Yani bir sürü olayı var ve insandan insana değişiyor. Bende ki durumlar böyle genelde hoşlanmada başlıyor, ileriye gittikçe artıyor :) Bir kaç örnek vermem gerekirse:
- Sabah kalkınca: "Telefon, nerede bu ya! aha gördüm oh yaaaa mesaj gelmiş mi bakayım hemen.
- Gün içinde: "Şimdi ben mi mesaj atsam yoksa beklesem mi ki ya da arasam mı ya? :( Ama sevmediğim bir hareketi oldu ya 1-2 saat önce bekleyim o atsın, hem seviyorsa atar bence ya. Atar mı ki? Atar atar niye atmasın. Valla atar ya, biraz daha bekle. :D
- Görüşüp en basitinden parfüm kokusunu aldığımda, katiyen unutmam ve gün içinde sürekli burnuma gelir o koku.
- Aynı yerde bulunursak ayrılmam peşinden, hani annesinin peşine takılan çocuklar olur ya :D
- Aynı şehirdeysek mesaj atarım: "Ee bugün kaçta görüşüyoruz?"
- Gözlerinin içine bakmaktan, ellerini tutmaktan kendimi pek alıkoyamam.
Daha bir çok örnek verilebilecek olsa da "aşk" dediğimiz kısım karşılık bulduğunda güçlenen ve en üst seviyeye çıkan bir şeydir benim için. Hoşlantı ise ayrı bir durumdur. Ben kolay aşık olmam mesela ama oldum mu da işte duygularımı çok yoğun yaşarım. Bu 24 saat birlikte olalım, mesajlaşalım falan değildir tabiki. Hepimiz büyüdük ve zamanımız olmayabiliyor bu kadar. Ama bir insan karşıdakine onun önemini 15 dakikada bile hissettirebilir, ona duyduğu sevgiyi saygıyı gösterebilir, kimse kusura bakmasın ama bir insan gün içinde özellikle çalışmıyorsa 1-2 kere bile mesaj atmıyorsa, ondan beklentiye girmeyin, ben istisnaları ayrı tutuyorum fakat bana göre bu bir gerçektir :)
Böyle şeyler olduktan sonra da zaten iki tarafta birbirinin hayatına engel olmayacak şekilde ve "birlikte" olarak yaşamaya devam edebilirler. Dürüstlük, anlayış ve saygı ikili ilişkide temelleri oluşturur İkili ilişkide olmayı isteyen bir insan zaten sevgi duymalıdır o yüzden onu katmadım bile :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlunca hissedersin zaten farklı bişey asdf
411 Yorumla- +1 yıl
Hissediyorum ama acabalarim var
- +1 yıl
Yani daha once o kadar yogun yasamadim bu bir baska
- +1 yıl
Bazen anlık yoğun hoslantıda olabiliyor ayırt etmek lazım. Bekle zamanla anlarsın zaten bunuda, o ilk hislerin kalmıyor
- +1 yıl
Zaman.. Peki :)
- +1 yıl
Aslında senin için güzel bir bakıma ilhamlarr gelir asdfg
- +1 yıl
Yaa :D cok guzel cok :D
- +1 yıl
Evet yeni siircikleri bekliyoruz asdf
- +1 yıl
Asikken yazamiyorum ya :P
- +1 yıl
Kız baska ne zaman yazıcan asdf ilhamın en kaliteli olduğu zaman bu anlar değerlendir asdf kırkyıllık şiirim bu güne bugün dinle beni 😂😂 tiskirlir 😇
- +1 yıl
Tamam :D rica :D
+1 yılHer gün görmek istersin. Bir gün göremesen o gün her şey yarım kalır sanki. Dışarı çıkarsın, gördüğün herkeste onu görürsün. Deri ceket mi giyiyor? Her deri ceketliyi o sanarsın. O mu diye aval aval bakıp heyecanlandığın kişiler hep başkası olur. Sadece sen benzetirsin. Hareketlerini ezbere bilirsin. Ne zaman ne yapacağını anlarsın. Sesini duymam bile seni deli gibi heyecanlandırır. Bazen adımlarından tanırsın, bazen öksürüşünden. Her şeyiyle seversin. Her yönünü seversin. Tüm kötü yönlerini bile gülümseyerek anarsın. Sürekli aklındadır. Sürekli aptal bir sırıtışa sebep olur. Düşününce karnına saçma bir ağrı girer. Her haraketini üzerine alınırsın. Onun ismi mi geçiyor bir yerde. Kimse görmez ama sen dakikalarca aval aval o yazıya bakarsın. İştahın kesilir. Zayıflarsın. Ama hayattan inanılmaz zevk alırsın. Her şey muhteşem bir hal alır. ☺ Asdfk böyle
00 Yorumla
Deli deli guluyosan asksin :D
11 Yorumla- +1 yıl
Valla oyle :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
O kişiyi gördüğünde kalbin istemsiz olarak hızla çarpar.
Mesaj attığında bile heyecanlanırsın.
Yanında ise yüzün güler, elini koyacak yer ararsın.
Kıskanırsın herşeyden, herkesten.
O sevgiyi mantığınla değilde kalbinle düşünürsün. İmkansız olsa bile aranda birşey olması bunu görmezsin. Çünkü aşkın gözü kördür.
O yüzden dolayı aşk mantıklı birşey değildir.
Saygı + sevgi +mantık olması lazim ki bir ilişki doğru olsun.
Eğer olmayacaksa hiç olmasın. Yalnızlık daha iyidir. Üzülmemek için mantık gerek, dikkat et kardeşim..163 Yorumla- +1 yıl
Abi ne güzel anlattın öyle, teşekkür ederim :).
- +1 yıl
O yuzden dolayi da nedir ya :D
- +1 yıl
Ne guzel yazmissin cidden. Kendimi onun karsisinda ezdirmektense yalnizligin hakkini vermeyi tercih ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılOnun gözlerine baktığında kayboluyorsan. Nefes almayı gibi hissediyorsan ve ya kelebekler uçuşuyorsa. Onu gördüğünde sizden başka kimse yokmuş gibi hissediyorsan. Onun gözlerine uzunca bakamıyorsan. Düşünmeden hareket ediyorsan. Çocuk gibi oluyorsan. Bunları hissediyorsan hoşlanma aşaması ve aşka ilerleme aşaması. Ama aşk ise bu kişiyi her gün düşünürsün. Uyumanı bile engeller. Rüyalarında onu görmeye başlarsın. Yanında olduğu halde özlersin. Onu her gün görmek istersin. Onu kaybetmekten korkarsın. Dünyaya 10 kere gelsen yine de onu seversin. Onun kendinden bile daha çok seversin. Ona bir şey olacağına bana olsun dersin. Ondan başkaya gözün görmez o sana dünyanın en güzeli olarak gelir. Kusurlarını bile görmezsin sadece o olsun dersin. Aşk işte bu. Onsuz sen olmazsın. İki elmanın yarısı gibisinizdir birbirinizi tamamlarsınız.
30 Yorumla
+1 yılGecenin bir yarısı yatağın diğer tarafında onun hayalini gorup ağlıyorsan
Ruyalarında hep onu goruyorsan
Dinlediğin muzıkte okudugun kitapta izlediğin filmde baktıgın insanlarda onu goruyor onu hayal ediyorsan
Artık hiçbirşey eskisi gibi gelmiyorsa yemek yiyemiyorsan uyuyamıyorsan en ufak şeyde ağlıyorsan
Kimseyi onun yerine koyamıyorsan
Her gördüğünde kalbin hızla çarpıyor nefesin kesiliyor gozlerin doluyor karnında kelebekler ucusuyorsa
Onunla vakıt gecırmek aynı ortamda 2 dk bile olmak için can atıyorsan sesine bile muhtaçsan İŞTE SEN AŞIKSIN ❤16 Yorumla- +1 yıl
hıc bılmedıgın kokusunu hıssedıyorsan
gece onun hayalıne sarılarak uyuyorsan - +1 yıl
@Kırıkdüşüm elinden geliyorsa aşık olma diyeceğim ama bir anda oluveriyo ne yapacapını bilemiyorsun elini uzatsan tutacak ama elini bir türlü uzatmıyor Aşk can yakıyor
- +1 yıl
Olmam ben :D
- +1 yıl
Keşke olmasan ama ne demek istediğimi anlarsın bir gün 😊
- +1 yıl
Peki :(
- +1 yıl
😢☹😶
akşam yatarken en son aklına o geliyosa sabah kalktıgında aklına ilk o geliyosa onu gördüğünde göz bebeklerin büyüyo kalbin saatten 100 km hızla koşmuşsun gibi deli gibi atıyosa. elin ayağına dolaşıyosa. saçma sapan yerlerde tesadüfen karşılaşıyosan. onla konuşurken elini koyacak yer bulamıyosan. arkadaşlarını onu anlatirken he he gülümsüyosan. onlu hayaller kuruyosan. senn olmadığı halde herşeyden kıskanıyosan. aşıksın geçmiş olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olursun göz görür gönül ister ama işin içine birde mantığını katman gerek işte orası en zor olan bir yanda kalbin baskın çıkmaya çalışcak bir yandan mantığın ama sen mantığını her zaman baskın çıkar aşık olmakla herşey bitmiyor eğer mantığınla o kişi sana ters ve seninle kafa yapısı uyan biri değilse o kişiye kalbin istemesede uzaklaş ama mantığın ve kalbin o kişiyi onaylıyorsa o zaman aşık olabilir onu daha iyi tanımaya çalışabilirsin o nedenle önce mantığınla hareket edip kalbini durdurucan daha sonra mantığınlada onayladıktan sonra kalbini serbest bırakıp o kişiye aşık olup sevicen :)
00 Yorumlainsan acaba asik miyim diye soruyosa kendine asik degidir bence.. asik insan duygularindan emin olur diye dusunuyorum.. eskisinden daha yogunsa asik olma yolunda ilerliyo olabilirsiniz :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hayir ben zaten degilim olursam nasil anlicam dedim ve sormaya karar verdim :D
- +1 yıl
Tamamdir :D
bende hiç aşık olmamıştım aşık olmak ne biliyim cok tuhaf onu gördün mü ellerini nereye koyacağını şaşırırsın kalbinin ritmi değişir donup kalırsın onu görünce ben bir kızı sevdim onu haberi olmadan 2 yıl boyunca onunla uyudum onunla uyandım sevgili değildik haberi bile yoktu ama ben kendim yaşattım kafamda kurdum kalbimden cıkarmadım sürekli her daim fotoğraflarına baktım artık ailemden falan herkes öğrenmişti nasıl sevdiğimi bir gün ortak aileden bir dost bu kıza anlatmış herşeyi sonra yazışmaya başladık tek başıma o kadar büyütmüşüm kii kendim bile farkına varmadım hayatıma hiç kimse girmedi sonra sevgili olduk 2 bucuk yıldır birlikteyiz bana göre aşk bu
00 YorumlaSimdi , Hayatinda onun olmadigini ve onsuz olacagini dusun eger onsuz bir hayat dusunebiliyosan sen asik falan degilsin , onsuz bir hayat dusunurken kalbin yerinden sokukecek gibi aciyorsa , nefes alamiyor gibi oluyosan asik oluyosun , o olsun da gerisi bos diyosan gecmis olsun asiksin
10 Yorumla
+1 yılSabah uyandığında ilk aklına o geliyorsa, durduk yere gülümsetip sonra da annenden azarı işittiriyorsa, gece gündüz wp'den sürekli online mı değil mi baktırıyorsa, yanında kız görünce kıskandırıyorsa, yaptığı esprilere kimse değil de yalnız sen gülüyorsan, ve daha daha... oluyorsa aşık olmuşsundur :D bunların birkaçını yaşadım sadece
10 YorumlaSenin en nefret ettiğin yer neresi ya da en korktuğun ve ya sevmediğin ise orada onunla geçirdiğin zaman sana hem mutluluğu hem huzuru orada hissettiriyorsa seninle sevmeyi öğretiyorsa sana sevgisi o yerde aşık olduğunu anlarsın.
30 Yorumla
+1 yılSürekli rüyalarında görüyorsan, üzüldüğünde korktuğunda birden aklına o gelip hafifliyorsan, onu gördüğünde elin ayağına dolanıyorsa, kalbin çarpıyorsa ve yüzünde ister istemez bir gülücük oluşuyorsa, gözlerinin içine bakamıyorsan aşıksındır. Zaten aşk anlatılmaz yaşanır 😝
00 Yorumla
+1 yılDaha once hayatinda bile olmayan biri zamanla fark ettirmeden hayatinin merkezinde yer etmisse, gun icinde surekli onunla konusma ihtiyaci hissediyosan, konusmadiginiz zamanlarda acaba su an napiyo diye dusunmeyi birakamiyosan onunlayken saatlerin nasil gectigini hatta sabahin nasil oldugunu anlayamiyosan asik olmus olabilirsin.
00 YorumlaBen şöyle anladım her ortamda hep aklimdaydı yalnizkende toplum icinde de onu görünce elim ayağım tutmuyordu ruyalarimda görüyordum onunla konuşunca çok sacmaliyordum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolduğun zaman anlamıyorsun kendi kendine kızıyorsun niye merak ediyorum, beni ne ilgilendirir gibisinden düşüncelere dalıyorsun. Aşk aklına gelirsede kabul edemiyorsun. Sonra birileri sana aşık olmuşsun aynı onlar gibi konuşuyorsun diyor bir bakıyorsun aşık olmuş çıkmışsın. Üstelik bu duygu diğerlerine hiç benzemiyor anlıyorsunki ötekiler öylesine bir şeylermiş.
10 YorumlaSürekli onu düşünüyorsan, sabah uyandığında ilk o aklındaysa, onunla ilgili hayaller kuruyorsan ve o anda gülümsüyorsan, herkesi karşına alacağına inanıyorsan, her konuda fedakar olacağına güveniyorsan, dünya sadece onun için dönüyorsa, onunla evlenip ve birde tatlı bir bebeğiniz olmasını istiyorsan, onu doğrusuyla yanlışıyla kabul ediyorsan, ona çabuk kırılıyorsan, hasta olduğunda ona birşey olduğunda senin de canın yanıyorsa, her türlü derdine derman olmak istiyorsan, kıskanıyorsan aşıksın.
00 Yorumla
+1 yılMete abimizin de anlattığı gibi
"Aşık olmak anlık bir şeydir.
Birden her şeyin çok parlak göründüğü,
birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı,
birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli olduğu bir an.
İnsan karar vererek aşık olmaz.
Sadece bir bakar, olmuş."00 YorumlaHiç davranmadığı gibi davranıyorsa onu bir türlü unutamıyorsa, görünce utanıyorsa filan filan ama genelde bu hoşlantıdır aşk bambaşka birşey çok büyük birşey
30 Yorumla
+1 yılOnun için bir gözünü, böbreğini, hayattaki tüm kazandıklarını kaybetmeye kendini hazır hissediyorsan aşıksın... Yoo o kadar da değil diyorsan sadece seviyorsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldugun zaman anlarsın bunun tarifi yok tarif varsa eğer ve sende buna uyuyosan bilki asık değilsin ya hırs kıskanclık ya sadece sevgi dir sendeki o zaman. Söylediğimi unutma aşkın tarifi yoktur bazıları tarif etmeye çalıscaklardır ama kulak asma oldugunda anlıycaksın ben asıgım diyceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin aşk anlayışı farklıdır. Kişiye göre değişir.
40 Yorumla
+1 yılolunca anlarsın işte.. okuduğun yazıyı 10 kere okuyup ta anlamadığın zaman, bir elinde çay bir elinde sigara varken küllüğe çay döktüğün zaman sigara külü yerine, makineye çamaşır atıp ertesi güne kadar içinde unuttuğun zaman, insan içindeyken bile anlamsızca dalıp he he gülümsediğin zaman anlarsın.. şimdi tüm bu yazdıklarımı bir seferde okuyup anladıysan, henüz aşık değilsin demektir dünyalı dostum :)
10 Yorumlaeli ayağı karışır karşısındakini dokunulmaz görür aşık olan kişi aşkını tavlaması zordur yani kişinin çekinceleri çoktur kişi heyecanlanır söylediğim yanlış annaşılır gibi
10 Yorumla
+1 yılAsk ilk gorusdedir bence. Hani o ilk goz goze gelme varya o an anlar insan karsisindakinin onun diger yarisi olup olmadigini. Kalbi sıkışır, nefesi keselir, sakarlasir, beyni durur... bunlarin hepsi askin mujdecisidir.
10 Yorumla
+1 yılKötü yönlerini görmeyip tamamen iyi sanıyorsan aşıksındır
11 Yorumla- +1 yıl
Galiba oyle
Hemen bile olabilirsin.. ;) Bu zaman ile alakalı hiç değil.
2 gün önce başıma geleni anlatayım mesela :
Yolda yürüyordum karşımdan da esmer bir kız geliyordu hafiften gülümsüyordu bende gülümsedim ona ama AŞIK oldum bana mı gülüyorsun dedi evet sana dedim neden gülüyorsun peki dedi. Yüzün çok güzel etkilendim dedim. Oda güldü hiç bir erkek böyle bir şey demedi bana dedi... bu cümle beni ona AŞIK ettirdi... AŞIK olmakda böyle bir şey işte.00 Yorumlaherkes farklı hisseder. Genel belirtiler aşırı heyecan, sürekli onu düşünme ve merak etme, sürekli onunla bir arada olma isteği, ona hayranlık gibi.. Kimisi de belli etmez kibirli ve odundur. Böylelerini kampa gönderiyoruz
20 Yorumlazamansız aklına gelir
zamansız yüzünde sıcak bir gülümseme olur
kalbin tatlı bir telaş yaşar20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu sürekli düşünüyorsan ve onu görünce kalbin atıyorsa veya heyecanlanıyorsan, aşıksın demektir :)
20 Yorumla Aklından çıkmak bilmiyorsa sabah gözünü onun hayaliyle açıp uykuya onun hayaliyle dalıyorsan ve bunu bunu yaparken bir karşılık beklemiyorsan, hareketlerin takıntılı hale geldiyse tebrikler... Aşiksin
10 YorumlaKalbinin atışı normalinin 1.5 katı ile 2 katı arası hızlanıyorsa onun ile ilgili bir şey gördüğünde, heyecanlanıyorsan tek kelimesine aşıksındır.
Aşk geldiği zaman zaten anlarsın ne demek istediğimi.00 Yorumla
+1 yılOna baknca nefesin kesiliuosa, kalbin cikacak gbi oluyasa, sadece onu görmek için güne uyanip, rüyanda onu görmek için uyuyosan, hatta uyumadan resmine bakma ihtiyaci duyuyosan... hemen uzaklaş :) çünkü aşik olmşsn demktr
10 Yorumlaaklından hiç çıkmıyorsa yüzüne resimlerine baktığında farkında olmadan gülümsüyorsan yanındayken dahi özlüyorsan geçmiş olsun abayı yakmışsın
10 Yorumla
+1 yılBak eğer kitap okurken sayfanın yarısına geldiğin halde hiç bişey anlamıyorsan aklında o varsa aşıksın dıdırırı aşıksın sen aşıksın arkadaş.
10 Yorumlasadece onun yanında olduğun için içini bir mutluluk kaplıyorsa aşıksın arkadaş.
10 Yorumlatarifi imkansızdır aşkın. olunca zaten fark edersin bende çok fenayım hisettiririm, bak karnında ağrı oluştu kalbin çarpıyor ayakların yerden kesildi
10 YorumlaAşık olan insan o aşkı herşeyi ile hissetmeli eğer hissetmiyorsan aşık olmamissindir
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim kişinin gözlerininin içine bakamaszam aşık olduğumu anlarım. eğer bakabiliyorsam uzunca hoşlandığımı anlarım.
10 Yorumlasaçma sapan yerlerde he he sırıtırsın
gözünü 5 sn kapatsan aklına gelir
düşününce kalp atışın hızlanır vs11 Yorumla
+1 yılEğer sen bu soruyu soruyosan aşık değilsin. O öyle bişey ki sen anlıyosun. Annenin babanın sevgisi bile sana komik geldiğinde her dakika hayal kurduğunda bil ki aşıksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. aptalca hareketler fian var mı hep onu düşünüyor ve aptalca hareketler
10 YorumlaAsik oldugun zaman o kisi aklindan cikmaz. Birsey yaptigina keske burada olsa. Simdi ne yapiyor? Iyimi? Kendini kötu hissetiginde onun resmine bakarsin.. Aklindan hic cikmaz yani acikcasi
00 Yorumla
+1 yılKarşındakini görmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyor isen.
En çok onun sözlerine kırılıyor isen.
Onu gördüğünde çok heyecanlanıyor isen.
En çok da onun için en sevdiğin şeylerden vaz geçmiş isen aşıksındır.00 Yorumlaaşık olduğunu nasıl anlarsın biliyo musun? birisini ilk gördüğün andan beri kalbin çok sert atmaya başlar ve bu kalp atışın giderek daha şiddetli atmaya başlar ve her anda onu görmek istersin, sırf onu görmek için herşeyini verecek durumdasındır. eğer aşık olmak istiyorsan bazen çok sakıncalı ve ben şu an aşık olduğum kişiden çok acı çekiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsırtta terleme
omurilikte yanma
gözde seğirme
omuz başlarında titreme oluyorsa geçmiş olsun hıaa :D :D01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
Aşk diye bir şey yok insanların kendi kendilerini avuttuğu züğürt tesellisi bence. Sadece gerçek sevgi vardır o da hemen pat deyince oluşmaz insanda. Tanımak ve zaman geçmesi gerek birini sevmek için.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben aşık olduğumu hoş bulduğum azcık ilgimi çeken tüm erkekler çok boş geldiği zaman anladım bence aşık olduğunu aklında sadece o kişi kaldığında anlarsın
00 Yorumla
+1 yılNeden bunu seviyorsun dediklerinde bilmiyorum deyip ona bakarak gülüyorsan aşıksındır.
10 YorumlaAşık olduğun kişiye bakarken o anda kurduğun hayeller baka kaldıysan ya da ben aşık mı oluyorum kendi kendini sorgulamalar filan
10 YorumlaAşık olamazsın :D Aşk diye birşey yok. :D Herşey yalnızlıktan dolayı oluyor. bir süre sonra sağda solda gördüğün sözde aşk şeylerinden etkileniyosun. Keşke bende olsam falan filan dşüncesinden :D Yanlızlık can gerisi heyecan :D
09 Yorumla- +1 yıl
Bende zaten inanmiyordum ama oyle olmuyormuş
- +1 yıl
Doverim seni :D
- +1 yıl
Asik olmadigima inandir :D isime gelir :D
- +1 yıl
Tamam ikna oldum :D sjsj
- +1 yıl
:D :D
Abisi herşey gözüne farklı görünür
İçin içine sığmaz
İçinde tarifi olmayan bir mutluluk olur bide karşılıklı ise00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla şimdi Anlatılmaz yaşanır dicem de adam akıllı yaşadığım bir haltta yok. Kısaca kendini olduğundan daha mutlu hissedersin o kadar :)
00 Yorumla
+1 yılhic bilme iyi ben bildim simdide hi casik olamsaydi hep onunla arkadas olmayi isteidm simdi hic biseyiz
00 Yorumla
+1 yılAşık olma sev bence, çünkü aşk geçicidir sevgi kalıcıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözleri sürekli arayış içindedir.
Olur olmadık yerde hayaller kurarken bulur kendini.
İsmini duyduğunda dengesi şaşar :D
Hele ki gördüyse zaten güneşte kalmış tereyağ gibi akar gider :D00 Yorumla Konuşurken saçmalıyorsa, adı geçtiğinde istemsiz gülüyor ve avuç içleri terliyorsa.. başına gelmedi ama bir çok kez şahit oldum
00 YorumlaAşık olduğumda genelde Leyla gibi dolaşırım. Onu düşüneceğim diye etrafımda bana seslenenleri duymam yani. Sadece o vardır ona odaklanırsın ki bu en güzelidir
00 Yorumla
+1 yılAsık oldugun zaman bunu kendine sormassın yani asık oldugumu nasıl anlarım demessin kendinden kesin ve net bir sekilde gerile gerile ben aşığım dersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. İçin kıpır kıpır olur tuhaf olursun damarlarında adeta hissedersin o duyguyu
20 Yorumla
+1 yılTarifi yok ki, sen o duyguyu en yoğun hislerinle kendi içinde hissedersin.
10 YorumlaSureklı onu ve onun ıyılıgı hakkında dusunuyorsan asık olmussundur
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne