Kopamayan eski sevgili?

3. sorum ve 3ü de aynı kişi için merak ederseniz okuyabilirsiniz diğerlerini de. Aşk ilişkisiydi ama ara verme kararı aldık (ikimiz karşılıklı) tabi bana şok oldu onun teklifi baslatması ama bende zaten hayır benden ayrılma falan demedim tamamdedim. ertesi gün hosuma gitmeyecek bir hareketini gördüm ve konusmauo tamamen kesmek istedigimi anlatan bir mesaj yazdım. onun üstüne daha yazmaz sanmıstım ama dün de yani 3. gunumuzde benim kiminle dısaru çıktığımı bilmediğinden tabiri caizse kudurmuş. bana mesaj yazmıs ben gormedim. en son da seni her yerden cıkardım numaramı sil ve “.” koymuş. gulerek yanımdaki kız arkadasımla ona video attım. sonradan yaptıgının yanlıs oldugunu anlayacak ki neden onla oldugunu soylemiyosun falan yaptı kızacak bir sey olmadıgını gordu.3gunde baskasıyla buluscak değilim zaten. her yerden de cıkarmamıstı tiktoktan duruyordu ve hala duruyor. tiktoka da gondermeli sarkılı bi foto paylastı”en son aska dustugumde mapustaydım ozamandan beri cıkmıyorum” gibi bir seydi sanırım. oyuna cevirdik resmen ve ben bunu istemiyorum. seviyosa sevdigini soylesin. bana zaten illaki yazıcak benimle kesemez muhabbetini diye duaunuyorum. ama ne zaman ne olacak merak icindeyim hala. yorumlarınızı bekliyorum sizce bizim sonumuz nedir? ve ne yapmaya calısıyor. ben sessiz kaldım diye kıymetimi anladı herhalde (ilkkez ayrıldık ve sessiz kaldım)
Kopamayan eski sevgili?