Düğüne 10 gün kala ayrılmak, aileme nasıl söyleyebilirim.?

Dugune 10 gun kaldi ve ben ayrilmak istiyorum ama cok utaniyorum bunu aileme soylemeye. bizi ailelerimiz tanistirdi.1.5 yildir nisanliyiz. simdiye kadar ondan bana karsi kotu bir gormedim ailesinin bana karsi olan tavirlarini da hep bu yuzden gormezden geldim. ama artik kendisinin de degismesiyle dayanilmaz hal aldi. ailesi evlenince ayri oturmamiza izin vermedi. ben de birlikde oturmaya tamam demem. hic olmazsa odanin rengini falan degiselim dedim ona da izin vermedi annesi. tamam o zaman yatak odasini salon salonu yatak odasi yapalim dedim yine annesi istedigi gibi yerlestirdi esyalari. her seyimi kendi istedikleri gibi yapdilar. ve dugun yaklastikca nisanlimda degisti sanki evleniyormusuz diye bana her istedigi yapabilirmis gbi oldu. ne arkadaslarimla gorusduruyor nede bir yere gitmeme izin var. mobilyalar giderken ben magaayi arayip numaralarini verdim esyalarin gitmesi icin bena sen hic bir adami arayamazsin dedi bunun icin kavga etdi el aleme neden ariyorsun dige.2 gun bunun icin agladim ben. kendimi asaglanmis gibi hiss ediyorum. bana hic mi guveni yok? onumuzdeki ayin 8i dugun. ama ben boyle bir hayati yasamak istemiyorum. ne yapacagimi bilemiyorum
Düğüne 10 gün kala ayrılmak, aileme nasıl söyleyebilirim.?