Eskisi gibi olmayan sevgili?

Hani diyoruz ya kızlar hep sevilmek ister, hep bişeyler duymak ister diye. Biz aşkım canım gibi konuşmuyoruz ama birbirimizi çok seviyoruz, aileler biliyor vs. şu an derslerden dolayı çok fazla konuşamıyoruz zaten.
Sıkıntı şurda. İnsan sevildiğini hissetmek istiyor. Kıskanılmak istiyor. Ben çok duygusal biriyim, ağlayan birini görünce, biri üzülünce bile hemen ağlayabiliyorum. Bu sefer ağlamam üzülmem bişey ifade etmiyor. "O zaten çok duygusal, ağlasa ne olacak" gibi yani.
Bu ve buna benzer şeyler. Ben biraz sevgisini göstersin istiyorum. Sanki denizin içinde suya hasret balık gibiyim.. Önceden hasta olsam kıyamet kopardı, şimdi bir geçmiş olsun ile bitiyor. Anlatsam anlamayacak gibime geliyor, konuşmadan anlatmadan nasıl tekrar ilgili olmasını sağlayabilirim?
Eskisi gibi olmayan sevgili?
Cevapla