Arkadaşlar annem ilişkimi desteklemiyor?

Bu sene sınava hazırlanıyorum bizim komşumuzun bir akrabası vardı annem onunla tanışmamı çok istiyordu falan bende merak ettim çocugu ortak arkadaşımızdan ulaştık tanıştık 3 gün whatsapptan konuştuk bana mavi tık yaptı bir daha yazmadı sinir oldum çocuk egoist zaten çıkardım rehberden 1 hafta sonra o yazdı bana sendeki heves çabuk bitti galiba diyerek agzının payını verdim çocuk adam akıllı konuşmaya başladı sonra bunla arada konuşurken instagramdan önceden beğendiğim çocugu fark ettim takip ettim yaklaşık 1,5 ay fotoğraflarımı beğendi bende öylesine diye düşünüyordum çünkü çocuk tıp okuyor 3. sınıf oluru yok gibi düşünmüştüm hep sonra bana yazdı instagramdan çok çekingendi belli konuşacak bir şey bulamıyordu yani ben anneme bunu anlattım diğer çocuk zengin züppenin teki bununla konuşmak istiyorum diye ilk ses etmedi sonra tıp okuyan o çocuk hislerini açtı önceden hiç sevgilisi olmadıgını biliyordum çok mutlu oldum 3 aydırda ilişkimiz var elimden bile tutmadı yüzüne gülünce suratı kızarıyor utangaç birisi yani çocuk ailemle tanışmak istiyor bu sınav zamanındada bana çok destek oluyor bunu anneme anlattım ama çocuğu samimi bulmuyorum konuşmanı istemiyorum hakkımı helal etmem falan dedi bende annemi sırf denemek için şu zengin züppeye arada yazdım iişte bunla daha iyisin yakışıyorsun falan dedi zengin züppede bendenn hoşlanıyor ama ben onunla mutlu olamayacagımı biliyorum bunu anneme anlatamıyorum tıp okuyan çocuga dış görünüşten fazlayım ama kalp bu karakteri çok sağlam ve bu benim için yeterli annemi nasıl ikna edebilirim bir akıl verin lütfen?
Arkadaşlar annem ilişkimi desteklemiyor?