Kadınlar müslüman olmayan erkeklerle evlenemez saçmalığı yüzünden ülkemizde yabancı damat oranı yabancı gelin oranına göre çok aşağıda.
Bu durum ne zaman değişir?
Bu durum ne zaman değişir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yabancı damat oranının o nedenle düşük olduğunu sanmıyorum yabancıların çalıştırıldığı çok fazla kurumda yabancılarla çalıştım yabancı kadınlar Türk erkekleri ile Evliliğe gidecek kadar mutlu bir ilişki yaşarken yabancı erkeklerin Türk Kadınları ile uyuşması çok zor oluyor yabancı erkekler Türk kadınlarının Hayat görüşleri ve bir takım davranışlarından dolayı çoğunlukla evlilik düşüncesini cazip bulmuyor örneğin yabancı kadınlarla Türk erkelerinin evliliğinde Boşanma oranı çok düşük yok gibi Gözlemlediğim kadarıyla yabancı kadınlar hayatı idare etmeyi çok iyi beceriyorlar.
Aynen katılıyorum saçmalıktan başka birşey değil. Müslümanım, yabancıyla evliyim ve milletin ne dediği de umrumda değil. Cinsiyet ayrımcılığı bariz olan kuralları takmamak en iyisi.
Ancak onlar bu kafayla devam ettikleri müddetçe kendilerinden bi' cacık olmaz.
bu ülke gitgide geriye gidiyor, sen diyosun ne zaman değişir. geri kalmış bir ortadoğu ülkesiyiz biz ve her şeyi din merkezli yorumlamaya çalışıyoruz.
Aynen ya. Kızın teki yabancı nişanlım evlilik teklifi etti diye soru sormuştu görüşlerin yarısından çoğu "hayatın boyunca zina mı yapacaksın" temalıydı.
Benim son yılım. Seneye terkediyorum bu saçma yeri. Gittikçe iğrençleştiğini düşünürsek bir an önce yabancı dil öğrenmeye bak :)
Abd/Boston
toplumdan kaynaklanan bir yargı bu değişmez kolay kolay ne zaman hristiyanlar da müslümanlar gibi olur ozaman bile zor
Cevap
8Cevap
İnsanların inanışlarını saygı duymayı öğrenmelisin ilk önce. Eğer bu ülkede bazı saçmalıkların düzelmesi gerekiyorsa eğer o da saygısız ve ne dediğini bilmeyen insanlardır. Birbirimizin inançlarına, doğrularına, düşüncelerine saygı duymazsak eğer toplum olmaktan da soyutlanırız.
Kim diyo onu ben sevdikten sonra ateist olsun isterse yani tabiki Allah Tanrı korkusu olsa daha iyi olur yani sana karşıda ama önemli degil iyi insan olsun yeterki
Çevremdeki ateistleri ve müslümanları insanlık açısından karşılaştırırsam her türlü ateistler kazanır. Olay allah korkusunda değil.
Cok saçma. Benım sevgılım alman gıbı bısey bende yarı yunanlıyım annem sıvas babam yunanlı ama sevgılıyı bırak arkfas ortamında bıle bı tuhaf gelıyo gavur dıye adlandırıyorlar bazı cahıl ınsanlar
En iyisi onları takmamak
M. al oldugun belli inancin yoksa hepsi senin al gotur.
kızların bir an önce organize olup meclise toplu dilekçe vermesi lazım:
yabancı damat isterüükkkk
sen kapçıklı y.. arak yemek istiyosan git ye başkasını bu işe bulaştırma
saçmalıgımı? kuranda yazıyo
Erkekler için de aynı şey geçerli olsaydı saçma olmazdı
tamam ozaman müslüman deilsen bu sana saçma gelirdi bu normal ama anlatmak istedigi burada ideolojik ve psikolojik açıdan çocukların genelde babaya baglı kalması ki bu ideolojik ve psikolojik açıdanda istatiksel açıdan böyle dünya üzerinde yahudilerden başka hiçbir din soyun kadından devam ettigini sölemez ama sen ve senin şimdiki modellerin kendine kadıınlıktan daha fazla rol biçiyo buna ne denir biliyomusun 2 tshirt var biri 1 numara uzun ötekini çekerek uzatıyosun ama o tshirt insana oturmaz
Saçmalık değil dini bir gerekçe
insanlar saçmalamaktan vazgeçince değişir
artınca napcan :)
Denge sağlanması için gerekli bu durum. Genler ağırlıklı olarak babadan geçiyor sonuçta, genlerimizi güzelleştirmek için sadece yabancı kadın transferi yetmez.
Din ikiyüzlü olduğu için insanlar aşmalı bu konuları
Çifte standart anlamına geliyor ikiyüzlü kelimesi :) inkar edebileceğin bir şey olsa düzgün konuşurdum
Ayrıcalık dediğiniz şeyler kadınları kısıtlıyor :) İkiyüzlü dinin ikiyüzlü inançlısı nereden anlayacak tabi embesil, kısıtlanmış kadınlar senin gibi güçsüz erkeklerin işine geliyor.
Kadınların ayrıcalıklarını saysana? Gerçekten ayrıcalık olanları ama, sizin ayrıcalık sandığınız ve aslında öyle olmayan şeyler de var malum.
Evet ninja gibi gezen kadınlar için ne büyük ayrıcalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar