Kızsal davranış sergileyen konuşması kadınsal (kırıtan) her erkek , gay midir?
Dışardan maço (erkeksi) görünen gay olamaz mı?
Dışardan maço (erkeksi) görünen gay olamaz mı?
yetişme tarzı ile de alakalı olabilir ille eş cinsel olmaları beklenmez :) tam olarak söylediğin gibilerden de eş cinsel çıkıyor. turizm sektöründe çalışan birisi olarak çok kez karşılaşmışlığım var
Hiç gay arkadaşım olmadı. Bilemiyorum :D
Olabilir. İnsanların konuşma tarzından hareketlerinden nasıl biri olduğunu tam anlamıyla anlayamazsın.
Genelde oyleler, ben hic maco gibi olanini gormedim
Cevap
13Cevap
Kadının tek hep kılıbık erkeklerden bıkmış. Bir gün yolda yürürken sert mizaçlı kalın omuzlu kaslı bıyıklı bir babayiğit görmüş. Yanına gidip işte erkek bu demiş. Adam da etrafına bakıp ayol nerde şekerim demiş (:
☺️☺️
Evet askooo
Ben düşündüğümü söyleyim sonuçta gaylerin de cinsel yaşantısı var ve bu ilişkide de taraflar var kırıtan erkek bayanı maço ama gay olan arkadaşımızda erkek rolünü üstlenir bence.
Ozguven kuskom yaa
Yoksa ilgi duyduğun erkek öyle mi?
Eğer öyle ise uzak dur.
Gay olmasa bile
etkisiz elemandır :)
İlgim vardı😒
Evlendi öyle olmasına rağmen kız onunla evlenmeyi kabul etti
Üzülmedim değil 😔
Bacı kardeş geçinirler ne mutlu onlara :)
değildir kibar olmaya calısıyodur hemen herkese gay demeyın
hepsi gaydir diyemicem cunku efemine davranan erkekler de olabiliyor.. gay daha cok hemcinse yonelmedir
Bizim burdada narin narin konusan biri var aacaba top mu cok merak ediyorum :)
Ben öyle erkekleri seviyorum neden kizlara zarar vermeyecek tek insan onlardir kizlarla cok iyi kanka olurlar sirdas olurlar yan gözle bakmazlar☺️☺️😊😊😊
benim aslında hiç umrumda değilde eleman ama kız kardeşine aşık oldum kızı da görsen sert biraz diyorum bir terslk var :) :) ya cocuk kız gibi hareketler kıvırtarak konuşuyoo ağzının üstüne yapıştırasım geliyo da kardeşi var arada :) :) :) bazen diyorum uzak dur olm çocuklarımın utanacakları dayısı olmasın :)
Ahha yok ya geneli zarasız oluyor iyi kalpli yani tanıdığım öyle biri melek gibi
:) :) aslinda banane de iste kardesi ya kafm karsti :)
Olabilir. Gizli gayları duymuştum.
Yoo ne ağır abiler var eşcinsel
Dışarıdan maço görünen gay de olabilir.
Hayır değildir. Bir sürü maço gay var.
ben erkeksiyim ama pasif gayım yani kimene :D
Yok estagfirullah karışmak değil
Nonos noson takiliyosa gaydir
Kesin değildir
Değil mi
erkek bedenine hapsolmuş kadınlar görüyorum..
Yani olanı
pnedir
Net..
Evet
evet
İ*ne olur anca
saçma! bu kararı neye dayanarak veriyorsun acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar