Evli sevgilim karısıyla fotoğraf paylaşmış ne yapacağım?

20 yaşındayım. İç mimarlık okuyorum. Sevgilim 42 yaşında evli ve tane erkek çocuğu var. Karısına yalan söyleyip sürekli bana geliyor. Ev tutuyor iş gezisi diyip 3 4 gün beraberr kalıyoruz. Boşanıcam diyor. Dün Instagramdan karısının doğumgününü kutlamış canım eşime hediye aldım yazmış kafayı yiyorum. Çok sinirliyim ona telefon açtım ben senin gönül eglencen değilim ya karından boşan ya da bu iş burada bitsin dedim. O da bana aşkım saçmalama ben sensiz yapamam nerdesin çabuk söyle geliyorum dedi. Evime geldi. Biz annemle aynı apartmanda oturuyoruz ama hanelerimiz farklı ben tek yaşıyorum. Annem evli adamla olduğumu bilmiyor. Annem babam ayrı benim. Evime geldi. Bende annem duyucak gorucek çık çabuk evimden dedim. Dudagima yapıştı bensiz yasayamazsin sen dedi. Bende boşan su kadından tahammül edemiyorum artık diyince o da bak dün karım ısrar etti o fotoğrafları at diye bende attım dedi bende senden nefret ediyorum artık hayatımı mahvettin defol bı sure görüsmeyelim dedim şu an telefonlarını açmıyorum beni yüz kere arıyor ama bir yandan onu çok seviyorum ne yapicam?
Evli sevgilim karısıyla fotoğraf paylaşmış ne yapacağım?