bir sey değil kanka birinin önceliği değilsen hadi ordan olup gitmek gerekir. Bazen bunu yapamiyorsun işte
Soran, şansının olmasının iyi bir şey olup olmadığı kişiden kişiye değişir bence :) Öncelik olabilirsin. Gerek var mı kısmı ayrı soru.
@Lindorinand yedekler arasında öncelik olabilirsin evet ama o kadar fazlası çok zor. Aklınca başka biri varsa muhtemelen sonunda aklina yine o gelecek
Bilemiyorum. Kadınları da dinlesek bu konuda iyi olabilir.
@Lindorinand genel soru açsana kadınlara özel orada sor illa cevap veren olur
Soran, mantıklı. Teşekkürler.
Hiç bir şey anlamadım ne
Ya zamanında reddetti bu kiz beni unutamadığı eski sevgilisi var diye ben de yoluma baktım üstünden aylar geçti yazmış bana işte ne değişti dedim o zaman hayatımda biri vardı konuşmamız doğru değildi şimdi konuşmamizda bir yanlış yok dedi
Yara bandı oldun desene geri püskürt yolla gurur varsa sende
Olmadım ki zaten takipten falan çıktım. Ama bilmiyorum benim kafami karıştıran şu beni yarabandi yapmak istese niye 6 ay önce ilk geldiğim zaman yapmadi acaba da şimdi böyle yapıyor garip
6 ay önce başkası var aklında ondan umudu kesmiş sana kalmış
Evet doğru ama işte yine mi yarabandi acaba ben de hiç istemem kim ister ki hala aklinda o varsa cidden çok kötü olur zaten.
Sen istiyor musun onu
Ya şöyle aslında kötü duruma düşmüş hissediyorum. Şunu da diyim sana evet istiyorum ama hicbir şekilde ona karşı gurursuz bir şey yapmadım. Bana onu dedi 6 ay yazmadım kendisi geldi yazdı görüyordum yüzüne bakmıyordum kendisi beklenti ile bakıyor gibiyken. Çünkü gurur daha önemli bence. Ama evet aklımda o var kalbimde de
Gurur derken şunu demek istedim red etmiş ya seni zoruna gitmiştir
Bence kabul edersin bahane arıyor gibisin ama sonu olmaz yine de dene
Yani evet tabi olabilir. Ama o bana tam da gelmedi ki kabul edeceğim bir şey yok.
Konuşalım artk boşum rahatım demiş ya daha ne olsun
Aslında öyle değil başta bunu söyledi sonra baya hoş çocuksun seninle konuşmak güzel ama o enerji var mı aramizda bilmiyorum falan dedi. Bir şeyler olursa zamanla olur ama olmazsa da zamanini çalmış olmak istemem falan dedi. Öyle işte
Zamanı çalmak nedir ya bu kalp işi belli olmaz ki onun seni zamanla sevmesini bekle dur
İste anlamıyorum yani istiyor mu istemiyor mu böyle kapalı açıklamalar yapıyor.
Ya senin ne istediğin önemli olan o dener olursa olur olmasa sana da basar tekme
Doğru evet. Sence ne bu kızın tam olarak benden beklentisi? Hani insan nasıl desem bir şeyler için denemek için de heves lazım bende heves bırakmiyor ki hem yazıyor kendini hatırlatıyor hem de ya bilemiyoruma getiriyor. Ee bilmiyorsan niye yazıyorsun?
Az da olsa hoslanti var sana karşı
kendimden biliyorum öyledir sevgilisini çabuk unutmak için olabilir sevgilisi terk ettiyse ona olan öfkeyle olur sana yaklaşımı vs burada senin iyice bağlanıp bırakırsa daha çok üzülürsün ihtimali de var o zaman da hayat olmaz yaşayıp gör
Aklında başka biri olan başkasından zaten hoşlanmasın bir zahmet ama işte beni kullanıyor gibi geliyor böyle dediğin gibi olunca da sevgilisini unutmak için biriyim sadece belki de.
Asla inanma bana kalırsa
ne kadar geçti
6 ay
e normal?
Yarabandi o yüzden yapma amacı yok diye düşünüyorum. Bana şey dedi bir de bir şeyler zamanla olur ama senin zamanını da çalmak istemem falan filan. Anlamadım tam ama istegini
Yalan söylüyor