Yuvamı kurtarmam için yardım edin lütfen?

Eşimle bir konuda tartısmamız büyüdü ve ıkımızın de zıt davranmasıyla orta yolu bulamadık ve bende o da söylediklerimizden alındık ben evden gittim ayrılık kararı alarak konu cok saçmaydı birikimimizi sacma bir şeyde kullanmak istedi bende izin vermedim olay büyüdü ve ağır sözler söyledik ikimizde ikimiz arasında da cözülebilirdi ama inat işte. İlk defa böyle uzadı biizm tartısmamız birde cok koymus ona sözlerim. henüz 5 aylık evliyiz biz. ve ben yalvar yakar 25 gün sonra geri geldim 10 gundur evimdeyim. Eşim bana karşı soğuk davranıyor ben hiç bişey yasanmamış gibi eskisi gibiyim. O içimden gelerek yapmıyorum eskisi gibi olamam sen beni rezil ettin diyo evden giderek onun ailesine felan dedim gidiyorum ben dedim. Bunları önüme sunuyor şuanda. Birlikte olduk bu sürecte ama tahrik ettin beni diyor affettim sanma diyor. Sevgisi ise ilk günki gibi olmadığını ama sevdiğini söyledi. Zamana bırakalım olursa olur zaten diyor. Sevgiyle yürümüyor diyor. öpüyorum mesela yüzünden öptürüyor sarılıyorum yine karşılık vermiyor şakayla karısık insan karşılık verir diyince tatlı tatlı gülüyor sadece. Eskiye nazaran tamam daha iyiyiz en azından konuşuyoruz. Ama ben ne yapabilirim? Eskisi gibi olmak istiyorum böyle çok uzak bana
Yuvamı kurtarmam için yardım edin lütfen?