Kocam başka bir kadınla yatakta fotoğraf attı ne yapmalıyım, EİG seçicem?

Arkadaşlar eski eşim. Özetleyim 20 yaşındayım eski eşim ilk sevdiğim her anlamda İlkim 18 yaşında okulumu bile bıraktım kaçtım onunla bana hep evlenenin falan derdi en sonunda ikna etti. Annesi beni istemiyordu istiyo diye de kandırdı 2 ay boyunca annesinin yaptıklarından artık birbirimizden soğuduk annesi varken bana içeri gt diyodu annesi gidince gel beraber vakit geçirelim. Ailesiyle yaşıyoduk çünkü eşim çalışmıyordu (ailesi baya zengin sadece istnbulda 2 tane apartmanları 5 6 tane dükkanları falan var ) baba parası yiyor yani. O yüzden ayrı eve de çıkmıyoduk. Yani en Son annesi büyük bir kavga çıkardı al karını kayınbabana git istemiyorum sizi dedi eşimle ayrıldık. Bana sahip çıkmadı. aileler arasında kavgalar falan. 2 sene oldu sonradan pişman oldu 2 senedir peşimde koşuyor. Aradı bir kaç lere yalvarıyor barışalım evlenelim 2 katlı ev aldım biz üst katta oturucaz söz falan. Whatsapp dan falan göndermeler yağıyor her yazdığıma en Son bir kavga ettik ona evlenicem ben falan dedim bana bir kadınla yatakta resmini attı bundan sonra kadınlar benim için bu evlilikten soğutun ya beni dedi 1 ay geçti yine bana göndermeler yapmaya başladı. Benim sorum şu beni sevmiyorsa neden 2 senedir barışmak istiyo zengin ve yakışıklı birini bulabilir. Beni seviyorsa neden bana sahip çıkmadı
Kocam başka bir kadınla yatakta fotoğraf attı ne yapmalıyım, EİG seçicem?