Tiple gram alakası yoktur. Tipi kız gibi olur heteroseksüel olur. Çok erkeksi olur ama gay olur. Tavırlarla da kısmen ilgili. Tavırlarında feminenlik varsa gay ya da bisekslik oluyor genelde ama tavırları çok erkeksi olsa da gene gay olabilir kişi. Esas olan kişinin şahsi beyanıdır. Değilim diyorsa ne kadar kadınsı olursa olsun değildir. Sadece ön yargı.
Öyledir diyenin algısını mikeyim, sırf sakalımız yok babyface yüzümüz var diye gay damgası vuran insan hayatsız bir yıkıktır, ayrıca kültürsüzdür ve zekasızdır. Sakallı kara kuru biri olunca mı erkek olunuyor sadece.
Ciddi ciddi evet diyenler var mk, mikeyim ben böyle toplumu nasıl bir sal*k toplumda yaşıyoruz mk sırf sakal yok diye gay olarak görüyorlar tanrım bu kadar zekasız yapmasın kimseyi.
Tipi feminense değildir, ama davranışları feminense, kadına özenti veya gay tabiri de olabilir... Feminensi davranmayan veya görünmeyen gay da gördüm, tersini de gördüm...
Belli edilip edilmemesi söz konusu olan bir durum olmadığı için insanların belli edip etmediği konusunda bir fikir beyan edemezsiniz. Kişilerin şahsi beyanı ve birlikte oldukları kişileri esas alarak konuştuğumuza göre gay değiller.
Gay biri belli etmeyince gay olmaktan çıkmıyor ne kadar saçma ve boş bir yorum. Tarkan da gaydi valla adam evlendi ikinci çocuğu yapıyor ilişki durumlarına bakarak bu çıkarımı yapman da en az yorumun kadar saçma.
Kurduğunuz cümlelerle kendinizi ifade etme becerinizin bayağılığı ve düşüklüğünden ötürü sizi ciddiye bile almıyorum, seviyemi düşürmemek adına da sizi engelliyorum ve önyargılarınız doğrultusunda peşin hükümler verdiğiniz değersiz hayatınızda; minik, parlak ve pürüzsüz beyninizin yerine uygun donör bulup nakil gerçekleştirmeniz ümidiyle başarılarınızın devamını diliyorum.
En İyi Cevaplar